Poll Question:
Jednostavno pitanje: U kog od popularnih izdavaca sa EX YU prostora imate najvise poverenja da ce izgurati serijale do kraja, drzati se tajminga, odrzavati kvalitet izdanja, prevoda, cene itd.
Ne mogu vjerovati. Dok sam kuckao svoj poll, ti si postavio isti takav poll. Zona sumraka. Šta ćemo sada? Dvoboj svjetlosnim mačevim ili nešto slično. Ustvari, ako ne smeta moderatorima, mogla bi ostati obadva. Moj tradicionalni za poredbu sa prijašnja dva. I tvoj na fazon povjerenja...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Bookglobe je dobio glas??? Gledam i ne vjerujem vlastitim očima. Inače, koliko god mogu želim podržati kupovinom gotovo svakog izdavača, pa tako i BG, nažalost što se mene tiče definitivno su izgubili kredibilitet. Žao mi je, ali njima definitivno najmanje vjerujem u završavanje započetog....i ne zamjeram im samo to :(
Jednostavno pitanje: U kog od popularnih izdavaca sa EX YU prostora imate najvise poverenja da ce izgurati serijale do kraja, drzati se tajminga, odrzavati kvalitet izdanja, prevoda, cene itd.
OVO MOŽE JEDINO VAN GOGH!
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Ne mogu vjerovati. Dok sam kuckao svoj poll, ti si postavio isti takav poll. Zona sumraka. Šta ćemo sada? Dvoboj svjetlosnim mačevim ili nešto slično. Ustvari, ako ne smeta moderatorima, mogla bi ostati obadva. Moj tradicionalni za poredbu sa prijašnja dva. I tvoj na fazon povjerenja...
U osnovi se slažem sa sawitchem, ali primat ipak dajem Markosu, budući je (zasad) jedini izdavač koji kontinuirano izdaje odlične a nekomercijalne stripove. To osobito cijenim!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...