stavia san prije par uri 15 novih aukcija i nije mi povuklo niti jednu sliku?! wtf? sabotaža ili nešto drugo? ima li još ko sličnih problema?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
stavia san prije par uri 15 novih aukcija i nije mi povuklo niti jednu sliku?! wtf? sabotaža ili nešto drugo? ima li još ko sličnih problema?
U nazivima tvojih slika, gdje god ti stoji Čiko (a to je u svih 15 slika), promjeni u Chico i tada će primati slike. Kada budeš obrtao aukcije drugi put, moraš promjeniti svih 15 slika za ove novonazvane. Iz nekog razloga slova s kvačicama u nazivu slika stvaraju probleme.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
misliš da je do toga? čudno čini mi se da prije nije bilo problema
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu