Ovo sve odlično izgleda samo nisi baš uplanirao prostor za slova pa su puno sitna (ili meni trebaju jače naočale).
(mcn)
Super ako su slova jedini problem:=) Iako, moguce jest da su previse sitna. Mozda zbog neisplaniranog prostora a mozda i jer nije na 100%. Obratit cu paznju na to:) tnx
PREKRASNO , MRAČNO = PRE-JEBENO-DOBRO :D Samo nastavi i ceka te buducnost uz bok majstorima (Bilal,Bolland,Lee,...),btw samo da znas da nije uvik rič o talentu vec o reklamiranju i koga (ili tko tebe) znaš. Sa sricon ti i sve najbolje od mene :D :D
PREKRASNO , MRAČNO = PRE-JEBENO-DOBRO :D Samo nastavi i ceka te buducnost uz bok majstorima (Bilal,Bolland,Lee,...),btw samo da znas da nije uvik rič o talentu vec o reklamiranju i koga (ili tko tebe) znaš. Sa sricon ti i sve najbolje od mene :D :D
Originally posted by manhunter
Odlično je ovo.
fala fala! Ovo za Bilal-a i Bollanda, to je brutalan kompliment :) no istina, stat uz rame njima je jos puuuuno zagrijavanja stolice :) fala na podrci! :)
Crtež kako se spuštamo niže u topicu raste kvalitetom. Po meni je sve osim prvog stripa dosta profesionalno i dovoljno dobro za izdavanje (ja bih kupio). I sviđa mi se...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
ako nije problem, a nisi žensko pa ne bi trebao biti:-) koliko imaš godina?
Zar ne pise na profilu? hm.. tu kućicu sam i ispunio. 28!
Originally posted by Obi-wan
Crtež kako se spuštamo niže u topicu raste kvalitetom. Po meni je sve osim prvog stripa dosta profesionalno i dovoljno dobro za izdavanje (ja bih kupio). I sviđa mi se...
Originally posted by andjusticeforall
@Obi-Huan
Što znači da će i koji primjerak magazina StripOs (kada ih bude, a biti će (možda ih i ima negdje za kupiti?)), skoro put Belog Manastira?
Eto ne znate kakva sve blaga skriva StripOs, ali za to smo i mi dobrim dijelom krivi
Istina istina Reklaaaame fali! i weba!
Weba nam dajte.
Biće i weba samo da se pokrenemo, materijala ima barem terabajt, a i bila je gužva, izložba, pa piši najavu, pa neka tv, pa šalji vamo, pa šalji tamo, pa izvještaj, pa objavljuj, pa fotografije, pa jučer ono pisanje koje neću spomenuti javno, pa u petak ovaj otvara stripoknjižaru... A uzevši da sam ja (glede izložbe) odradio tek minimalni dio posla...