Da strip za koji su morala biti kupljena prava i ima 500 stranica mora kostati jeftinije nego americko izdanje koja se tiska u bilijun primjeraka? U kojoj od paralelnih dimenzija?
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Mi što ne kupujemo strana izdanja (sem izuzetno retko) i ne čitamo skenirane stripove (i ako čitamo, ne smatramo ih pravim stripovima), a volimo klasični Marvel, bićemo kupci ovih izdanja.
ok to ti kažeš.ja ne mislim tako. šta se tiče domače superherojštine-malo je to premalo da bi se ljudi samo zadržali na domačim izdanjima ali opet neka kupuje ko želi.samo da sam ja izdavač mene bi bilo straj da mi domače izdanje bude skuplje od izdanja na engleskom jeziku jer pretpostavljam da ta mala ciljana grupa ionako je već to nabavila na engleskom.
Jaki, ja i ti se odlično razumijemo a neko bi rekao da pričamo potpuno različitim jezicima. Ne vjerujem da je tržište zasićeno Marvelom. Posebno iz ovog, meni najdražeg perioda. Eks Almanah generacija . Na primjer u BIH je jako skupo naručiti bilo šta iz inostranstva.
Ako je prevod dobar, preferiram da čitam na srpsko-hrvatskom. I zbog toga se radujem svakom USA izdanju kod nas, pa nek ga platim i malo više. Kad bih naručivao iz USA, sa poštarinom bi me izašlo i više od 20 eura.
Jaki, ja i ti se odlično razumijemo a neko bi rekao da pričamo potpuno različitim jezicima. Ne vjerujem da je tržište zasićeno Marvelom. Posebno iz ovog, meni najdražeg perioda. Eks Almanah generacija . Na primjer u BIH je jako skupo naručiti bilo šta iz inostranstva.
Znam ja šta ti misliš reč i ti znaš na šta ja mislim Ekskad se sjetim koliko sam truda potrošio da posložim spajdija iz eksa kronološki.upotrijebija sam šerlokovske metode a onda tamo 91 godine otkrija da izlazu čak tri spajdijeve edicije u usa a tek one novinske epizode-tu mi je odmah bilo nešto sumnjivo.