Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/04/2012 : 22:59:53
|
u tom dijelu radničke uvijek ima mjesta
danas navratio kod lastana, u prolazu na 10-ak minuta pravi hram zs lms i cijene mi se čine fer - nekoliko ljudi je reklo da su visoke, ali meni se čini da nisu u svakom slučaju, bolje ćete proći nego na aukcijama |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 16/04/2012 : 23:45:42
|
Za cijene ZS/LMS se slažem s ken2-om. Prvi dan sam pazario jedan jako dobro očuvan primjerak Kapetana Mikija za upola manju cijenu nego što se zna naći na aukcijama. |
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 17/04/2012 : 16:07:28
|
Meni se činilo da su neki stripovi ipak malo preskupi, npr. EKS ALMANAH je bio 90 kn komad, na aukcijama se može nabaviti puno jeftinije (15-40 kn) i također odlično očuvani. Ovakavi specijali (Mark, Zagor, Tex...) odlično očuvani 90-110 kn http://www.stripovi.com/aukcije/specijalni-broj-1-tex-i-deo/3759505/
Pronašao sam neke ZS i LMS brojeve vrlo dobro očuvane i za moju procjenu poprilično povoljno. Čini mi se isplatljivije nego na aukcijama. Ima veliki izbor kvalitetnih stripova, i ja sam u globalu zadovoljan sa viđenim.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 18/04/2012 : 00:46:17
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by globinjo
striparnica je prejebena...velik izbor,razni suveniri...sve u svemu-za preporučit...slikao je službeni fotograf,pa valjda će se uskoro znati gdje se slike mogu pogledati...
Čekam službenog fotografa da vidimo fotke :)
quote: Originally posted by paro
Spidermane, di su te famozne fotke??
Otvorenje Striparnice Lastan
Sad bi se još trebalo mi i platiti za reklamu
Nije problem,mada su bila dvojica profesionalnih fotografa(Foto Badrov i fotograf CroArtPhotoClub-a).Njihov angažman je organizirala "UDRUGA IMPRESS",kao i one djevojke koje su bile u striparnici ili oko nje,jer im se svidjela ova priča i ideja same striparnice.Što su oni i kako uslikali,pokazat ću u narednih par dana,samo da dobijem dozvolu gđe.Badrić za javno prikazivanje slika.Postavit ću ih u narednih par dana ovdje i na www.lastan.hr
|
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Posted - 18/04/2012 : 00:48:49
|
quote: Originally posted by maddjuro
to je zato jer danas mladi ne čitaju stripove kao nekad;nije da sam ja star, ali odrastao sam uz slobodnu dalmaciju i nebi to mjenjao nizašto. Dalo bi se diskutirati zašto ali bolje sad ne ulazit u to. Ja sam zadovoljan lastanom. Volio bi samo da imaju figurica
Bit će ih uskoro(figurica),ali isključivo sa motivima domaćih autora(naravno,sa onima sa kojima dogovorimo prava!). |
|
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Posted - 18/04/2012 : 00:51:18
|
quote: Originally posted by Bojan1981
Ratko, Zelim ti mnogo uspeha i sa srecom, striparnica izgleda fenomenalno, bolje nego bilo koja sto sam ja video u Kanadi ili Americi. Zagreb mi je mnogo daleko, ali cim budem dolazio u posetu u Srbiju ili Hrvatsku, dolazim kod Lastana pod hitno. Ali pre nego sto dodjem saljem listu sta mi treba
Bojane,to samo tako izgleda na slikama.U stvarnosti je to puno "strašnije"!Slike su varljive...sačekaj da ih postavim,a popis mi slobodno pošalji i hvala ti na dobrim željama.Svakako,kada budeš u mogućnosti,dobrodošao! |
|
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 18/04/2012 : 01:10:16
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Barney
Meni se činilo da su neki stripovi ipak malo preskupi, npr. EKS ALMANAH je bio 90 kn komad,
koji eks almanah...
Ne sječam se točno brojeva i naslova, pregledao sam hrpetinu stripova pa ne pamtim baš sve, ali sječam se da je bila izložena cijela hrpa Ekseva kad uđeš u striparnicu lijevo od blagajne i provjerio sam par komada nasumce izabranih tek toliko da vidim očuvanost i cijenu i svi ili večina njih koje sam vidio su bili po cijeni 70 - 90 kn. Ako se dobro sječam (na drži me za riječ) bili su brojevi na 100 i 200, po mom mišljenju ništa posebno što se ne bi moglo nači na aukcijama. Gledao sam da li ima negdje i Eks 251 Zagor, on je poprilično rijedak i tražen i on bi vrijedio sigurno tih para ako je odlično očuvan ali ga nisam vidio, pa sad ne znam da li je bio negdje zatrpan u toj hrpi od preko 100-200 komada ili ga uopšte nije bilo. Baš me zanima koja bi mu cijena bila. Bila je gužva, puno ljudi, kamera i bliceva sa svih strana, pa je samim time bio malo uski prolaz između polica, a svakih par sekundi je netko prolazio, svako malo sam se morao malo "smanjiti" da ljudi prođu (a ima me :) ), pa se nisam dugo zadržavao na jednom mjestu da ne pravim zastoj. Svi su htjeli vidjeti u kratko vrijeme što više toga a usput i kupiti nešto a striparnica je radila do 20h pa nisam stigao dataljnije i u miru sve da pogledam. Odgodio sam malo detaljniji pregled i kupovinu za iduči put kad če biti manja gužva, pa ču usput i malo detaljnije provjeriti ponudu i cijene Eks Almanaha |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Posted - 18/04/2012 : 01:33:49
|
Ispričavam se što neredovito odgovaram na pitanja ovdje,ali još je puno posla oko unosa starijih stripova...mislim da će u subotu bit unešen gotovo čitavi komplet Zagora iz Zlatne serije...najavit ću,ako ih stignem upakirat i formirat cijene.Bit će i duplih brojeva...npr.ZS 13....ZS 21...itd.(očuvanost varira...od 3+ do 5).
Moram priznat da sam malo iznenađen klijantelom i stripovima koje ljudi kupuju.Naime,gotovo da nikoga ne poznajem,izuzev par ljudi sa ovog foruma.Najprodavaniji artikli su šalice sa likovima (naročito Durica), Fibrini albumi,te ova dva nova albuma od STRIPFORUMA.
+++Uz Bednjančeve "Osmoškolce" dobijete na poklon album Genija(meke ili tvrde korice-po vlastitom izboru),a pri kupnji Neugebauerovog albuma dobijete na poklon strip album od Miki Mustera "KAMENO DOBA". Djeca koja navrate u striparnicu(sami ili sa roditeljima) dobiju na poklon bilo koji od ovih albuma.
*** U subotu,21.4 svi koji navrate do striparnice i nešto kupe,dobiju na poklon Strip reviju br.6 i Strip reviju br.7 jer su nam vratili remitendu sa kioska pa je udruga STRIPFORUM odlučila da će te primjerke poklonit kupcima u striparnici Lastan!
===NAGRADE ZA KUPCE===
Kupac koji u subotu u jednoj od poklonjenih Strip revija(bilo br.6 ili br.7) pronađe sličicu sa likom Roberta Prosinečkog(sličica je sa SP Koreja/Japan),dobiva na poklon ova nova dva strip albuma koja smo predstavljali u petak na otvaranju("OSMOŠKOLCI" i "ČUDOTVORNI MAČAK i drugi stripovi"),te jednu od majica po vlastitom izboru! Prosinečki je u dresu Hrvatske reprezentacije,a sličica je numerirana sa brojem 486!
*Svaki kupac ima pravo na jedan pokušaj,bez obzira na količinu kupnje(jedan strip ili više njih)!
Striparnica je u subotu otvorena od 11.00-16.00!
Dobrodošli! |
|
|
|
maddjuro
Average Member
673 Posts
Member since 08/01/2008 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1760 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 20/04/2012 : 02:23:49
|
Bas mi je drago da je ispala ovako lijepa striparnica i da se jedan od snova ispunio,ko bi reko od vake fukare da ce sve ovo uraditi |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 20/04/2012 : 02:33:33
|
I što je najvažnije - ima se gdje parkirati, nije vražja prva zona. Svaki put dušu izgubim dok stignem od auta do SKAB i natrag. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 20/04/2012 : 11:56:15
|
quote: Originally posted by jaki
Izgleda da je bilo više stare garde nego mladaca A najjači je Macan u šeširu.Pravi boem
Krleza |
|
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 20/04/2012 : 20:37:18
|
Fin prostor, pogodna lokacija. Ima i pored klupa, može se spavati na njoj u ljetno doba. Imaju ZS i LMS u savršenom izdanju, kao da su još jučer bili na kiosku. Kad pokupujem većinu tvrdoukoričenih strip-albuma koji mi nedostaju, doći će i oni na red. Imaju i suvenire - šalice s motivom Bednjančeve Durice i Jasne, majice kratkih rukava s istim motivima.
|
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
venci
Starting Member
Croatia
24 Posts
Member since 20/08/2007 |
Posted - 21/04/2012 : 00:07:18
|
Ratko, svaka čast, striparnica je nevjerojatna. Doveo sam drugi dan po otvorenju i svog 6-godišnjeg klinca kojem sam morao kupiti RAT-MANa. Već se navukao na stripove preko mojih Zagora. Za nas stare fanove LMSa i ZSe striparnica je prava meka za dušu! Vidimo se jednom tjedno - obećavam |
"Pleasant Point... Nekoliko koliba uz rijeku, malo naselje kroz koje prolaze svi putnici za Fort Henry i Fort Pitt." |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 21/04/2012 : 01:37:22
|
Bio i ja danas...sve pohvale za trud koji je vidljivo uložen. Izbor zs i lms ogroman,cijene očekivane,koliko para,toliko muzike. Tko želi glancere,neka ih i plaća... Kupio sebi Ponos vragova,da nisam džabe dolazio,upoznao Ratka,nije bas strasan koliko sam mislio... ukratko,svakako vijedi posjeta |
|
|
sadro
Starting Member
Sweden
2 Posts
Member since 05/09/2008 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 22/04/2012 : 22:45:20
|
Bio sam jučer. Striparnica uživo izgleda izvrsno.Stvarno vrhunski uređen i popunjen prostor. Kupio sam Demon Ludila, dobio strip revije na poklon , nisam našao Roberta Prosinečkog , ali upoznao sam Ratka . Svakako ću svratit povremeno. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Topic |
|