Author |
Topic |
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/05/2018 : 20:22:51
|
Kada si zgrnuo toliku gomilu predmeta do kojih ti je naročito stalo (k tome, među njima i loše koloriranih Zagora, po lažno popularnoj, od ovdašnje agenture nahvaljenoj cijeni), pristao si na vlastitu neslobodu. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 27/05/2018 : 21:16:37
|
jedna žigica i malo benzina, ili kratki spoj u vodovima... i puf |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Posted - 27/05/2018 : 22:16:31
|
"Ne zgrćite sebi blago na zemlji, gdje ga moljac i rđa nagrizaju i gdje ga kradljivci potkapaju i kradu. Zgrćite sebi blago na nebu, gdje ga ni moljac ni rđa ne nagrizaju i gdje kradljivci ne potkapaju niti kradu. Doista, gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce."
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 27/05/2018 : 23:57:51
|
Kao da reklamiraš BitCoin |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/05/2018 : 00:16:28
|
quote: Originally posted by VALTER
Kada si zgrnuo toliku gomilu predmeta do kojih ti je naročito stalo (k tome, među njima i loše koloriranih Zagora, po lažno popularnoj, od ovdašnje agenture nahvaljenoj cijeni), pristao si na vlastitu neslobodu.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14739 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 28/05/2018 : 00:34:37
|
"Ne zgrćite sebi blago na zemlji, gdje ga moljac i rđa nagrizaju i gdje ga kradljivci potkapaju i kradu. Zgrćite sebi blago na nebu, gdje ga ni moljac ni rđa ne nagrizaju i gdje kradljivci ne potkapaju niti kradu. Doista, gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce."
Nedavno sam uzeo kolekciju mister noa a i zagora LL, nisam cijelu doduše uzeo odjednom ali u roku mjesec,dva sam sve skupio. I mogu ti reći da ti je dobra ova rečenica, iako si dokazani provokator. Sve je to nekako-ovozemaljsko, i lako se nepotrebno vežemo za stvari, ne znam, netko ima milijune pa ih gleda u sefu, po meni je to još gore...netko troši na alkohol i cigarete...teško je ostati normalan u svemu tome. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22330 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Fiju
New Member
Croatia
170 Posts
Member since 03/01/2003 |
Posted - 28/05/2018 : 09:42:17
|
...Zgrćite sebi blago na nebu...
Cim nabavimo balon, cepelin, space shuttle, premjestamo kolekcije na nebo |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14033 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14033 Posts
Posted - 28/05/2018 : 11:32:05
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by ReemCP
Super izgleda. U pravu si, jednom se živi. Uživaj u onom što voliš.
Čestitke! Stvarno super izgleda |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Posted - 28/05/2018 : 12:18:51
|
quote: Originally posted by Tonka24
Nedavno sam uzeo kolekciju mister noa a i zagora LL, nisam cijelu doduše uzeo odjednom ali u roku mjesec,dva sam sve skupio. I mogu ti reći da ti je dobra ova rečenica, iako si dokazani provokator. Sve je to nekako-ovozemaljsko, i lako se nepotrebno vežemo za stvari, ne znam, netko ima milijune pa ih gleda u sefu, po meni je to još gore...netko troši na alkohol i cigarete...teško je ostati normalan u svemu tome.
Moja rečenica? Mislio sam da će veliki vjernik poput tebe, ako ne već poglavlje i redak, prepoznati barem evanđelista koji je ovo zabilježio. Znaš li barem koji je lik i u kojoj epizodi Zagora citirao navedenu misao? |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
Posted - 28/05/2018 : 12:22:22
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by zeljko
jel cigla premazana šejlinom za čamce?
Oko znalca
jel ono kamera na polici |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14739 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 28/05/2018 : 13:53:01
|
Nedavno sam uzeo kolekciju mister noa a i zagora LL, nisam cijelu doduše uzeo odjednom ali u roku mjesec,dva sam sve skupio. I mogu ti reći da ti je dobra ova rečenica, iako si dokazani provokator. Sve je to nekako-ovozemaljsko, i lako se nepotrebno vežemo za stvari, ne znam, netko ima milijune pa ih gleda u sefu, po meni je to još gore...netko troši na alkohol i cigarete...teško je ostati normalan u svemu tome.
Moja rečenica? Mislio sam da će veliki vjernik poput tebe, ako ne već poglavlje i redak, prepoznati barem evanđelista koji je ovo zabilježio. Znaš li barem koji je lik i u kojoj epizodi Zagora citirao navedenu misao?
Mislio sam na to što si izvukao, biblija je ogromna Znam i redak i poglavlje i evanđelista,nego ti si 100% siguran da sam ja vjernik? U vezi zagora, nešto mi je poznato ali stvarno ne bih znao, pogotovo ako su novije epizode koje nisam čitao |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13203 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 28/05/2018 : 16:44:52
|
I sad nek neko kaže da na ovom forumu nije zabavno
I mogu ti reći da ti je dobra ova rečenica, iako si dokazani provokator.
Ono što je ironično, Walter je postao sam žrtva dr. provokatora totalno su ga zbunili i uvjerili ga da se ovdje radi o tzv. "lošem koloru" kako to pojedinci prezentiraju, a da nisu niti imali knjigu u rukama, već sud donose na osnovu kojekakvih skenova
Waltere, ne daj se isprovocirati i ne dopusti da te obmanjuju Ne vjeruj nevjernim Tomama! Budi svoj provokator i nemaj drugih provokatora oko sebe! Pođi i ti s nama na ovo veličanstveno putovanje dok još nije kasno, jer vjerojatno je ovo zadnji vlak, a samo je još malo mjesta ostalo slobodnih.
Uhvati priliku objeručke dok se još pruža:
https://www.njuskalo.hr/stripovi/zagor-libellus-1-53-kolor-biblioteka-oglas-25262221
Neće ih još ovako puno biti.
Nemoj da bude 2032. kad iziđe knjiga 188 i s njom počne JA odiseja, nemoj da bude "a lijepo su mi govorili..", nemoj da bude kasno.
Iako si čovjek otvoren za budućnost nemoj nikad zaboraviti da je Zagor dio tvog koda i da je tvoje unutarnje biće usko vezano za postojanje Zagora kao najimpresivnije stvaralačke umjetnosti olovke i mašte.
Zagor je bio s tobom u djetinstvu. Zagor će biti s tobom kad budeš starac. Kad te svi napuste, Zagor će uvijek biti uz tebe. Ne okreći mu leđa, ne zaboravi ga nikad. Uzmi ovo ultimativno izdanje i nećeš pogriješit. Slušaj glas naroda koji imaju knjige ispred sebe, ne nasjedaj na provokatore željne svojih 5 minuta slave.
"Doista, gdje ti je Zagor, ondje će ti biti i srce."
Tako se govori!!! Apsolutno se slažem! Mislim da će i naš King ovo odobriti! Neka nam ova tvoja misao bude prva ujutro kad se probudimo i zadnja navečer prije spavanja.
Zagor u životu svaki dan - ispunjen i sretan život. Amen.
quote: Originally posted by King Warrior
Super izgleda. U pravu si, jednom se živi. Uživaj u onom što voliš.
Hvala ti, tvoji komentari su mi puno pomogli pri odluci ne slušam ja bilo koga
Ima se može se..
..i moći će se sjećaš se možda Ismeta Hore i onih fora iz 90-tih? "Što bi bio penzioner, kad možeš biti milioner"
quote: Originally posted by DODSFERD
Zašto je onaj Blek (6. po redu) poplavio, što mu se dogodilo?
Odlično oko Dodo
Takav je kupljen prošle godine, zaista nemam pojma
jel cigla premazana šejlinom za čamce?
Nije, premazana je Metylanom dođe oko 30-tak kn i dostatan je za 50m2. A cigla? Jedna rola je oko 80-tak kn, 10m x 0.5m. Imaš oboje u Bauhausu
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Čestitke! Stvarno super izgleda
Hvala stari
jel ono kamera na polici
Nije, dječji dalekozor |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
fckinfine
Starting Member
Serbia
40 Posts
Member since 18/12/2017 |
Posted - 29/05/2018 : 11:06:45
|
Danas mi došao komplet LL 1-51
Kao prvo, zahvalio bih se puno Solaru, jer da nije njega bilo, teško da bi se ovo realiziralo. Hvala mu puno što mi je pomogao Mogao me slobodno odbiti i nikome ništa, ali je bez ikakvog razmišljanja odlučio svoje slobodno vrijeme utrošiti da mi pomogne Nekad u životu izgubiš volju u ljude, a onda otkriješ ovaj sjajan forum, općenito stranicu stripovi.com i vidiš da ima super ljudi na ovom forumu koji su ti voljni pomoći
Hvala i forumašu dilan kucko-u, s kojim sam se sve dogovorio mailom, te je uvijek bio pristupačan i odgovorio mi sve što me zanimalo. Najviše je potom trebalo imati strpljenja, ali tko čeka i dočeka
1-51, a 52-53-54 imam otprije, 55-56 je u fazi naručivanja.
evo i ja da se zahvalim Milosu iz PG, odnosno dilan kucko-u sto je izneverio dogovor i za 100 jura vise prodao, sad vidim tebi, 1-51. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/05/2018 : 11:24:23
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Zašto je onaj Blek (6. po redu) poplavio, što mu se dogodilo?
Odlično oko Dodo
Takav je kupljen prošle godine, zaista nemam pojma
Mora da ih je bilo vise takvih u prodaji, posto sam i sam vidio takvog na nasem standu na Mafestu.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13203 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 29/05/2018 : 12:11:42
|
quote: Originally posted by fckinfine
evo i ja da se zahvalim Milosu iz PG, odnosno dilan kucko-u sto je izneverio dogovor i za 100 jura vise prodao, sad vidim tebi, 1-51.
Ne znam, ja sam slučajno ovdje na forumu vidio temu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49384
Vidio na aukciji da je istekla i da nije bilo ponuda. Pitao za koliko bi prodao, rekao mi cijenu, razmislio možda 2-3 dana i prihvatio, to je to možda je išao sistemom tko više ponudi
quote: Originally posted by Poli
Mora da ih je bilo vise takvih u prodaji, posto sam i sam vidio takvog na nasem standu na Mafestu.
Aha, onda ih ima ja mislio da je stajao možda dugo na suncu, ali teško da bi se tako promijenila boja imam i jednog redovnog Zagora koji ima 2 loga (jedan preko drugog), pa ću polslikat kad stignem. Prijatelj, zanimljivo, isto ima takvog. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14033 Posts
Posted - 29/05/2018 : 13:42:20
|
[/quote]
evo i ja da se zahvalim Milosu iz PG, odnosno dilan kucko-u sto je izneverio dogovor i za 100 jura vise prodao, sad vidim tebi, 1-51. [/quote]
Uvijek je bilo po onoj krilatici: tko prvi - njegova djevojka... |
|
|
Grabb
Junior Member
340 Posts
Member since 26/03/2018 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts