forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 .
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 30/04/2012 : 23:39:04  Show Profile Show Extended Profile
Da mi je bar tako sa ženom.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/05/2012 : 02:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vidi mamlaza provokatora kako uvlači ljude u svađu. cccc

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2012 : 20:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Poslat cu ti ja jednu iz Californije!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/05/2012 : 22:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

pa i nisam dobio razglednicu iz Slovenije,....jer prije sam sakupljao marke i sve razglednice sam upropastio jer sam skidao marke,....sada od kada sakupljam razglednice (nekoliko dana) nije mi još nitko pisao (ljudi ne pišu skoro ništa, od kada je internet,....) i eto, nemam iz Slovenije razglednicu (ali imam iz Mjanmara...)

može jedna iz Ljubljane? :)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2012 : 22:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

pa i nisam dobio razglednicu iz Slovenije,....jer prije sam sakupljao marke i sve razglednice sam upropastio jer sam skidao marke,....sada od kada sakupljam razglednice (nekoliko dana) nije mi još nitko pisao (ljudi ne pišu skoro ništa, od kada je internet,....) i eto, nemam iz Slovenije razglednicu (ali imam iz Mjanmara...)

Cekaj, pa zar ti (1Euro) ne zivis u Sloveniji?

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/05/2012 : 22:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

pa može naravno, bilo bi mi drago!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/05/2012 : 22:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

Poslat cu ti ja jednu iz Californije!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/05/2012 : 22:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

živim naravno, ali mi nitko ne šalje razglednicu....prije su mi slali, dok sam bio mlađi ali tada ih nisam sakupljao....sada ljudi šalju sms poruke ili email, mms,...nitko više ne šalje razglednice....
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/05/2012 : 00:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

živim naravno, ali mi nitko ne šalje razglednicu....prije su mi slali, dok sam bio mlađi ali tada ih nisam sakupljao....sada ljudi šalju sms poruke ili email, mms,...nitko više ne šalje razglednice....

Imas pravo... Imam samo jednog prijatelja koji mi salje razglednice iz bas svakog mjesta gdje bude. Od njega vjerovatno doivam 5 razglednica godisnje.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 02/05/2012 : 08:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da, ali kaže, da nema nijednu iz Slovenije

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 02/05/2012 : 08:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

To je istina, samo ako nekome kažeš, kad ide na putovanje, onda se seti i pošalje ti, tako i ja moje drugove i drugarice uvijek molim, ako se sete, pa da šalju jednu razglednicu, to je i meni više nego neki poklon.
A pisma, slao sam jednoj djevojki u Austriju(prve ljubavi na moru ), pa kad je primila, nije mogla verovat, da uopšte još ko piše pisma. A pisma šaljem i kad šaljem novčič za albume
Bilo je lepo, kad smo dobivali pisma, danas sve samo preko ekrana i mobitela-bezosečajno.

Edited by - Risar_69 on 02/05/2012 08:23:47
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/05/2012 : 08:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

vidi mamlaza provokatora kako uvlači ljude u svađu. cccc

ucim od najboljih:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/05/2012 : 16:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
slabo te ovo ide. tek 17 država

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/05/2012 : 16:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

slabo te ovo ide. tek 17 država

da istina ali ima vremena....inače pogrešno si brojio, na spisku ima 18 država ali ču neke morati skinuti sa spiska (Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina) jer razglednice nisu stigle.... (očito sam se prerano veselio i "pokrio" ove države...), inače svaki čas mi treba stiči Alžirija (ako joj se nije nešto desilo....) Za Litvu sam danas saznao da su poslali, Ukrajina (mislim da me čovjek nasamario....) tako da ču za tjedan dana, izbrisati one koje sam prerano stavio na spisak a nisam ih još dobio....
Inače danas sam dobio jednu zanimljivu razglednicu koju sam kupio na limundo (za 10 dinara....bio sam jedini zainteresirani...).
Inače razglednica mi je bila zanimljiva zbog toga jer je bila poslana Slobodanu Miloševiču 1993 godine iz Lyona gdje su neke žene tražile da odmah prekine vatru i sjedne za pogajački sto...očito Slobodan Miloševič ovu razglednicu nikada nije dobio jer se na žalost rat nastavljao....

Inače molim bez komentara (u vezi politike) da mi ne zatvore topik....stavio sam samo ovu razglednicu jer mi je zanimljiva jer je poslana poznatoj ličnosti z akojeg smo svi čuli. Jer ja uz to, da sakupljam razglednice iz svih država svijeta, sakupljam i zanimljive razglednice, kao što su razglednice poslane poznatim ličnostima, ili razglednice jedne zemlje poslane iz druge države, i slično, neobične razglednice (imao sam sreče, Francuska pošta mi je poslala razglednicu koju više se ne može kupiti, gdje ima jedan vrlo zanimljiv patenat i tako dalje).
Imam i npr dve jednake crno bijele razglednice Maribora, oba dve poslane 1942 godine od istog čovjeka samo što je jedna poslana iz Maribora a druga iz Hamburga....

Edited by - 1Euro on 07/05/2012 16:40:48
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/05/2012 : 16:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
samo un članove brojin

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/05/2012 : 16:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

samo un članove brojin

aaaaaaaaa haha, Mjanmar nisi brojio?
Zar oni nisu u UN?
Nisam to znao...

Edited by - 1Euro on 07/05/2012 16:42:33
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/05/2012 : 22:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

samo un članove brojin

aaaaaaaaa haha, Mjanmar nisi brojio?
Zar oni nisu u UN?
Nisam to znao...

Mianmar je u un. nisan na njih mislia

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 07/05/2012 : 22:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Poslaću ti i ja jednu razglednicu...Iz džehenema,kad stignem tamo za nekih 70-80 godina ako mi šta ne poremeti planove...

Wtf?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/05/2012 : 23:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
evo da se malo pohvalim, maloprije sam kupio 100 godina staru razglednicu koja je posebna po tome, da ju je poslao cartoonist Charles Lederer (više o njemu na ovom linku):

http://strippersguide.blogspot.com/2011/07/news-of-yore-charles-lederer.html

i on je na toj razglednici, koju je poslao svom prijatelju u Južnu Dakotu, nacrtao svoj auto portret, što čini razglednicu još zanimljivijom.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/05/2012 : 09:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
e, ovo je (vec) nesto :))

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 09/05/2012 : 11:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:

evo da se malo pohvalim, maloprije sam kupio 100 godina staru razglednicu koja je posebna po tome, da ju je poslao cartoonist Charles Lederer (više o njemu na ovom linku):

i on je na toj razglednici, koju je poslao svom prijatelju u Južnu Dakotu, nacrtao svoj auto portret, što čini razglednicu još zanimljivijom.

Koliko si platio 100 godina staru razglednicu ?

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/05/2012 : 11:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Nivox

quote:

tajna
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 09/05/2012 : 12:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Nivox

quote:

tajna

sigurno jako puno
hehe

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/05/2012 : 15:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jel priko 50 USD?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/05/2012 : 16:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

jel priko 50 USD?

kad bi ti rekao ne bi bila više tajna, jel tako....
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000