forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 .
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/06/2012 : 22:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Treba li ti iz Niue, vidiš odakle sam?
Šala, šala
Vidim da si pokrio Hrvatsku, ja sam iz Dubrovnika, pa ako ti treba odavde poslati - reci..

uff trebalo bi mi iz Niue haha.
Hrvatsku več imam pokrivenu, puno ti hvala!
Može Crna Gora npr (ovo još nemam...) ako češ iči u Crnu Goru nekad npr....
Inače hvala na javljanju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 11:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Stigla razglednica iz Iraka- HVALA Ernie Pike!!!!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 12:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Trebala bi i moja skoro, poslao sam pre 5-6 dana.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 14:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Trebala bi i moja skoro, poslao sam pre 5-6 dana.

all right!!!!!!!!!!! okačit ču je odmah kada stigne!
I kako je dole u Gibraltaru?
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2863 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 18/07/2012 : 14:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message
Nema na cemu 1Euro.

Iracka posta se popravila, trebalo im je manje od 2 mjeseca :-)
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/07/2012 : 15:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Što još uvijek skupljaš razglednice? Nisi odustao?
Ajde pošalji mi adresu na PM pa da ispunim ono što sam obećao

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/07/2012 : 15:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Šaljem ti ja iz Hercegovine ako nađem nešto odgovarajuće, samo daj adresu na PM. Slao sam ti putovnicu, ali sam zaboravio adresu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 19:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Nema na cemu 1Euro.

Bilo je lijepo iznenađenje danas kada sam otvorio poštanski sanduk i u njemu video razglednicu iz Iraka, hvala još jednom.
I kako je tamo?
Jesi li to bio na odmoru ili radiš tamo?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 19:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove

Nisam odustao. Mogu ti poslati adresu nije to nikakav problem ali Hrvatska je več pokrivena tako da iz Hrvatske mi ne trebaš slati.....jel potuješ negdje u neku drugu zemlju?
Na prvoj strani ovog topika vodim evidenciju zemalja odakle su mi več stigle razglednice, pa ako ideš negdje u zemlju koja nije na spisku onda mi se javi, pa ču ti poslati adresu.
Inače hvala na javljanju i na dobroj volji!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/07/2012 : 19:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Daj i meni adresu!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 19:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Šaljem ti ja iz Hercegovine ako nađem nešto odgovarajuće, samo daj adresu na PM. Slao sam ti putovnicu, ali sam zaboravio adresu.

ok poslat ču ti adresu. Nego, ne bi htio nikoga uvrijediti, ja stvarno ne znam koje poštanske marke koristite u Hercegovini...vjerovatno je ova podjela (muslimani, republika srbska, hercegovina) bolna za vas i nije mi najmanja namjera da nekoga uvrijedim. Mene zanima sve samo isključivo iz Filatelističkog vidika. Znači ja več imam razglednicu iz Republike Srpske, koja ima i marku Republike Srpske. Ali nemam razglednicu iz Bosne i Hercegovine, koja ima marku Bosne i Hercegovine, pa ako mi možeš poslati razglednicu sa područja koja nosi marku Bosne i Hercegovine, onda bi to bilo super (jer Republika Srpska je več pokrivena...).
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 19:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Daj i meni adresu!

poslao sam ti PM
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/07/2012 : 21:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Nisam odustao. Mogu ti poslati adresu nije to nikakav problem ali Hrvatska je več pokrivena tako da iz Hrvatske mi ne trebaš slati.....jel potuješ negdje u neku drugu zemlju?
Na prvoj strani ovog topika vodim evidenciju zemalja odakle su mi več stigle razglednice, pa ako ideš negdje u zemlju koja nije na spisku onda mi se javi, pa ču ti poslati adresu.

samo ti pošalji adresu

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2863 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 18/07/2012 : 22:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message
quote:

quote:

Nema na cemu 1Euro.

Bilo je lijepo iznenađenje danas kada sam otvorio poštanski sanduk i u njemu video razglednicu iz Iraka, hvala još jednom.
I kako je tamo?

Bio sam poslom tamo nekoliko dana.
Jos uvijek ne bih nikome savjetovao odmor u Iraku :-)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 22:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nema na cemu 1Euro.

I kako je tamo?

da, trebat če im vjerovatno vremena da se stvari srede....šteta za obične ljude, koji obično nisu ništa krivi....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 22:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

samo ti pošalji adresu

ok, hvala
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 18/07/2012 : 22:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

1Euro,
brate, napisao sam pozdrave jos pre vise od mesec dana a nikako da razglednicu posaljem
Koliko sutra idem do poste.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 22:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

1Euro,
brate, napisao sam pozdrave jos pre vise od mesec dana a nikako da razglednicu posaljem
Koliko sutra idem do poste.

pa nemoj se žuriti hehe
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2863 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 18/07/2012 : 22:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nema na cemu 1Euro.

I kako je tamo?

da, trebat če im vjerovatno vremena da se stvari srede....šteta za obične ljude, koji obično nisu ništa krivi....

Ljudi su vrlo ljubazni (cak i oni s puskama), ekipa s kojom se sreo vrlo strucna i obrazovana te bi puno stvari mi mogli uciti od njih.
S druge strane, broj mrtvih od bombi za mog boravka tamo je bio 60.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/07/2012 : 11:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
stigla razglednica sa GIBRALTARA:

Hvala Mairosu!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/07/2012 : 12:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Eto, sad si glavna faca :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/07/2012 : 15:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Eto, sad si glavna faca :D

pa glavna faca si ti, što si tamo, tamo živiš, radiš, uživaš,...Ti si taj koji je u Gibraltaru, ja sam samo onaj koji dobiva razglednice iz svih tih lijepih zemalja,.....i sjedi kod kuče.....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/07/2012 : 17:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zapravo, zivim u Spaniji. Jel ti treba razglednica iz Spanije ? :D

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/07/2012 : 17:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Zapravo, zivim u Spaniji. Jel ti treba razglednica iz Spanije ? :D

još te kako!
Naravno da mi treba,....treba mi iz svih zemalja koje nisu na spisku na prvoj stranici....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/07/2012 : 10:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Stigla razglednica iz Srbije - Hvala Ultras!!!!

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000