Znači ipak ide dalje. Samo što je dvojka izašla u 6. mjesecu, sljedeći planirani za Salon u 9. mjesecu, a datum će se formirati tek nakon Sajma, krajem 10. mjeseca... Odugovlačenja li! Hm, baš i nije neki pristup izdavaštvu.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
po informacijama...kupljena su prava za prvih 6 brojeva...tiraz je bio 500 primeraka i prodaja je dobra tj prodao se veliki broj tog tiraza...problem je neprofesionalnost vlasnika kuce i amaterizam....naravno nadamo se da ce izaci i davno najavljeni broj 3 i 4....ali na duze staze nema radosti od ove ekipe..nadamo se da ce se pojaviti neki ozbiljniji izdavac koji bi ovo mogao raditi
Imao sam prilike da sa Borisom Bušićem iz Malagme razgovaram i čak smo u Pravdi i delili prva dva broja Brendona, i mogu da kažem da sam stekao utisak da je Boris vrlo posvećen strip izdavaštvu i da ima veliku želju da Brendona izgura na najbolji mogući način. Izgleda da ipak nije sve bilo do njega, šteta...
Isti taj Boris Busic je bio u urednistvu rahmetli Wizarda,izgleda da mu nikako ne ide to izdavastvo.
Boris je imao tu nesreću da uđe u dva projekta i dve izdavačke kuće koje nisu bile ozbiljne a on sam inače je pravi strip zaljubljenik... Poslednje što sam od čuo jeste da će ipak u februaru objaviti Brendona 3 i 4, odnosno pustiti ih u prodaju jer su odavno već odštampani ali posle toga mrka kapa za dalje brojeve...