E tako je to kad se neki klub ne moze kupiti..odma se sitim Cibalia - Dinamo (2009) kad je Cibalia vodila 3:1 i onda se Vinkovcani poceli razmicati u obrani ko da ih neko kiselinom proliva..naravno zavrsilo 3:4..ili Zadar - Dinamo prije koju sezonu..mislim da je 2:0 vodia Zadar na poluvrimenu..Balaban puca slobodnjak u golmanov kantun a ovaj se nicim izazvan makne sa vrata..naravno zavrsilo 2:3..
E tako je to kad se neki klub ne moze kupiti..odma se sitim Cibalia - Dinamo (2009) kad je Cibalia vodila 3:1 i onda se Vinkovcani poceli razmicati u obrani ko da ih neko kiselinom proliva..naravno zavrsilo 3:4..ili Zadar - Dinamo prije koju sezonu..mislim da je 2:0 vodia Zadar na poluvrimenu..Balaban puca slobodnjak u golmanov kantun a ovaj se nicim izazvan makne sa vrata..naravno zavrsilo 2:3..
Zato su tu suci, bojim se da će biti još čudesnih preokreta, 4:3 i ovaj put ili će se Zdravko zadovoljiti s remijem? Pitanje dana!
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Jaka je Rijeka... Za prvih 5. Iako Dinamu za sada pušu za vratom, 100% sam siguran da će na kraju biti 15-20 bodova viška u odnosu na drugoplasiranog...
Kako je ova Rijeka jadna tuče hajduka,belupa i dinama sve zaredom i onda popuši od neke tamo Svete Nedilje u kupu i nekakva Cibalija im zabi 3 gola u 25 minuta. Kakvi jadnici.
Izgubili od Splita doma Pa kad ce se vise ustaliti Izgube od treceligasa, pa dobiju Dinamo... nevjerovatno. Budale ce se opet dovest u borbu za opstanak