Author |
Topic |
|
Jele
Starting Member
14 Posts
Member since 08/11/2011 |
Posted - 22/05/2012 : 09:36:02
|
Je li itko čitao? Ja sam nakon dykes to watch out for i fantastičnog Fun Home nabavila are you my mother i nekidan pročitala. Nije da sam zbunjena (zapravo jesam pa sam 2x čitala) sa stripom jer je ništa u njemu nije nejasno, ni "high brow" usporedbe s virginijom woolf ni psihoanalitička teorija koji alison iznosi ali sve mi se čini nekako previše meta i nagurano! kao da ima toliko toga nabacanog, prohodno je, ali ne teče za razliku od prustovski orijentiranog fun homea. Aj ako je itko pročitao neka stavi svoje mišljenje. Kako god bilo, preporučam ženama i muškarcima koje imaju majke :) jedna je stvar sigurna, bechdel je vizualno odradila besprijekoran posao..tekst me muči!
|
At my core, the glass isn't half-empty, it's not even what I ordered in the first place. -Catherine Tate- |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/05/2012 : 10:03:37
|
Citao sam samo njeno najpoznatije djelo, Fun Home. Strip koji spominjes je tek izasao, u svakom slucaju namjeravam da uzmem. Ocekujem mnogo, mada je bolje poslije ove tvoje kritike da spustim ocekivanja na minimum.
|
|
|
petar.pan
Junior Member
328 Posts
Member since 31/05/2011 |
Posted - 22/05/2012 : 21:20:46
|
ja nism pročitao ni dykes to watch out 4, ne znam gdje ga skinit sa neta, a mačka u vreći ne plaćam skupo, nedavno sam uzeo what it is lynde berry na neviđeno i sad nemam vremena uhvatiti se u koštac s time... |
|
|
|
Topic |
|
|
|