forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Aukcije Barney
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 23/05/2012 : 21:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topic je vezan za moje aukcije, gdje bih zbog dobrog i lošeg iskustva želio navesti par detalja kako bi cijenjeni kupci bili što bolje informorani da prilikom ili nakon realizacije ne bi dolazilo do nesporazuma.

1.OCJENJIVANJE STRIPOVA:

Svi koji ste ove godine sudjelovali na mojim aukcijama, primjetili ste novosti a to je da u opisu stripa postoje 2 stavke: OCJENA i NAPOMENA.
To za sada dobro funkcionira pa ču prepisati "recept" i za iduće aukcije jer vjerujem da ste do sada svi više-manje bili zadovoljni sa osvojenim stripovima, odnosno sa kriterijima ocjenjivanja i napomenama o nedostacima (pretpostavljam jer nisam do sada još dobio kritike, osim pozitivne).

Stripove ocjenjujem samo realno stanje stripa.
Tvorničke greške/nedostatke ne uzimam u obzir (npr. blijeđa boja, loše ljepilo, štamparska greška unutar stripa, koso sljepljen hrbat i td...),
a ukoliko smatram da je greška/nedostatak vrijedno spomena obavezno stavljam u NAPOMENU uz kratak opis a po želji kupca moguće je i slanje dodatnih slika na mail.
Također mane poput ako je strip pošaran, ima na sebi selotejp, otisnut štambilj i sl. (što je čest slučaj kod ZS i LMS), ocjenjujem samo realnu očuvanost stripa
a manu stavljam pod NAPOMENU uz kratak opis i uz mogućnost dodatnih fotografija na mail a svaki kupac neka skida ocjenu po vlastitoj želji/kriteriju
za onoliko koliko mu ta mana/nedostatak smeta, jer ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja.

Primjer: ako je GLANCER potpisan na najavnoj stranici, ocjena je i dalje GLANCER ali u NAPOMENI stoji opis da je potpisan na najavnoj stranici, pa koga to smeta, taj neče niti da bida.

VAŽNO:
"Tko radi taj i griješi" pa bih ovo volio napomenuti svakom kupcu, jer uvijek če se naći netko nezadovoljan i sklon kompliciranju,
pa u tom slučaju molim bez panike jer sve se može riješiti na brz i jednostavan način, odnosno dovoljno je da me kontaktirate na mail ili mobitel. Nadam se nakon ovog posta da če se ipak broj nezadovoljnih svesti na minimum.

Ukoliko je prilikom postavljanja na aukcije došlo do bilo kakvog previda sa moje strane pa nakon realizacije strip ne odgovara kriterijima očuvanosti i opisu na aukcijama svaki nezadovoljan kupac ima pravo na povrat novca i može mi vratiti strip na moj trošak poštarine.
Također je moguća i zamjena za drugi strip ili više stripova u istoj protuvrijednosti.
Reklamacije uvažavam dok su opravdane i kupac če bez obzira na reklamaciju dobiti pozitivan komentar, a ukoliko se ustanovi da je kupac reklamirao strip koji odgovara opisu na aukcijama i kriteriju ocjenjivanja, slijedi odbijanje reklamacije, negativan komentar i crna lista.
Vračeni strip očekujem u istom stanju u kakvom sam ga i poslao, i dobro zapakiran kako prilikom transporta ne bi došlo do dodatnih oštećenja jer u protivnom ne priznajem reklamaciju.

2. PAKIRANJE i TROŠKOVI POŠTARINE:
Stripovi se pakiraju u čvrst paket (karton) izrađen po mjeri da stripovi ne "skakuću" unutar paketa i da prilikom transporta ne bi došlo do oštećenja stripova.

Kao i večina prodavača stripove šaljem u inozemstvo, i na kraj svijeta ako treba , a postoji mogućnost slanja iz SLO u SLO ali zamolit ču cijenjene kupce iz Slovenije da me kontaktiraju na mail kako bismo dogovorili detalje i troškove poštarine.
U sve ostale zemlje (za sada) šaljem poštom ili ako kupac ima neki bolji prijedlog, alternativno rješenje (dogovor na mail).

Poštarina se naplačuje po cjeniku HP-a a troškove poštarine za UNUTARNJI i MEĐUNARODNI PROMET možete provjeriti na ovom linku:

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194

Nezaštićene/nesigurne pošiljke bez potvrde o slanju poput TISKANICA, OBIČNO PISMO, PRIORITETNO PISMO, šaljem isključivo na zahtjev kupca i na njegovu odgovornost.
Ukoliko kupac prilikom javljanja za uplatu ne navede koju vrstu pošiljke želi, naplačuje se poštarina za Paket V=100,00 kn (sto kuna) ili Preporučena pošiljka (uvijek gledam koja je od tih dvije opcija jeftinija za kupca).
Ukoliko kupac ne dobije pošiljku (Paket V=100,kn ili Preporučena pošiljka), kupcu dostavljam na mail kopiju potvrde o slanju pošiljke, pokrenut če se s moje strane potražnica na temelju potvrde o slanju (prijamnog broja paketa) i pokušat ču stripovima ući u trag a ukoliko se pošiljka ne pronađe, kupac če dobiti povrat novca ili druge stripove u zamjenu.

Svakom kupcu u okolici do 20 km od centra Varaždina za kupovinu veču od 500 kn, strip/ove dostavljam na kućnu adresu.
Moguće su i razne kombinacije osobnog preuzimanja u gradu i okolici (detaljnjiji dogovor na mail ili mobitel)

Ukoliko kupac zahtjeva da se stripovi pošalju isključivo u zaštitnoj koverti koju je moguće kupiti na pošti, moguće je i to, a zaštitna koverta se naplačuje po cjeniku HP-a.

3. REALIZACIJA:

Od svakog kupca očekujem da se javi u roku 7 dana nakon isteka aukcija, a uplata/realizacija najkasnije 2 tjedna nakon što mu pošaljem sve potrebne podatke za uplatu u protivnom slijedi negativan komentar i crna lista.
Ukoliko kupac ima posebne zahtjeve i potrebno mu je više vremena za realizaciju, molim da mi se prije toga javi na mail ili mobitel a dalje sve po dogovoru.

Nakon realizacije svakom kupcu obavezno ostavljam komentar.

Kontaktirati me možete na:

e-mail: barney.stripovi@gmail.com

mobitel: 098 912 9251 od Pon-Pet od 9:30-10:00h ili iza 14h.

Sretno u bidanju i uživajte u čitanju!!!

Ubacio sam par slika, pa ako nekoga zanima, dovoljno je da klikne na link ispod.

http://img812.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img812/1025/1337796947h4n.smil

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava

Edited by - Barney on 14/06/2012 20:28:13

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 23/05/2012 : 23:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Kaj ti ne radi ć na tipkovnici?
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 23/05/2012 : 23:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/05/2012 : 23:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ne sjećam se ove gitare da je bila gore.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 24/05/2012 : 00:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Ne sjećam se ove gitare da je bila gore.

Ali je na prodaju

Go to Top of Page

rednazgul
New Member

Croatia
169 Posts

Member since 18/01/2011

Posted - 24/05/2012 : 00:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send rednazgul a Private Message  Reply with Quote
naziru se i bubnjevi...Barney je multiinstrumentalista...č
Go to Top of Page

acoric15@optinet
Starting Member

2 Posts

Member since 30/11/2011

Posted - 24/05/2012 : 10:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send acoric15@optinet a Private Message  Reply with Quote
Barney, slike su ti super. Ima puno žutila i lijepo izgleda. Oni glanceri što se vide da li i njih prodaješ ili su za samo pariti oči.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 24/05/2012 : 11:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acoric15@optinet

Barney, slike su ti super. Ima puno žutila i lijepo izgleda. Oni glanceri što se vide da li i njih prodaješ ili su za samo pariti oči.

Ono žutilo odnosno glanceri su na prodaju .
Ima ih sveukupno oko 700 komada ZS i LMS a među njima i puno kartonaca i ostalih vrlo rijetkih brojeva.
Nisu baš svi petice/glanceri, ima i nešto minus petica .

Aukcije počinju od 01.06. sa početnom cijenom od 1 kn.

Sretno u bidanju!

Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/05/2012 : 13:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barney
Sretno u bidanju!

Hvala! I tebi u prodaji!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/05/2012 : 15:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barney

quote:
Originally posted by acoric15@optinet

Ono žutilo odnosno glanceri su na prodaju .
Ima ih sveukupno oko 700 komada ZS i LMS a među njima i puno kartonaca i ostalih vrlo rijetkih brojeva.
Nisu baš svi petice/glanceri, ima i nešto minus petica .

Aukcije počinju od 01.06. sa početnom cijenom od 1 kn.

Sretno u bidanju!

jel češ imati i komplet Džudasa?
Met Meriota?
Tim i Dasty?
Kiat Telera?
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 24/05/2012 : 21:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
Ima svih junaka, visokih i niskih brojeva ali samo Mister No imam čitav komplet LMS + 2 Specijala. Imam 2 kompleta Mr No.

Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 13/06/2012 : 23:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
Obavještavam sve kupce da LMS 39 nije glancer i ovim putem se ispričavam na propustu.
Zadnja korica je u malo zaprljana i ima sitno oštečenje, rub hrpta također ima sitno oštečenje pa je strip očuvan za -5.

Edited by - Barney on 14/06/2012 20:26:58
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000