forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Trazim pjesmu po spotu :D
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 08/10/2012 : 18:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Da ne otvaram novu temu, desi li vam se ikad da se sjetite nekog starog spota koji ste gledali nekada davno i svidio vam se, a sada se ne možete sjetiti ni imena grupe, pjevača, pjevačice, a ni naziva pjesme. Budući da ovdje ima dosta poznavatelja glazbe bi li netko pokušao pogoditi o kojim se izvođačima ovdje radi po mojim opisima spotova.

1. neka punk pjesma, ne mislim da je nešto posebno dobra. Uglavnom radnja spota je da tip je na spoju s nekom curom, a njegovi spermiji tj.ljudi preobučeni u spermije čekaju i nakon nekog vremena izlaze van i završavaju u kondomu, a na kraju ostane neki spermij šmokljan i kraj spota je obiteljska slika gdje su oni kao razočarani roditelji sa svojim sinom šmokljanom.
2. rock pjesma, kamera cijelo vrijeme snima pjevačicu kako vozi bicikl, a čini mi se da i iza nje bude neka pratnja koji voze bicikle.
3. Dance pjesma. Neki tranvestit pjeva u nekom baru, a onda se neki opaki huligan ustane i krene prema njemu pa onda počne plesati kao i ostatak kluba uglavnom neki starci

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/10/2012 : 17:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Nije valjda da nitko ne može pogoditi barem jednu od ove tri pjesme.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/10/2012 : 17:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa kad gledaš uglavnom neke seksističke i homoerotične spotove, a ovdje su svi "normalni" ljudi na forumu...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 10/10/2012 : 17:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Sve tri su mi poznate, ali treba se sjetiti naziva

Broj 2?
http://www.youtube.com/watch?v=pWAYgCtMl2Y
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/10/2012 : 20:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Sve tri su mi poznate, ali treba se sjetiti naziva

Broj 2?
http://www.youtube.com/watch?v=pWAYgCtMl2Y

Bingo, to je ta, bravo. hvala

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/10/2012 : 20:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa kad gledaš uglavnom neke seksističke i homoerotične spotove, a ovdje su svi "normalni" ljudi na forumu...

možda podsvjesno provociram

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 12/10/2012 : 00:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

pokušavao sam naći taj spot, ali nisam uspio
znam slijedeće
francuska pjesma, iz vremena kada je treći program vrtio francuski MCM, 89-90-91 i kada je mega zvijezda bila mylene farmer,
često se vrtio jedan crno bijeli spot, jako lijepo napravljen - i pjesma je bila dobra
u spotu ima crnka duge kose, debeli konop (uže), konj, ljuljačka, kiša pada u dijelu spota, kamera je često iz ptičje perspektive...

kene, vidi da nije mozda ovo, ili neki drugi njihov/njen video, meni su guesch patti isto tako bili simpa za gledati onda
http://www.youtube.com/watch?v=DTFbpLtuiwg

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 12/10/2012 : 14:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Da ne otvaram novu temu, desi li vam se ikad da se sjetite nekog starog spota koji ste gledali nekada davno i svidio vam se, a sada se ne možete sjetiti ni imena grupe, pjevača, pjevačice, a ni naziva pjesme. Budući da ovdje ima dosta poznavatelja glazbe bi li netko pokušao pogoditi o kojim se izvođačima ovdje radi po mojim opisima spotova.

1. neka punk pjesma, ne mislim da je nešto posebno dobra. Uglavnom radnja spota je da tip je na spoju s nekom curom, a njegovi spermiji tj.ljudi preobučeni u spermije čekaju i nakon nekog vremena izlaze van i završavaju u kondomu, a na kraju ostane neki spermij šmokljan i kraj spota je obiteljska slika gdje su oni kao razočarani roditelji sa svojim sinom šmokljanom.
2. rock pjesma, kamera cijelo vrijeme snima pjevačicu kako vozi bicikl, a čini mi se da i iza nje bude neka pratnja koji voze bicikle.
3. Dance pjesma. Neki tranvestit pjeva u nekom baru, a onda se neki opaki huligan ustane i krene prema njemu pa onda počne plesati kao i ostatak kluba uglavnom neki starci

Za dvojku si dobio odgovor, trojka bi trebala da bude The Knife.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/10/2012 : 10:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

quote:
Originally posted by ken2

pokušavao sam naći taj spot, ali nisam uspio
znam slijedeće
francuska pjesma, iz vremena kada je treći program vrtio francuski MCM, 89-90-91 i kada je mega zvijezda bila mylene farmer,
često se vrtio jedan crno bijeli spot, jako lijepo napravljen - i pjesma je bila dobra
u spotu ima crnka duge kose, debeli konop (uže), konj, ljuljačka, kiša pada u dijelu spota, kamera je često iz ptičje perspektive...

kene, vidi da nije mozda ovo, ili neki drugi njihov/njen video, meni su guesch patti isto tako bili simpa za gledati onda
http://www.youtube.com/watch?v=DTFbpLtuiwg

hvala, ali nažalost, nije to

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000