Author |
Topic |
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 09/07/2012 : 11:46:32
|
quote: Originally posted by tex2
Da li postoji mogućnost da Agarthi počne s Texom od prvog broja? VČ Tex je zapeo, Libellus će stati kronološki sa brojem 12, pa da netko izvuće serijal od početka do kraja?!!!
To će Libellus uraditi. To će VČ uraditi. Period. |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 09/07/2012 : 14:40:40
|
VČ uopšte nije zapeo. Ide.... samo malo sporije....... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
desertfox123
Starting Member
45 Posts
Member since 04/06/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/08/2012 : 07:30:38
|
quote: Originally posted by tex2
Da li postoji mogućnost da Agarthi počne s Texom od prvog broja? VČ Tex je zapeo, Libellus će stati kronološki sa brojem 12, pa da netko izvuće serijal od početka do kraja?!!!
Stace s ovim u boji ali ce to izaci c/b. Svejedno, i ja bih voleo Texa od prvog ali prima ristampa, da dobijemo i Galepove i Villine naslovnice, kao i c/b verziju koja verovatno nece skoro kod Libellusa. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/08/2012 : 07:31:19
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by desertfox123
Agarthi,hoce li uskoro novi broj Zagora i hoce li biti 2 broja odjednom ?
I mene ovo interesuje... dosta je vremena proslo od prvog Zagora... kad ce drugi?
Najavljeno je da sledece ide jedan MM i jedan Zagor |
|
|
desertfox123
Starting Member
45 Posts
Posted - 07/08/2012 : 13:59:49
|
Pa,red bi bio da izdaju barem dva nova broja Zagora buduci da od 7.juna nije izaslo nista novo ... dakle za juli i avgust po jedan broj ... isto tako i Marti po dva nova broja (moze i vise ,nema frke) |
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 07/08/2012 : 14:34:51
|
quote: Originally posted by desertfox123
Pa,red bi bio da izdaju barem dva nova broja Zagora buduci da od 7.juna nije izaslo nista novo ... dakle za juli i avgust po jedan broj ... isto tako i Marti po dva nova broja (moze i vise ,nema frke)
Pa bi bio red ali red se odavno ne gleda... Moram priznati da me je Agarti pomalo i razocarao i to upravo zbog ritma izlazenja i totalnog haosa koji tu vlada... nista se ne zna, ni koji strip ide ni kad. Evo peti je mjesec od prvog stripa, dosad se tu trebalo uvesti nekog reda i uhodavanje ne moze vise da sluzi kao izgovor. Malo ozbiljnoti i postovanja rokova ne bi bilo na odmet... |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 07/08/2012 : 23:16:18
|
Realno i nije baš peti mjesec, prva izdanja su izašla 28.04. ! A potvrđeno je da sada dolaze 2 Zagora i 2 Martya Ne znam za ostale, ali mene taj "nered" toliko i ne dira, naravno da bi bilo bolje da točno u bocu znam što kada izlazi, ali da su me razočarali ako nije tako - ni najmanje, samo nek naslovi i dalje izlaze! |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 08/08/2012 : 08:27:57
|
quote: Originally posted by REJS
Jesu li radjeni po Zenith seriji ili po Tutto seriji u kojoj su vrsene izmene ?
Prvi broj je po originalnoj Zenith seriji. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
desertfox123
Starting Member
45 Posts
Posted - 08/08/2012 : 10:44:33
|
Evo poruke od izdavaca iznijete na stripovi.ba
« Reply #604 : Kolovoz 07, 2012, 09:15:48 » ))
Nama je drago ili da ste se odmorili, pa makar ostali od para ili da ste se okoristili od istog puta najbitnije je da ste zadovoljni ...
Nije nikakva tajna vezano za šta izlazi... A to je 2 (dva) Zagora, pa dva (2) Martija... pa onda ide Magični V.. da li će nešto upasti pored ovoga nismo sigurni... Da li će nešto ispasti od ovoga, neće...
Znamo da smo neorganizovani, jesmo... Mogli smo ćekati još par mjeseci pa se organizovati, samo bi bilo pitanje da li bi smo tada poćeli štampati... Trenutno se evo u hodu /već puna 3 mjeseca/ uhodavamo.. i na dobrom smo putu....
Broj ljudi koji rade u i za AC se povećava, poslovi se rapoređuju svi se uhodavamo... Kada bude u pitanju prodaja, loš prolaz AC izdanja ili nešto treće što će zaustaviti AC, biće objavljeno na ovom forumu... Do tada ništa od toga nije u pitanju, nastavljamo sa pripremama...
Informacije radi, Zagor i Martin Mystere su tehnički najzahtjevniji za izdavanje, zato oni najviše i trpe do sada... Naravno da radimo na tome da se i to ispravi....
Nema potrebe za daljnim dezinformacijama vezanih za AC, pa zato ćemo samo ovdje našim čitateljima poručiti da je samo ovaj forum jedini pravi izvor informacija vezano za izdavačku kuču Agarthi Comics..
Lijep pozdra svim ...
Jos samo da se utvrdi i datum izlaska ... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 10:55:49
|
dobro je, porođajni grčevi su valjda prošlost pa AC sretno... odlućih da jih i ja podržim kupovinom Zagora a obavezno i Malog Rendžera kad krene.... Magični,Marti i Skriveno imam u Libellus izvedbi ali me jako vuće da nabavit i ta pojedinačna izdanja.... Rotundo naslovnice na Skrivenom Licu su odlične, tako da..... Zagor,Mali rendžer su sigurni...ostalo vidjet čemo. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4343 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5089 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 12/08/2012 : 12:12:41
|
Trebaju to hitno korigirati, jer poznato je - kod opstanka svih serijala presudila je REDOVITOST IZLAŽENJA. To je mamac za čitatelje i kolekcionare... Ovako nešto nije vjetar u leđa niti jednom serijalu, pogotovo što trenutno paralelno izlazi nekoliko edicija s istim pričama (poglavito mislim na Zagora - Libellus color, Ludens-knjige itd itd)... Godišnji odmori nisu nikakav izgovor. Od čega se ima odmarati izdavač koji je tek krenuo i izdao po jedan broj ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD spec.19 već u SNK |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4343 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 13/08/2012 : 00:03:37
|
pa nije izdao 1 broj...magicni 3 broja....marti 2....zagor 1....skriveno lice 4....jan dix 1...uskoro izlazi zagor 2 i 3 i marti 3 i 4....ipak da,bilo bi sve lepse kad bi se znali tacni datumi izlaska...ali nek izlaze samo.... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 00:35:50
|
quote: Originally posted by teller
dobro je, porođajni grčevi su valjda prošlost pa AC sretno... odlućih da jih i ja podržim kupovinom Zagora a obavezno i Malog Rendžera kad krene.... Magični,Marti i Skriveno imam u Libellus izvedbi ali me jako vuće da nabavit i ta pojedinačna izdanja.... Rotundo naslovnice na Skrivenom Licu su odlične, tako da..... Zagor,Mali rendžer su sigurni...ostalo vidjet čemo.
sta si se vratio?
|
Mrzim mrznju! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 08:45:50
|
quote: Originally posted by mamlaz
dobro je, porođajni grčevi su valjda prošlost pa AC sretno... odlućih da jih i ja podržim kupovinom Zagora a obavezno i Malog Rendžera kad krene.... Magični,Marti i Skriveno imam u Libellus izvedbi ali me jako vuće da nabavit i ta pojedinačna izdanja.... Rotundo naslovnice na Skrivenom Licu su odlične, tako da..... Zagor,Mali rendžer su sigurni...ostalo vidjet čemo.
sta si se vratio?
a čuj, preduboko sam u tom čarobnu svijetu sličica več cijeli život da bi sasvim stajao sa strane i ne svoju radost djelio sa vama...tu sam, smireniji,staloženiji i tolerantniji... pisat ču malo i samo kad vidim potrebu...izdanja AC su mi jedna od tih prigoda i želim jih podržati,...i kupovinom nekih... svi smo tu jer volimo strip...ne svi Bonelli ali ja jim praštam.. pozdrav...bdv....ovaj 1 Zagor od AC je perfekcija živa....samo tako dalje.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/08/2012 : 12:13:19
|
sta si se vratio? a čuj, preduboko sam u tom čarobnu svijetu sličica več cijeli život da bi sasvim stajao sa strane i ne svoju radost djelio sa vama...tu sam, smireniji,staloženiji i tolerantniji...
Dobar odgovor...mi se tom svijetu slicica uvijek vracamo.. Welcome back Teller! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 12:21:55
|
[/quote] sta si se vratio?
[/quote] a čuj, preduboko sam u tom čarobnu svijetu sličica več cijeli život da bi sasvim stajao sa strane i ne svoju radost djelio sa vama...tu sam, smireniji,staloženiji i tolerantniji... pisat ču malo i samo kad vidim potrebu...izdanja AC su mi jedna od tih prigoda i želim jih podržati,...i kupovinom nekih... svi smo tu jer volimo strip...ne svi Bonelli ali ja jim praštam.. pozdrav...bdv....ovaj 1 Zagor od AC je perfekcija živa....samo tako dalje.
[/quote] Sretan povratak Telleru. Rijetko pisem ovdje na forumu, ali ga redovito pratim...pa so mi tako falili tvoji po postovi i tvoje misljenje, sa kojim se ponekad ne slazem...ali to je to! Sto se tice AC narucio sam sva njihova izdanja (osim JAN DIX-a) i vise nego zadovaljan sam kvalitetom. Kupovacu i buduca izdanja! Samo tako naprijed. |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
348 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 13/08/2012 : 12:39:43
|
quote: Originally posted by dzoni
pa nije izdao 1 broj...magicni 3 broja....marti 2....zagor 1....skriveno lice 4....jan dix 1...uskoro izlazi zagor 2 i 3 i marti 3 i 4....ipak da,bilo bi sve lepse kad bi se znali tacni datumi izlaska...ali nek izlaze samo....
Naglasak je na ovom "uskoro", koje je vrlo relativan pojam i moze znaciti za sedmicu, mjesec,....
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 13/08/2012 : 13:20:25
|
quote: Originally posted by DOMI
Trebaju to hitno korigirati, jer poznato je - kod opstanka svih serijala presudila je REDOVITOST IZLAŽENJA. To je mamac za čitatelje i kolekcionare... Ovako nešto nije vjetar u leđa niti jednom serijalu, pogotovo što trenutno paralelno izlazi nekoliko edicija s istim pričama (poglavito mislim na Zagora - Libellus color, Ludens-knjige itd itd)... Godišnji odmori nisu nikakav izgovor. Od čega se ima odmarati izdavač koji je tek krenuo i izdao po jedan broj ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD spec.19 već u SNK
štamparije... najveći banditi na planeti...oni su na godišnjim :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5089 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/08/2012 : 23:51:17
|
quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by DOMI
Trebaju to hitno korigirati, jer poznato je - kod opstanka svih serijala presudila je REDOVITOST IZLAŽENJA. To je mamac za čitatelje i kolekcionare... Ovako nešto nije vjetar u leđa niti jednom serijalu, pogotovo što trenutno paralelno izlazi nekoliko edicija s istim pričama (poglavito mislim na Zagora - Libellus color, Ludens-knjige itd itd)... Godišnji odmori nisu nikakav izgovor. Od čega se ima odmarati izdavač koji je tek krenuo i izdao po jedan broj ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD spec.19 već u SNK
štamparije... najveći banditi na planeti...oni su na godišnjim :D
očito tiskaju u krivoj, DRŽAVNOJ tiskari... da su otišli u privatnu sve bi već bilo na kiosku __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD Special 19 u SNK |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
desertfox123
Starting Member
45 Posts
Posted - 17/08/2012 : 05:05:13
|
Ne mogu vjerovati da su svi radnici jedne stamparije na "kolektivnom godisnjem odmoru" znaci ta mogucnost ,ako se radi o iole ozbiljnoj stampariji,po meni otpada ... a i sam Agarthi izgleda ima vise ljudi (prevodioca,lektora itd) koji rade na stripu tako da i tu mogucnost odbacujem.Prije ce biti da je problem do tiraza (naklade) pojedinih primjeraka. Istina je i da se pojavilo vise razlicitih edicija Zagora od raznih izdavaca (Libellus kolor knjige,Ludens i Veseli Cetvrtak kolekcionarska izdanja tvrdoukoricenih) ali ovo izdanje je bar po meni ono "pravo i najblize orginalu"i odlicno je tehnicki odradjeno.Zato ga uzimam i uzimacu i ubuduce. Ako je problem u nesto slabijoj prodaji da sam na mjestu izdavaca smanjio bih tiraz a stripove prodavao putem striparnice i interneta bez da se gasi edicija ... samo ne znam da li bi to poskupilo troskove ako bi se recimo stampalo vise nastavaka u manjem broju primjeraka (umjesto jedna epizoda u vecem broju istih primjeraka). |
|
|
Topic |
|