sada valjda (konačno) stiže i DD Almanah!? ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HROTOK MRAČNJAKA već za desetak dana
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Konačno da su ga se sjetili. Inače, od jeseni Zagorov almanah u Italiji izlazi u boji, što znači da postaje svojevrsni Zagor color fest.
To bi trebao da bude izuzetak, u spomen Sergiu.
ako je to istina SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!! nadam se da če i ostali almanasi biti u boji,...što da ne? Almanah je ionako izdanje koje je posebno (popratni tekstovi koji nemaju veze sa radnjom stripa,....pa neka budu i u boji....)Neka bude PRAVI ALMANAH
Konačno da su ga se sjetili. Inače, od jeseni Zagorov almanah u Italiji izlazi u boji, što znači da postaje svojevrsni Zagor color fest.
To bi trebao da bude izuzetak, u spomen Sergiu.
Jubilarci u boji prodaju se i po 30 % bolje od običnih crno-bijelih stripova i ovo je sigurno pokus da se vidi reakcija tržišta, a godišnjica Sergiove smrti dobar je izgovor za to. Uostalom, sjeti se da je i Zagor gigant prvotno najavljen kao jednokratno slavljeničko izdanje za pedesetu obljetnicu izlaženja u Italiji, nije se spominjao kao nova regularna edicija. Evo, ja prognoziram da će za 5-6 godina svi Bonellijevi stripovi izlaziti samo u koloru: počelo je reprintom Texa, pa se pojavio Dylan Dog Color Fest, pa specijal Texa u boji, a nakon više nego dobra prijema Zagorova reprinta u boji, najavljuje se i Zagor almanah u boji, "u spomen Sergiu". Mislim da je lako zaključiti što slijedi nakon toga.
Budući da ćemo dobivat 15 knjiga u boji na godinu, almanah u boji više ne izaziva nikakvo posebno veselje niti iznenađenje.
pa kod mene izaziva, jer ja ne kupujem te knjige. Ja sam "old schol" i kupujem stripove na kioscima i jako ču se obradovati kada ugledam almanah (ili neki drugi) u boji.