forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZG Klasik: Moj Prijatelj Jim Gitara
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/06/2012 : 20:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
U moje vrijeme bio si sretan ako si imao za redovni. Ccc....

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/06/2012 : 00:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
jbg ja sam koloromrzac onoga sta imam u c/b izdanju

ali ontopic ne bi niko nikome ispunjavao nikakve zelje da nije siguran da ce time ispuniti i svoje materijalne zelje. Alo bre, u vremenima smo kada ni pas ne mase repom dzabe. Libellusu svaka cast na kolorcima, vidim da su svi to docekali rasirenih ruku, ali u meni za te stvari nece naci musteriju. Ali neka samo nastave, kao i Ludens i VC. Bitno je da ima ko da cita, a da nisu sve stari dripci. Danas sam video jednu grupu osnovnoskolaca kako prolazi pored kafica. Dvojica citaju Dampira, jedan Dilana i jos dvojica Zagora. Dakle, nije istina da su svi stripasi na forumu. Ima sveta i van njega

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 20/06/2012 : 08:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak
Dakle, nije istina da su svi stripasi na forumu. Ima sveta i van njega

Sve mi se srušilo............

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/06/2012 : 09:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Danas sam video jednu grupu osnovnoskolaca kako prolazi pored kafica. Dvojica citaju Dampira, jedan Dilana i jos dvojica Zagora. Dakle, nije istina da su svi stripasi na forumu. Ima sveta i van njega

To su valjda lokalni zlostavljači, istukli nekog forumaša i oteli mu stripove...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/06/2012 : 09:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
hehe, jel ovaj klasik netko čita ili se samo slaže na policu?

Nije loša epizodica... zagor opet može izraziti svoje prijateljstvo naspram svog (ne)prijatelja Jima Gitare. E, naslov odlično odgovara naslovnici.

Recka dotične epizode:
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lusp-4-moj-prijatelj-jim-gitara/1360/

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/06/2012 : 10:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

quote:
Dakle, nije istina da su svi stripasi na forumu. Ima sveta i van njega

Sve mi se srušilo............

de bre ne zajebavaj me

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 20/06/2012 : 20:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

de bre ne zajebavaj me

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 22/06/2012 : 20:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Danas sam kupio ovaj Klasik...iako je u koloru, mislim da je dosta dobro urađen.Čak odličan. Dakle, iako sam bio nekako skeptičan oko tog broja, prijatno sam se iznenadio. I ne, neću ga samo staviti na policu nego i pročitati...možda 2 puta, šteta je ovakvu epizodu samo staviti na policu.

Edit: i da, netko je gore spomenuo "mekan" papir...istina. Ja imam to sreću, da odem do trgovačkog centra, gde imaju oko 15 komada svakog stripa. Dakle izaberem onoga najlepšega, iako mi to niti nije prioritet. Ali ako ga baš kupim, zašto da ne-4 eura nije niti malo a da ne gledam kakav sam primjerak dobio. Ali da se vratim nazad, dakle svih 15 komada bilo je oštećenih.Gore i dole na hrbatu, gde su odrezani, sve je bilo pocepano. Onda sam otišao u drugu trafiku, gde je bilo slično. No, uzeo sam jednog i zaljepio ga uhu ljepkom, tako da je sad ok. Očigledno malo slabija sarža papira/kartona, ne znam.

Invincible shield

Edited by - giant on 23/06/2012 11:21:23
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 23/06/2012 : 01:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Veoma dobra priča i pomalo potcenjena, iako kraća, ništa lošija od nekih pre i posle nje.Pravi Zagorov zlatni period.
Inače, jedna od poslednjih tih starijih priča koje sam pročitao, dugo vremena nisam imao to zadovoljstvo.
Go to Top of Page

zagor fan
New Member

Croatia
163 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 23/06/2012 : 10:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zagor fan a Private Message  Reply with Quote
Kupujem
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 23/06/2012 : 16:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ja kupujem ovog ofarbanog gitaru... gitara je strasan drkadzija...

sangue navajo
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 26/06/2012 : 20:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Ova priča je pravi Nolitin draguljčić, nije brušen do kraja ali sve je na svom mjestu, lagan uvod u povijest mjesta radnje, akcija, non stop obrati priče, likovi, crtež. Volio bih danas više ovakvih epizoda.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/06/2012 : 23:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Ova priča je pravi Nolitin draguljčić, nije brušen do kraja ali sve je na svom mjestu, lagan uvod u povijest mjesta radnje, akcija, non stop obrati priče, likovi, crtež. Volio bih danas više ovakvih epizoda.

Često mi fali Nolitta i njegovi majstorski scenariji, taj čovjek je jednostavno nenadoknadiv
Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 26/06/2012 : 23:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
imam ga već u specijalu

Edited by - Patrix on 26/06/2012 23:15:28
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/07/2012 : 19:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da Jim Gitara posjeduje, za ono vrijeme, jedinstveni primjerak revolvera koji može ispaliti čak 8 hitaca prije ponovnog punjenja :)

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 03/07/2012 : 20:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
da li je kolorisanje i prevod isti kao kod ludens specijalca ?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/07/2012 : 20:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Nemam ludensov specijalac, pretpostavljam da je prijevod isti, za koloriranje ne znam...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000