Author |
Topic  |
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 15/07/2012 : 13:15:27
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Marenovic
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Marenovic Reklamiraj im to!
na osnovu čega?
Neko je napisao ovde da je vec imao takvo iskustvo, da je dobio disk, nije radio, reklamirao ga, dobio pare natrag. Mada ja Euru nikad ne bih vratio pare, jer ima mogucnost da nauci nesto novo, da produbi svoje znanje i prosiri vidike, ali ne, radije ce na gotovo...
A ne volim kopije, jer su kopije i piraterija sjebali "videoteke" i to ja ne podupirem....zbog toga nisam nikada skinuo ni jedan film, niti to ne znam napraviti, ali ponekada mi je neki film skinuo neki prijatelj (ako nije išlo drukčije) , ali bar ja nisam uprljao ruke....
Kriv je onaj koji krade jabuke kao i onaj koji mu drži ljestve Šalim se |
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.” |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/07/2012 : 16:08:25
|
quote: Originally posted by Andrej
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Marenovic
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Marenovic Reklamiraj im to!
na osnovu čega?
Neko je napisao ovde da je vec imao takvo iskustvo, da je dobio disk, nije radio, reklamirao ga, dobio pare natrag. Mada ja Euru nikad ne bih vratio pare, jer ima mogucnost da nauci nesto novo, da produbi svoje znanje i prosiri vidike, ali ne, radije ce na gotovo...
A ne volim kopije, jer su kopije i piraterija sjebali "videoteke" i to ja ne podupirem....zbog toga nisam nikada skinuo ni jedan film, niti to ne znam napraviti, ali ponekada mi je neki film skinuo neki prijatelj (ako nije išlo drukčije) , ali bar ja nisam uprljao ruke....
Kriv je onaj koji krade jabuke kao i onaj koji mu drži ljestve Šalim se
pa ima istine u tome. Ali se trudim.....jedino da sam tražio kopiju umjesto originila je bilo ako se nije mogao nači original ili je netko to več sebi skinuo prije toga pa mi posudio itd,....
"neka prvi baci kamen, onaj koji je nedužan" |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Topic  |
|
|