forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 TRAŽIM OVAJ FILM! stigao film i NE RADI!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 12/07/2012 : 11:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Možeš gledati na računaru bez problema.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 12:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Koji ti je dvd plejer ? molim te, puno ime i broj modela. Neke stvari se lako hakuju.

Nije valjda da nisi znao dvd podelu na regione ?

Philips DVP 3142
Pa znao sam za ove podjele na regije ali taj dvd kojeg sam kupio nije nigdje pisalo da je to regija dva nego je pisalo (Unknown), pa sam mislio da ako onaj ne zna koja je regija da to možda radi svudgje na sve regije...A išao sam gledati prospekte svog dvd playerja i mislim da sam negdje pročitao kako radi na sve regije....možda sam krivo razumio....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 12:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Možeš gledati na računaru bez problema.

znam ali onda treba sve nešto promjeniti u programu a nisam baš vješt a i plašim se da bi onda nešto krivo promjenio i zajebao neke druge programe....ionako sam več kontaktirao rođaka pa mi je obečao da če on doči do mene preuzeti taj dvd disk i kod kuče ga presnimiti na regiju dva,....valjda če uspjeti.....
Ali bilo bi super kada bi mogao da gledam na dvd playerju a ne na kompjuteru, jer više da volim da gledam filmove po tv onda mogu da ležim na kauču i gledam tv ako gledam na kompjuteru onda moram sjedjeti uz kompjuter ( a tamo mogu ležati haha).....ja sam vjerovatno najljeniji čovjek na svijetu haha
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/07/2012 : 13:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

eto kupio sam taj film:

http://www.ebay.com/itm/FIGHT-NO-MORE-FOREVER-DVD-NEW-DVD-/221051731383?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item3377b5bdb7#shId

nadam se da če mi raditi na mom dvd playerju....

danas mi je stigao dvd I NE RADI!!!!!!
Piše kako nije prava regija ili tako nešto (pošto je dvd iz USA).
Šta sad da radim???
Jel ima netko od vas neki dvd player koji radi na sve regije čak i Američke, pa da mu ja pošaljem taj dvd pa da ga on nekako presnimi na europsku regiju?
Jel se može tako nešto napraviti?

Majstore,ja sam prije nekoliko godina narucio "Hondo" iz USA i nije isao na playeru onda sam ga ripao i snimio na drugi DVD i sada mogu gledati a danas original mogu na PS3 gledati..probaj zamoliti samo u kojoj trgovini tehnike da ti puste na bluray ili PS3 da vidis da li cita....
Prosle godine narucio "Dances with wolves 20 anniversary" lux izdanje i nije mi citao...vratili mi lovu a disk mi ostao (to je pozitivno...
Sretno!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/07/2012 : 14:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Philips DVP 3142
Pa znao sam za ove podjele na regije ali taj dvd kojeg sam kupio nije nigdje pisalo da je to regija dva nego je pisalo (Unknown), pa sam mislio da ako onaj ne zna koja je regija da to možda radi svudgje na sve regije...A išao sam gledati prospekte svog dvd playerja i mislim da sam negdje pročitao kako radi na sve regije....možda sam krivo razumio....

vjerojatno je u tome i problem - DVD ti nije kompatibilan sa DVD playerom.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 14:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Philips DVP 3142

vjerojatno je u tome i problem - DVD ti nije kompatibilan sa DVD playerom.

a u cemu bi bil problem nek u tome

uređaj mu nije region free (a lako se hakira), a disk je r1....."unknown" ne znaci da je za sve regije vec da nije testiran pa nisu sigurni, kad je za sve regije onda piše "free"!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 14:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
pa sada čekam da mi dođe rođak, pa če on to presnimiti na neki drugi dvd, kojeg ču moči gledati, kaže on da nema problema.Vidjet čemo....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 14:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa sada čekam da mi dođe rođak, pa če on to presnimiti na neki drugi dvd, kojeg ču moči gledati, kaže on da nema problema.Vidjet čemo....

naravno, DVDShrinkom to se riješava vrlo brzo...ovisno o snazi računala, i za manje od sat vremena!

Edited by - dosada on 12/07/2012 14:51:14
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 15:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
http://www.videohelp.com/dvdhacks/philips-dvp-3142/8235

izvoli rodjo. kad te bude pitao za region, ubaci 0, ne 1 !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 16:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.videohelp.com/dvdhacks/philips-dvp-3142/8235

izvoli rodjo. kad te bude pitao za region, ubaci 0, ne 1 !

hm, hvala ali neče on "pimpati" moj dvd player, nego če jednostavno presnimiti ovaj originalni dvd (disk) i presnimiti ga na regiju 2.
Nadam se da zna šta radi i da bude išlo....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 16:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

naravno, DVDShrinkom to se riješava vrlo brzo...ovisno o snazi računala, i za manje od sat vremena!

hm hvala, javit ču mu to, možda če pomoči....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 16:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
eto baš smo se čuli sa rođakom, kaže on da je upravo taj program i koristio....sada več presnimava (več je na 40 procenti, još 4 minute,...) pa če doči do mene da probamo pa da vidimo jel če to da radi....
Ironija je u tome, što sam kupio originalni dvd da ne podupirem pirateriju a na kraju če me piraterija spasiti hahaha!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 16:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
eto, probali smo dvd i RADI!!!!!!!!!!!!!! mogu ga čak gledati sa kauča!!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 17:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
ojro, ja sam jedno 4 svoja playera frizirao na r0...probaj, nece nis te kosta, remote hackovi su bezopasni. ali, drago mi je da ti je svakako upalilo da gledas film.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/07/2012 : 17:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

mogao si ga s torrenta downloadat već odavno

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 17:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

mogao si ga s torrenta downloadat već odavno

pa bio je na italijanskom (čini mi se...), mislim da postoji neka sinhronizirana verzija na italijanskom jeziku a to ne razumijem, ovako imam "original" američku....bar razumijem....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 17:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ojro, ja sam jedno 4 svoja playera frizirao na r0...probaj, nece nis te kosta, remote hackovi su bezopasni. ali, drago mi je da ti je svakako upalilo da gledas film.

pa zasada neču, jer mi ne treba ali ču svakako zapamtiti da se to može napraviti, pa možda neki drugi put....ako Ili kada mi crkne ovaj player onda ču sljedeči put kupiti takav da radi na sve regije, mislim da je netko spomenuo kako postoje takvi playeri....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 17:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa zasada neču, jer mi ne treba ali ču svakako zapamtiti da se to može napraviti, pa možda neki drugi put....ako Ili kada mi crkne ovaj player onda ču sljedeči put kupiti takav da radi na sve regije, mislim da je netko spomenuo kako postoje takvi playeri....

postoje ali u večini slućajeva uz modifikaciju...modificiraj si uređaj da ti producira sve regije, kaj izmišljaš toplu vodu a vidiš da nemaš pojma o tome...u tom slućaju slušaj druge!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/07/2012 : 18:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koji ti je dvd plejer ? molim te, puno ime i broj modela. Neke stvari se lako hakuju.

Nije valjda da nisi znao dvd podelu na regione ?

koji je smisao tih podjel, btw?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 18:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kapital

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/07/2012 : 18:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa bio je na italijanskom (čini mi se...), mislim da postoji neka sinhronizirana verzija na italijanskom jeziku a to ne razumijem, ovako imam "original" američku....bar razumijem....

može se to sve nać na netu...
potrudi se malo

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 18:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne moze se sve najti na netu.........

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 18:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

kapital

upravo. u praksi, vise sluzi da se frustriras kao kolekcionar.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/07/2012 : 18:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne moze se sve najti na netu.........

može - ako znaš gdje tražiti

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/07/2012 : 18:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kapital

upravo. u praksi, vise sluzi da se frustriras kao kolekcionar.

pa za DVD nije problem ali je za BD (:

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000