forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Seinfeld
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/07/2012 : 23:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni je Seinfeld na 3. mjestu omiljenih humorističnih serija, iza Mućki koje mogu gledati uvijek i po 100-ti put, i nevjerojatnog Letećeg cirkusa Montyja Pythona.
Ali da su Jerry, George, Elaine i Kramer genijalni - apsolutno!
A Curb Your Enthusiasm ih odlično slijedi.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/07/2012 : 23:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
meni je seinfeld najbolja serija u povijesti
za mene nema bolje
i teško da će se snimiti bolja

curb your enthusiasam mi je isto jako dobra, larry david se pošteno zajebaje na svoj račun, a to ja uvijek cijenim

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/07/2012 : 00:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

meni je seinfeld najbolja serija u povijesti
za mene nema bolje
i teško da će se snimiti bolja

curb your enthusiasam mi je isto jako dobra, larry david se pošteno zajebaje na svoj račun, a to ja uvijek cijenim

Sto se mene tice, bilo koja vazna, bogata i popularna licnost koja moze da sama od sebe dnevno pravi cirkus ima moj 'respect'.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 28/07/2012 : 08:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Kramer mi je definitivno najgenijalniji u cijeloj priči. Zanimljiv je proces sazrijevanja njegove uloge, kako iz epizode u epizodu postaje sve popularniji...

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/08/2012 : 09:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
"The Bottle Deposits", jedna od jačih epizoda, posebno kad Jerry i Elaine identificiraju auto...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/08/2012 : 10:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan.
Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/08/2012 : 11:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/08/2012 : 17:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan.
Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother

Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)

Malcolm je okej, puno više od tinejdžerske serije, dok su se HIMYM nekako brzo istrošili.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/08/2012 : 17:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .

Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/08/2012 : 17:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)

Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;)
Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/08/2012 : 17:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;)
Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama.

Da, Britanci su daleko smiješniji. Na onaj smijeh u pozadini sam davno oguglao.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/08/2012 : 17:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)...

OK , i ja cu mu na temelju ovog posta pruziti sansu..
Morati ce malo pricekati jer sam "zatrpan " materijalom i vremenski nazalost jako ogranicen..no kako vec rekoh OK.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/08/2012 : 18:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
George igra šah.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/08/2012 : 20:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Mogli su bolje završiti serijal, kraj mi je nekako traljav.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/08/2012 : 20:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Not that there's anything wrong with that ...

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 27/08/2012 : 20:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
meni je kraj bas onak tipicno seinfeldovski

inace obozavam seriju ;)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/08/2012 : 21:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Not that there's anything wrong with that ...

Jedna od dražih epizoda..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/08/2012 : 21:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Kraj jeste bio razocaranje, makar ovdje u USA to vecina Seinfeldovaca smatra. Ali sta ces, ipak su vecina epizoda bile apsolutne klasike.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/08/2012 : 21:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kraj jeste bio razocaranje, makar ovdje u USA to vecina Seinfeldovaca smatra. Ali sta ces, ipak su vecina epizoda bile apsolutne klasike.

Bome, klasik. Kao kakav mlječni namaz što ti obilježi dio života. ;)

Teško bih mogao izdvojiti neku epizodu, a još teže nabrojiti masu odličnih priča i mini-situacija što se pamte. Ajd', "Jimmy", tu epizodu ću definitivno zapamtiti jer se fora "George is getting upset!" stalno ponavlja u raznim varijacijama, a uvijek me uspije iznova nasmijati...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/08/2012 : 21:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
George likes spicy chicken, Why would George steal from the Yankees?, Kramer kao onaj retardirani tip posle posjete zubaru...
Hehehehehe, legendarne fore.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/08/2012 : 21:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

George likes spicy chicken, Why would George steal from the Yankees?, Kramer kao onaj retardirani tip posle posjete zubaru...
Hehehehehe, legendarne fore.

... the whole world smiles with you...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/08/2012 : 21:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Mel Torme, a.k.a. The Velvet Fog & Kramer ("mentally challenged").
Super kombinacija.
:)

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 27/08/2012 : 23:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Ispravka mala, "Državnik novog kova", The New Statesman :)

Najjača scena (zanimljivo za uočiti jest naziv restorana):

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 28/08/2012 : 10:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Ova serija mi je postala gledljiva tek posle 4. sezone. Tek onda je počela da briljira. Prve tri su krive za toliko emocionalnih ožiljaka...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 29/08/2012 : 11:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Zadnje dvije sezone (a mislim da se to podudara i s oslaskom Larrya Davida) su podosta isforsane i usiljene, mada i u njima ima odlicnih epizoda, ali sve prije toga je apsolutna klasika.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000