Author |
Topic  |
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 27/07/2012 : 23:18:32
|
Meni je Seinfeld na 3. mjestu omiljenih humorističnih serija, iza Mućki koje mogu gledati uvijek i po 100-ti put, i nevjerojatnog Letećeg cirkusa Montyja Pythona. Ali da su Jerry, George, Elaine i Kramer genijalni - apsolutno! A Curb Your Enthusiasm ih odlično slijedi. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/07/2012 : 23:57:01
|
meni je seinfeld najbolja serija u povijesti za mene nema bolje i teško da će se snimiti bolja
curb your enthusiasam mi je isto jako dobra, larry david se pošteno zajebaje na svoj račun, a to ja uvijek cijenim |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/07/2012 : 00:05:20
|
quote: Originally posted by ken2
meni je seinfeld najbolja serija u povijesti za mene nema bolje i teško da će se snimiti bolja
curb your enthusiasam mi je isto jako dobra, larry david se pošteno zajebaje na svoj račun, a to ja uvijek cijenim
Sto se mene tice, bilo koja vazna, bogata i popularna licnost koja moze da sama od sebe dnevno pravi cirkus ima moj 'respect'.
 |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 28/07/2012 : 08:19:50
|
Kramer mi je definitivno najgenijalniji u cijeloj priči. Zanimljiv je proces sazrijevanja njegove uloge, kako iz epizode u epizodu postaje sve popularniji... |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/08/2012 : 10:53:11
|
Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan. Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/08/2012 : 11:06:04
|
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 11/08/2012 : 17:04:13
|
quote: Originally posted by paro
Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan. Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother
Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)
Malcolm je okej, puno više od tinejdžerske serije, dok su se HIMYM nekako brzo istrošili. |
|
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 11/08/2012 : 17:07:36
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .
Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)... |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/08/2012 : 17:20:45
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)
Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;) Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 11/08/2012 : 17:26:40
|
quote: Originally posted by paro
Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;) Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama.
Da, Britanci su daleko smiješniji. Na onaj smijeh u pozadini sam davno oguglao. |
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/08/2012 : 17:42:10
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .
Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)...
OK , i ja cu mu na temelju ovog posta pruziti sansu.. Morati ce malo pricekati jer sam "zatrpan " materijalom i vremenski nazalost jako ogranicen..no kako vec rekoh OK.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 27/08/2012 : 21:00:20
|
quote: Originally posted by acestroke
Mogli su bolje završiti serijal, kraj mi je nekako traljav.
Not that there's anything wrong with that ...
Jedna od dražih epizoda.. |
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 27/08/2012 : 21:20:21
|
quote: Originally posted by acestroke
George likes spicy chicken, Why would George steal from the Yankees?, Kramer kao onaj retardirani tip posle posjete zubaru... Hehehehehe, legendarne fore.
... the whole world smiles with you...  |
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 28/08/2012 : 10:06:38
|
Ova serija mi je postala gledljiva tek posle 4. sezone. Tek onda je počela da briljira. Prve tri su krive za toliko emocionalnih ožiljaka... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 29/08/2012 : 11:08:39
|
Zadnje dvije sezone (a mislim da se to podudara i s oslaskom Larrya Davida) su podosta isforsane i usiljene, mada i u njima ima odlicnih epizoda, ali sve prije toga je apsolutna klasika. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Topic  |
|