Author |
Topic  |
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 27/05/2013 : 17:10:49
|
Ma nema veze. Split nema igračkog kadra za iganje u europi. Nek se oni ustale kao prvoligaši, a nakon toga mogu grist više, kad malo narastu. A i liga se od iduće sezone smanjuje tako da je bolje posvetit se domačem prvenstvu. Ako se to može nazvat prvenstvom. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/05/2013 : 18:08:34
|
ma znam, ali mi je bezveze i makar za ljeto kada dođem da mogu gledati europsku utakmicu a ne da se zadovoljavam Slavenom, Cibalijom i drugima
a žao mi je i Rebića što sa svojim klubom nije napravio nešto više, a mogo je |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/05/2013 : 20:43:37
|
Rebiću je izrastao u pravog igrača, uvjeren sam da će uspjeti gdje god otišao... Samo ne Dinamo ili Hajduk, samo to ne... Znam da vjerojatno neće, ali nikad se ne zna... Ostati u HNL-u za njega bi bila katastrofa. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 28/05/2013 : 16:34:13
|
Slažam se da RNK Split nema kadar za Europu i da tamo ionako nebi puno igra, samo dva pretkola, ali kad vidiš ove druge koji će jednako dugo plesat ostaje žaj. Napokon pratit meč zadnjeg pretkola gdje je jak protivnik zagarantiran nebi bilo loše, bez obzira na sigurnu eliminaciju. Što se tiče snage ove ˝četvrte i kvarat žnj lige˝, sve je jasno. Marković i njegovi nasljednici namjerno održavaju i dalje ˝balkan prčiju˝, ali i tu se vidi kraj. Naime dolazi EU i vidi se da ih je straj nastavljat po starome, pogledajte sudbinu Varteksa i Šibenika. Da nema ulaska u EU oni bi kao i Hajduk gomilali gubitke i godinama nastavljali po starome. Ovako neplatiša poreza hrvatina Šuker, to se vidi, počinje kao zmija skrivat noge (ovo noge znači˝dosadašnji način rada˝). Split će zaista imat oslabljenu momčad i bolje je da se okrenu prvenstvu, da doslovno puste korijen u 1. ligi, tad će bit lakše. Napokon, ako se zakoni EU budu doslovno provodili, ova liga će se smanjiti na 6 klubova jer ih jedva ima toliko sa kakvim takvim financijama. Čujemo se početkom iduče sezone, pozdrav. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 05/06/2013 : 17:43:30
|
ja iskreno nisam oduševljen ovom odlukom, pogotovo jer je došao zajedno sa sinom - bezveze mi je trener, a i mislimda će ostavku dobiti u roku od odmah
INače, spominjalo se da će možda i Lima doći k nama, on može igrati beka i zadnjeg veznog? Nisam siguran pa pitam jer bi nam ko bek dobro došao, Hrgović nije neki igrač više (nije ni bio zapravo), a Glumac je u redu, ali ne ako želimo više od ove godine, na drugom beku je naravno Radotić. Kao zadnji vezni može biti dobar, ali već imamo Vitaića, Parackog i Pehara - volio bih da istisne Pehara koji mi je grozan igrač |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 10/06/2013 : 18:34:28
|
Stigla još petorica: Roce Ibriks Tomašević Vrgoč Zulin
Roce i Ibriks su dobra pojačanja, a i Tomašević. Zadnja dvoijca bezvriejdna i bacanje love kao i za Mršića starijeg.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/06/2013 : 18:43:21
|
Ode Vuković!
Nadam se da imaju neko riješenje za ovo jer ako će nam braniti Zagorac onda nemamo nikakve šanse za nešto više u sljedećoj sezoni. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 20/06/2013 : 15:43:13
|
A novo pojačanje Splita je...

Mate Bilić!
Gazda Žužul ga je opisao kao najzvučnije pojačanje, uz Križanca koje je doveo. Mate Bilić igrao je u Španjolskoj ligi, a poznat je po najbrže zabijenom golu u povijesti hrvatske reprezentacije i po tome što je drugi hrvatski strijelac po broju golova u inozemstvu, zabio ih je čak 94.
Jedino što ja mogu reći, dobrodošo Mate! |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 24/06/2013 : 18:09:55
|
RUGAŠEVIĆ JE NOVO SPLITSKO POJAČANJE!
Zauzima poziciju lijevog beka za koju će se boriti s prošlogodišnjim pojačanjem Glavinom i ovogodišnjom prinovom "Francuzom" Tomeševićem.
Radio je već s Mršićem u Cibaliji, pridružio se velikoj slavonskoj koloniji u redovima Splita - Vojnović, Baraban, Rdaotić, Vrgoč, Ibriks te se nada da će se dobro uklopiti u momčad crvenih.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 02/07/2013 : 16:20:27
|
Koje je novo pojačanje RNK Splita?
TOMISLAV DUJMOVIĆ!

Daleko od toga da se ne radi o veoma kvalitetnom igraču s reprezentativnim iskustvom, ono što je dobro da na toj poziciji baš i nemamo mlađe igrače koje bi on istisnuo pa nebi igrali. Nakon Bilića, Nsomba, Ibriksa, Tomaševića i Roce ovo bitno pojačanje je unilo još iskustva na poziciji zadnjeg veznog.
Evo ponajbolje postave za sad za nadolazeću sezonu:
4-2-3-1
Vratar: Zagorac (zamjena Sunara)
Obrana: Radotić (Ibriks), Križanac (Glumac), Galović (Vidić), Glavina (Tomašević)
Zadnji vezni: Dujmović (Paracki), Vitaić (Kvesić)
Ofenzivni vezni i krila: Rebić (Baraban), Erceg (Nsombo), Belle (Mršić)
Napad: Bilić (Roce)
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 14/07/2013 : 22:02:50
|
u zivo sa splitovog, 2 0 za nase, golovi Roce i Mrsic, ali obagola majstorije Bella, odnosno rebica ispromasicali se za cijeli zivot
pocinje drugo |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 14/07/2013 : 23:11:48
|
ostalo 2:1
ovaj kamerunac je Nsombo, ali je zapelo oko papira |
|
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 15/07/2013 : 01:23:50
|
Pa, nastavili su kao i obično, ponavljanje slike iz prošlih sezona. Protivnika nema, zaista je slab, propuste 4:0 i onda spašavaju 2:2 (kako su nas samo zapanjili). Sada ostaje da vidimo kako će radit u gostima, ako će kao i prošle godine gdje su ih kiša i snjeg spašavali primanja gola (kad ga primu gotovo je jer ga ne mogu dat), ne moraju dalje ni igrat. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/07/2013 : 09:24:50
|
Užasno glupe situacije...
Rebić izbaci dvojicu i puca u vratara od kojega se lopta odbije i dođe do Mršića koji je sam pred gol crtom (GOL CRTOM!!!), treba samo gurnuti loptu, a on raspali punom snagom i pukne pola metra preko gola (ne razumijem još kako je uspio). Ali SAM PRED GOL CRTOM!!! Napromašivali su se svi, ali ovaj je bio najgori.
Ruka Slavena u šesnaestercu i suđen penal, automatski svi skoče prema lopti i krenu se svađati ko će pucati! Ej, pa kakva smo mi to momčad?! Svađamo se ko će pucati penal!!!ađa! A nije prviput da se to dog Pa trener to treba već odrediti jednom zauvijek. Ali sad ide najbolji dio, Belle je na kraju išo pucati, i tek tada se javi veličanstveni Mršić s klupe i kaže da da Rebiću da puca. Bilo je za očekivati da neće zabiti.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/07/2013 : 09:30:40
|
Ipak, rezultat je dobar s pobzirom na sljedeće činjenice:
- Mi se još nismo posložii sa svim tim pojačanjima do kraja - Trener nam je bezveznjak koji forsira svog sina, a jasno je da nije zaslužio mjesto u prvih 11 - Ispromašivali smo se za cijeli život u ovoj utakmici - Realizacija nam je grozna jer dvojica naših fantasista na krilima rade potez previše - Slaven ima najboljeg trenera u ligi - Slavenov vratar, Rodić imao je svoj dan i odlično je branio
DFobro smo igrali, ali, kao što je msblueberry već reko, doveli smo utakmicu koja je trebala završiti 4:0 do rezultatske neizvjesnosti.
Sad sve ovisi o toj utakmici u IStri, ali po svemu bi trebali dobiti. |
|
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 15/07/2013 : 10:04:07
|
quote: Originally posted by tinton Rebić izbaci dvojicu i puca u vratara od kojega se lopta odbije i dođe do Mršića koji je sam pred gol crtom (GOL CRTOM!!!), treba samo gurnuti loptu, a on raspali punom snagom i pukne pola metra preko gola (ne razumijem još kako je uspio). Ali SAM PRED GOL CRTOM!!! Napromašivali su se svi, ali ovaj je bio najgori
Nije to Mršić promašio, nego Ibriks. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/07/2013 : 10:39:58
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by tinton Rebić izbaci dvojicu i puca u vratara od kojega se lopta odbije i dođe do Mršića koji je sam pred gol crtom (GOL CRTOM!!!), treba samo gurnuti loptu, a on raspali punom snagom i pukne pola metra preko gola (ne razumijem još kako je uspio). Ali SAM PRED GOL CRTOM!!! Napromašivali su se svi, ali ovaj je bio najgori
Nije to Mršić promašio, nego Ibriks.
ok, onda javna isprika Mršiću Ali sa zapad-jug se nije vidjelo baš najbolje |
|
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 15/07/2013 : 11:29:35
|
Dobro sad, nemojte stalno napadat trenera Mršiča. Napokon koliko ih ima na tržištu za izbor, mislin malo, dakle nemože bolje. Evo pogledajte Kataliniča, pristojan trener bolji nego što je bio igrač, ali nema igrače i vrlo vjerovatno će biti među onima koji će izgubit misto na klupi (mada nije ništa kriv, nema igrače), dosta prije kraja prvenstva. Što se tiče promašaja i svađa oko penala..., pa to je ništa novo to gledan još dok su bili u drugoj ligi. Da je drugačije svi bi se iznenadili, tu Mršič nemože ništa. Sad moramo samo vidit ova pojačanja kako vride, ako to bude dobro niko ove promašaje neče primječivat, toga će bit uvik. I Vukovič još nije napustija klub, još je tu okolo, valjda još nije naša ozbiljno misto. |
 |
|
Topic  |
|