forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Radnički nogometni klub Split
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/08/2013 : 13:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
sedam fali a Mršić na klupi, najmanje bod nosi Vukoja u Osijek!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 22/08/2013 : 13:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Ja san skeptik, inače, ali čak ni ja u to ne virujem. Čak i ovako uzdrman/kartoriran Split će uzet tri boda.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/08/2013 : 14:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma dobiti cemo mi glatko, samo je pitanje kakva ce biti igra.

Recimo da bi ovo neki logicni ssasatav:

Zagorac

Radotic Galovic Glumac (ili Radeljic) Glavina (Tomasevic)

Paracki Kvesic

Belle Vojnovic Mrsic

BIlic

Prognoza:

Split Osijek 3 0

Kvesic x 2
Paracki

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 22/08/2013 : 15:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Baš mi je žaj što nismo i mi Dinamu uzeli bod, a mogli smo, u prvenstvenom meču kad vidin da to svi drugi rade. I zašto ovi lihvari iz MaxTV ne daju snimke na drugim (lokalnim) kanalima, pa makar sa višednevnim zakašnjenjem?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/08/2013 : 17:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potom je Mršić izdiktirao sastav: Zagorac, Radotić, Galović, Glumac, Rugašević, Paracki, Mršić, Ibriks, Vojnović, Glavina, Bilić. Na klupi će biti: Sunara, Vrgoč, Belle, Tokić, Tomašević, Zulim i Pehar, s tim da je dodao još kako je pod upitnikom radi ozljede Kvesić.

Ja neznam jesam li ja glup ili je on stvarno najavio momčad s dva lijeva beka? Nadam se da Radotića misli staviti ko zadnjeg veznog jer inače znači da će igrati i sa dva desna beka Radeljića nema ni na klupi, a umjesto Bellea igra Vojnović (dobro, to još mogu razumjeti). Znači... On nema sedam igrača i još se igra Bolje da što prije posluša prva tri slova svoga imena

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/08/2013 : 17:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Projekt "Ruža Hrvatska"

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/08/2013 : 00:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam čemu se Osijek može nadati, bez obzira kakav sastav postavio Mršić, sigurno dobijate.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 21:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
penal i crveni!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/08/2013 : 21:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

penal i crveni!

Brodolom
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 21:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
puno smo bolji! 1 0 na poluvremenu

čist penal i čisti crveni

najbolji je ipak Vojnović

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 22:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
2 0!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 22:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
3 0!!!!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 22:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
VOJNOVIĆ!!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/08/2013 : 22:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ajoj, 4:0...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 22:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ajoj, 4:0...

Vidi se na Vojnoviću da je čovjek, meni je najodbojnije kod sportaša kada slave gol protiv svog matričnog kluba

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2013 : 00:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Glavina se super snašo na krilu, drago mi je i da je napokon priliku dobio Tomašević iako jako kratku. Odlična utakmica, najbolja ove sezone

Zagorac - nije imo puno posla, ali ovo malo je uradio bez zamjerke, jedino mu ej debilno ono driblanje napadača pred golom
Radotić - standardno dobar, ali se nije puno isticao
Galović - par puta spašavao gol - među najboljima
Glumac - isto ko Galović
Rugašević - suradnja s Glavinom je bila dobra, ali par puta je trebo bolje reagirat
Paracki - jednom odlično puknuo, nije puno curilo kroz njega
Mršić - odlična njegova partija - među boljima
Glavina - prvo ime utakmice - asistencija, gol, prečka i konstantna opasnost s lijeve strane
Ibriks - i nije se nešto posebno iskazao na novoj poziciji, ali nije bilo puno grešaka
Vojnović - odličan! Par dobrih udaraca i gol, najbolji poslje Glavine
Bilić - izborio penal, besprijekorno ga izveo (ko i kontra rijeke) i još par puta priprijetio
Belle - ušo motiviran, odmah napravio dar mar na terenu i još zabio gol minutu nakon ulaska
Kvesić - još ozlijeđen pa nije najbolje od njega, ali nije bio loš
Tomašević - igro samo tri minute

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/08/2013 : 00:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Grozan meč. Sva srića da je opravdano dosuđen penal/crveni karton, jer smo u ovom meču mogli proč kao protiv Zadra. Tri četvrtine meča publika je bjesnila na nemoč i glupost trenutne prve momčadi, srića na igraču više jer bi primili gol. Ovog trenera Splita publika opravdano ne voli, njemu je ovih 70 minuta bilo zadovoljavajuče. Srića uša Belle i minut posli da gol, muke prestale. U finišu su mladi igrači gostiju fizički pali, pa smo odahnili a pao je i treči gol. Sad je jasno da ovim budalama iz Splita treba naredit da prestanu primat žute i crvene kartone zbog prigovora, jer će iduči put umjesto Osjeka bit neki jači klub a onda...gasi butigu. Trebali bi u klubu igračima stavljat novčane penale na kartone, tada bi valjda prestali.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2013 : 09:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Samo ne znam što ti očekuješ od HNL -a?

Mršič je pokazao da dobro poznaje momčad Osijeka i zato smo ih ovako nadigrali i uvjerljivo dobili. Možda, d anije bilo crvenog kartona, možda i nebi dobili, ali kakve to veze ima Crveni je bio i daljnje rasprave ne trebaju postojat!

Nadam se da i Dragovoljac možemo slabijih protivnika - Osijek, Zadar, Dragovoljac dobiti s Mršićem, šteta što Vitaića nećemo imati još dugo jer bi s njim ove utakmice protiv slabijih protivnika - Zadar, Osijek, Dragovoljac bile rutina - a kad nam se vrate on i Erceg onda će ova momčad biti puno jača - još da nađu dobrog trenera

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/08/2013 : 14:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
cestitke Splitu mada mi je zao da Osijek ove sezone tako lose igra

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2013 : 15:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

cestitke Splitu mada mi je zao da Osijek ove sezone tako lose igra

nakon prošle sezone je to bilo za očekivati

izgubili su previše igrača, dosta ih je otišlo vama, dosta nama, a jedan i u Istru (Miličević)

ja mislim da neće ispasti iz lige - Dragovoljac je svakako najgori, a mislim da je i Zadar gori od Osijeka - nebih volio da ispadnu, ali neću ni puno žaliti iako su mi dragi ako se desi

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/08/2013 : 19:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Dear tinton, ovako pišen jer vidin oko sebe reakciju starih splitovaca koje je u toku ovog meča vatala muka kako je Split bjedno igrao. Radi se o ljudima od oko 65/75 godina, i kad vidin kako je ovima teško, kako su neki na rubu plača (valjda su cilog života uz Split), ne mogu a da ne počnen osječat negativnost prema igračima i treneru. Kad se igrači koji nose crveni dres ne trude, to je za ove starije ljude uvreda, to oni ne žele gledat.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2013 : 20:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
pa
naravmo da su protiv Mrsica (a ti si ga opravdavao bio nedavno) ali
kazes da se ne trude? znaci dobili su ceriri razlike bez truda? jako su
talentirani ti momci, me,a sta

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/08/2013 : 21:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Do ulaska Bellea bila je zima, 70 minuta straha (srića da je Osjek sa mladim, bez puno kondicije, igračima), koje je Belle na sriću završio. Nakon toga dali su i dosta sritno (ono nije baš gađa) treči gol. A moglo je bit loše, kao i toliko puta do sada. I čuja sam na ˝Radio Dalmaciji˝ da je Rebič otiša u Italiju na preglede, i ako prođe ostaje u Fiorentini. Dakle sad smo stvarno prosjek, nema više Europe, i uzalud su pokrenuli razgovore sa gradskom upravom u vezi uređenja placa.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2013 : 21:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Do ulaska Bellea bila je zima, 70 minuta straha (srića da je Osjek sa mladim, bez puno kondicije, igračima), koje je Belle na sriću završio. Nakon toga dali su i dosta sritno (ono nije baš gađa) treči gol. A moglo je bit loše, kao i toliko puta do sada. I čuja sam na ˝Radio Dalmaciji˝ da je Rebič otiša u Italiju na preglede, i ako prođe ostaje u Fiorentini. Dakle sad smo stvarno prosjek, nema više Europe, i uzalud su pokrenuli razgovore sa gradskom upravom u vezi uređenja placa.

evo, ovu utakmicu bez Rebića smo pobijedili, ona protiv Dinama odlična je isto bila bez njega, igro je protiv Zadra pa smo sramotno izgubili, kao i protiv Hajduka u lošem remi na Kantridi je isto igro i nije ništa pokazao, dobra partija mu je bila protiv Slavena (pa je opet šromašio penal) i zadnjih nešto minuta protiv Istre. AKo kupe Abdurahimija, njegov odlazak jedva da će se primjetit - dobar je on igrač, ali krivo je reći da bez njega smo u nemoći. Prve godine smo Europu bez njega osvojili

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33493 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/08/2013 : 10:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/465452/nogomet-italija/rebic-i-zuzul-u-firenci-samo-lijecnicki-pregled-dijeli-napadaca-splita-od-potpisa-za-fiorentinu/

Abdurahimi je navodno sve dogovorio s Hajdukom?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000