forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Radnički nogometni klub Split
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 02/09/2012 : 14:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

aha, kužim. u principu, ista situacija kao i u kranjči. ljudi jednostavno su fiksirani na jači klub u gradu i ne postoji šansa da takvi klubovi poput rnk-a ili nk zg-a jednostavno isplivaju u navijačkom smislu.

I dokle god bude tako, liga će nam bit jadna i bit će mo sretni šta je nema na HRT-u.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 02/09/2012 : 14:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
jedino cibalia i istra kolko-tolko imaju baš svoje navijače s obzirom iz kojih sredina dolaze. ostalo je sve tuga.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/09/2012 : 15:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedino cibalia i istra kolko-tolko imaju baš svoje navijače s obzirom iz kojih sredina dolaze. ostalo je sve tuga.

Ha, tu su i Funcuti(Šibenik), mada nije to toliko mala sredina, ali s obzirom da je cijela Dalmacija fiksirana na Hajduk, nije ni to loše
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/09/2012 : 19:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/186506/Belle-dobio-veu-kaznu-od-Pamia.aspx

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/09/2012 : 19:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/186506/Belle-dobio-veu-kaznu-od-Pamia.aspx

fuck logic...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2012 : 20:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ovo je samo zbog nerukovanja i vrijeđanja, još će Belle tužit Pamića za rasizam.Ali ovo je bezobrazluk

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 06/09/2012 20:43:18
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/09/2012 : 20:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Kad se sitin da je prošle sezone Jakovčić dao podršku Belleu i priča o nekoj tolerantnoj Istri, a di je sad kad jedna službenik kuba vriđa suparničkog igrača.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/09/2012 : 20:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

aha, kužim. u principu, ista situacija kao i u kranjči. ljudi jednostavno su fiksirani na jači klub u gradu i ne postoji šansa da takvi klubovi poput rnk-a ili nk zg-a jednostavno isplivaju u navijačkom smislu.

Pa i nije baš ista.
Definitivno postoji fiksacija na jači klub, ali dosta ljudi je Split interesira, i imali su nekakve simpatije prema njemu.
Ono šta je obične ljude odbilo od Splita je slizavanje sa Mamićen i vrhon HNS-a.
Vaši "derbiji" su poprilično mlaki, naši su u ove 2 godine uvik bili "na nož"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2012 : 21:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Pa i nije baš ista.
Definitivno postoji fiksacija na jači klub, ali dosta ljudi je Split interesira, i imali su nekakve simpatije prema njemu.
Ono šta je obične ljude odbilo od Splita je slizavanje sa Mamićen i vrhon HNS-a.

E sad, vidiš da su i nas pokrali, niti smo mi namestili utakmicu niti se dogovarali niti ništa, svi pamte onu utakmicu s Hajdukom i ono "zaleđe" , a ni tu nismo mi bili krivi, ko da Hajduk nikad nije dao gol iz zaleđa, nama neki put pomognu, neki put odmognu, a na kraju dobijemo što smo zaslužili, realno je to mjesto među prvih tri u ligi

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/09/2012 : 21:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa i nije baš ista.

E sad, vidiš da su i nas pokrali, niti smo mi namestili utakmicu niti se dogovarali niti ništa, svi pamte onu utakmicu s Hajdukom i ono "zaleđe" , a ni tu nismo mi bili krivi, ko da Hajduk nikad nije dao gol iz zaleđa, nama neki put pomognu, neki put odmognu, a na kraju dobijemo što smo zaslužili, realno je to mjesto među prvih tri u ligi

Suđenje nisan spominja, niti me interesira razvlačit te priče.
Zar nisu Žužul i Mamić "veliki frendovi"?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/09/2012 : 22:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad se sitin da je prošle sezone Jakovčić dao podršku Belleu i priča o nekoj tolerantnoj Istri, a di je sad kad jedna službenik kuba vriđa suparničkog igrača.

Kako bi srpski rukometni trener reka, Belle je pizdurina.
Isto tako mislin da je Belle veći rasista od Pamića.
Ako mu se uprava kluba nečin zamirila, zašto se nije prije utakmice pozdravija sa dojučerašnjin suigračima?
Pamić mi je faca jer nema dlake na jeziku.
Jakovčić je Političar.
Drago mi je da Belle nije doša u Hajduk.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2012 : 22:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako mu se uprava kluba nečin zamirila, zašto se nije prije utakmice pozdravija sa dojučerašnjin suigračima?
Jakovčić je Političar.

ja bi Pamića dovea u Hajduka..bar ima muda za razliku od Miše..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/09/2012 : 23:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2012 : 14:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pa i nije baš ista.

Suđenje nisan spominja, niti me interesira razvlačit te priče.
Zar nisu Žužul i Mamić "veliki frendovi"?

Žužuli su seljaci i tu nema pogovora, ali su po meni i mnoge prošle uprave Hajduka bile još bezveznije pa to nikoga nije odvlačilo od Hajduka, osim toga Žužuli novac koriste za pristojno davanje plaća, za razliku od Hajdukovih uprava.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2012 : 14:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jakovčić je Političar.

http://www.dalmacijanews.com/Split/View/tabid/87/ID/97792/Henri-Belle-Pamic-ce-na-sudu-objasniti-zasto-me-vrijeao.aspx

pročitaj cijeli članak imaš objašnjenje

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/09/2012 : 15:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Žužuli su seljaci i tu nema pogovora, ali su po meni i mnoge prošle uprave Hajduka bile još bezveznije pa to nikoga nije odvlačilo od Hajduka, osim toga Žužuli novac koriste za pristojno davanje plaća, za razliku od Hajdukovih uprava.

Mene je baš to poprilično odvuklo od Hajduka.
Žužuli pristojno daju plaće kažeš?
Da te pitan:
Bi li ti ka navijač Splita da ti Žužuli pituraju tribinu ili neko drugi?
Uostalon i Mamić daje uredno plaće

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/09/2012 : 15:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jakovčić je Političar.

http://www.dalmacijanews.com/Split/View/tabid/87/ID/97792/Henri-Belle-Pamic-ce-na-sudu-objasniti-zasto-me-vrijeao.aspx

Sutra će izać članak sa Pamićevin objašnjenjen koje će bit suprotno ovome.
Kome virovat?

Pazi, on se prije utakmice nije tija rukovat jer je čuo da će ga tuć????
Ko ti garantira da bi ga tukli da se nije ponija ka pi... i da in se ljudski javija.

Nemoj me krivo shvatit, meni je ovo čista kokoš-jaje špreha.
Pamić je sirovina, al da ću branit Bellea ne pada mi napamet.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 07/09/2012 15:54:49
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2012 : 16:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mene je baš to poprilično odvuklo od Hajduka.
Žužuli pristojno daju plaće kažeš?
Da te pitan:
Bi li ti ka navijač Splita da ti Žužuli pituraju tribinu ili neko drugi?
Uostalon i Mamić daje uredno plaće

Hahhahahaha, priznajem dobra
Stvar je u tome da Mamići koriste svoj novac za nešto drugo, daleko sam od simpatija prema braći Ž. ali postoji milijun razlika između njih i Mamića

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2012 : 16:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jakovčić je Političar.

Sutra će izać članak sa Pamićevin objašnjenjen koje će bit suprotno ovome.
Kome virovat?

Pazi, on se prije utakmice nije tija rukovat jer je čuo da će ga tuć????
Ko ti garantira da bi ga tukli da se nije ponija ka pi... i da in se ljudski javija.

Nemoj me krivo shvatit, meni je ovo čista kokoš-jaje špreha.
Pamić je sirovina, al da ću branit Bellea ne pada mi napamet.

Gle ako im je već u tunelu Pamić govorio kako da se odnose prema "crnoj svinji" onda vjerujem da se nije htio rukovat, ne mislim da je napravio dobru stvar ali sam u potpunosti na njegovoj strani

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/09/2012 : 17:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvar je u tome da Mamići koriste svoj novac za nešto drugo, daleko sam od simpatija prema braći Ž. ali postoji milijun razlika između njih i Mamića

Ma naravno da postoji milijun razlika.
Nije mi ih ni namjera uspoređivat, samo san tija reć da to šta daje plaću ne znači da je čist.
Pazi, dosada tamo priča o kvaliteti HNL-a, a mi smo došli dotle da je plaćanje igrača nekakva konkurentska prednost.

Šta se Bellea tiče, nervira me.
Možda i je u pravu u ovome slučaju, ali ja san tek kad je on počea konstantno potencirat rasizam primjetija taj problem.
Pa nije on prvi crnac koji igra kod nas.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/09/2012 : 19:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije mi ih ni namjera uspoređivat, samo san tija reć da to šta daje plaću ne znači da je čist.
Pazi, dosada tamo priča o kvaliteti HNL-a, a mi smo došli dotle da je plaćanje igrača nekakva konkurentska prednost.

Možda i je u pravu u ovome slučaju, ali ja san tek kad je on počea konstantno potencirat rasizam primjetija taj problem.

Nije li to bio Tonka?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/09/2012 : 20:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije li to bio Tonka?

Nije.
dosada misli da je HNL dobar jer nan klubovi imaju odlične rezultate u evropi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/09/2012 : 20:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

pogrešno, krivi zaključak si izvukel iz moje rečenice. Rekel sam nekaj slicno ali značenjem ipak drugačije. I to u kontekstu nepotrebne regionalne lige, jer nisam za to da imamo sam dva/tri dobra kluba.
A liga nam je svake godine sve kvalitetnija i izjednačenija. Ove godine se za prvaka bi borilo nekoliko ekipa, da Dinamo nema protekciju sudaca i dvije ekipe u ligi!
U svakom slučaju imamo daleko najjaču ligu na ovim prostorima i nema potrebe da ju sjebemo nekvim isfoprsanim i nostalgičarskim ljigama...

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 13/09/2012 20:32:28
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/09/2012 : 11:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

pogrešno, krivi zaključak si izvukel iz moje rečenice. Rekel sam nekaj slicno ali značenjem ipak drugačije. I to u kontekstu nepotrebne regionalne lige, jer nisam za to da imamo sam dva/tri dobra kluba.
A liga nam je svake godine sve kvalitetnija i izjednačenija. Ove godine se za prvaka bi borilo nekoliko ekipa, da Dinamo nema protekciju sudaca i dvije ekipe u ligi!
U svakom slučaju imamo daleko najjaču ligu na ovim prostorima i nema potrebe da ju sjebemo nekvim isfoprsanim i nostalgičarskim ljigama...

Evo tinton, o ovome san pisa.
Njemu je liga sve kvalitetnija, a kako san već napisa, igrači ne biraju klub po nekakvin sportskin motivima, ili boljim financijskim uvjetima nego je dovoljan kriterij šta neko uopće daje plaću
Jesan li ja, ili nisan za regionalnu ligu nema veze niti san se o tome izjasnija. Činjenica je da nan je liga za penis, i da je svaka opcija bolja(čak i amaterizacija) od ovoga šta trenutno imamo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/09/2012 11:45:43
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/09/2012 : 12:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ti kao da se ne sjecas kakva je bila situacija oprije 10 godina!?
Samo tek sad izlazi na vidjelo on kaj se i znalo...a odnosi po tom pitanju se konačno stavljaju pod točke zakona. E i to je razlog zakaj je liga sve bolje u odnosu na ranije godine. Ujedno se i konkurencija pojačava!

i kaj ti je to penis?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 14/09/2012 12:32:26
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000