Author |
Topic  |
split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 02/09/2012 : 14:45:17
|
quote: Originally posted by djule
aha, kužim. u principu, ista situacija kao i u kranjči. ljudi jednostavno su fiksirani na jači klub u gradu i ne postoji šansa da takvi klubovi poput rnk-a ili nk zg-a jednostavno isplivaju u navijačkom smislu.
I dokle god bude tako, liga će nam bit jadna i bit će mo sretni šta je nema na HRT-u. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/09/2012 : 15:32:38
|
jedino cibalia i istra kolko-tolko imaju baš svoje navijače s obzirom iz kojih sredina dolaze. ostalo je sve tuga.
Ha, tu su i Funcuti(Šibenik), mada nije to toliko mala sredina, ali s obzirom da je cijela Dalmacija fiksirana na Hajduk, nije ni to loše |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 06/09/2012 : 20:41:53
|
Ovo je samo zbog nerukovanja i vrijeđanja, još će Belle tužit Pamića za rasizam.Ali ovo je bezobrazluk
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 06/09/2012 20:43:18 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8310 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 06/09/2012 : 20:52:20
|
aha, kužim. u principu, ista situacija kao i u kranjči. ljudi jednostavno su fiksirani na jači klub u gradu i ne postoji šansa da takvi klubovi poput rnk-a ili nk zg-a jednostavno isplivaju u navijačkom smislu.
Pa i nije baš ista. Definitivno postoji fiksacija na jači klub, ali dosta ljudi je Split interesira, i imali su nekakve simpatije prema njemu. Ono šta je obične ljude odbilo od Splita je slizavanje sa Mamićen i vrhon HNS-a. Vaši "derbiji" su poprilično mlaki, naši su u ove 2 godine uvik bili "na nož" |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 06/09/2012 : 21:02:13
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Pa i nije baš ista. Definitivno postoji fiksacija na jači klub, ali dosta ljudi je Split interesira, i imali su nekakve simpatije prema njemu. Ono šta je obične ljude odbilo od Splita je slizavanje sa Mamićen i vrhon HNS-a. Vaši "derbiji" su poprilično mlaki, naši su u ove 2 godine uvik bili "na nož"
E sad, vidiš da su i nas pokrali, niti smo mi namestili utakmicu niti se dogovarali niti ništa, svi pamte onu utakmicu s Hajdukom i ono "zaleđe" , a ni tu nismo mi bili krivi, ko da Hajduk nikad nije dao gol iz zaleđa, nama neki put pomognu, neki put odmognu, a na kraju dobijemo što smo zaslužili, realno je to mjesto među prvih tri u ligi
|
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/09/2012 : 21:44:29
|
Pa i nije baš ista. Definitivno postoji fiksacija na jači klub, ali dosta ljudi je Split interesira, i imali su nekakve simpatije prema njemu. Ono šta je obične ljude odbilo od Splita je slizavanje sa Mamićen i vrhon HNS-a. Vaši "derbiji" su poprilično mlaki, naši su u ove 2 godine uvik bili "na nož"
E sad, vidiš da su i nas pokrali, niti smo mi namestili utakmicu niti se dogovarali niti ništa, svi pamte onu utakmicu s Hajdukom i ono "zaleđe" , a ni tu nismo mi bili krivi, ko da Hajduk nikad nije dao gol iz zaleđa, nama neki put pomognu, neki put odmognu, a na kraju dobijemo što smo zaslužili, realno je to mjesto među prvih tri u ligi
Suđenje nisan spominja, niti me interesira razvlačit te priče. Zar nisu Žužul i Mamić "veliki frendovi"?
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:28:56
|
quote: Originally posted by split85
Kad se sitin da je prošle sezone Jakovčić dao podršku Belleu i priča o nekoj tolerantnoj Istri, a di je sad kad jedna službenik kuba vriđa suparničkog igrača.
Kako bi srpski rukometni trener reka, Belle je pizdurina. Isto tako mislin da je Belle veći rasista od Pamića. Ako mu se uprava kluba nečin zamirila, zašto se nije prije utakmice pozdravija sa dojučerašnjin suigračima? Pamić mi je faca jer nema dlake na jeziku. Jakovčić je Političar. Drago mi je da Belle nije doša u Hajduk. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/09/2012 : 22:30:11
|
Kad se sitin da je prošle sezone Jakovčić dao podršku Belleu i priča o nekoj tolerantnoj Istri, a di je sad kad jedna službenik kuba vriđa suparničkog igrača.
Kako bi srpski rukometni trener reka, Belle je pizdurina. Isto tako mislin da je Belle veći rasista od Pamića. Ako mu se uprava kluba nečin zamirila, zašto se nije prije utakmice pozdravija sa dojučerašnjin suigračima? Pamić mi je faca jer nema dlake na jeziku. Jakovčić je Političar. Drago mi je da Belle nije doša u Hajduk.
ja bi Pamića dovea u Hajduka..bar ima muda za razliku od Miše.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 07/09/2012 : 14:43:36
|
Suđenje nisan spominja, niti me interesira razvlačit te priče. Zar nisu Žužul i Mamić "veliki frendovi"?
Žužuli su seljaci i tu nema pogovora, ali su po meni i mnoge prošle uprave Hajduka bile još bezveznije pa to nikoga nije odvlačilo od Hajduka, osim toga Žužuli novac koriste za pristojno davanje plaća, za razliku od Hajdukovih uprava. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 07/09/2012 : 14:44:48
|
Kako bi srpski rukometni trener reka, Belle je pizdurina. Isto tako mislin da je Belle veći rasista od Pamića. Ako mu se uprava kluba nečin zamirila, zašto se nije prije utakmice pozdravija sa dojučerašnjin suigračima? Pamić mi je faca jer nema dlake na jeziku. Jakovčić je Političar. Drago mi je da Belle nije doša u Hajduk.
http://www.dalmacijanews.com/Split/View/tabid/87/ID/97792/Henri-Belle-Pamic-ce-na-sudu-objasniti-zasto-me-vrijeao.aspx
pročitaj cijeli članak imaš objašnjenje |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 15:47:27
|
Žužuli su seljaci i tu nema pogovora, ali su po meni i mnoge prošle uprave Hajduka bile još bezveznije pa to nikoga nije odvlačilo od Hajduka, osim toga Žužuli novac koriste za pristojno davanje plaća, za razliku od Hajdukovih uprava.
Mene je baš to poprilično odvuklo od Hajduka. Žužuli pristojno daju plaće kažeš? Da te pitan: Bi li ti ka navijač Splita da ti Žužuli pituraju tribinu ili neko drugi? Uostalon i Mamić daje uredno plaće |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 15:53:55
|
http://www.dalmacijanews.com/Split/View/tabid/87/ID/97792/Henri-Belle-Pamic-ce-na-sudu-objasniti-zasto-me-vrijeao.aspx
pročitaj cijeli članak imaš objašnjenje
Sutra će izać članak sa Pamićevin objašnjenjen koje će bit suprotno ovome. Kome virovat?
Pazi, on se prije utakmice nije tija rukovat jer je čuo da će ga tuć???? Ko ti garantira da bi ga tukli da se nije ponija ka pi... i da in se ljudski javija.
Nemoj me krivo shvatit, meni je ovo čista kokoš-jaje špreha. Pamić je sirovina, al da ću branit Bellea ne pada mi napamet. |
Edited by - NESVRSTANI on 07/09/2012 15:54:49 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 07/09/2012 : 16:43:17
|
Žužuli su seljaci i tu nema pogovora, ali su po meni i mnoge prošle uprave Hajduka bile još bezveznije pa to nikoga nije odvlačilo od Hajduka, osim toga Žužuli novac koriste za pristojno davanje plaća, za razliku od Hajdukovih uprava.
Mene je baš to poprilično odvuklo od Hajduka. Žužuli pristojno daju plaće kažeš? Da te pitan: Bi li ti ka navijač Splita da ti Žužuli pituraju tribinu ili neko drugi? Uostalon i Mamić daje uredno plaće
Hahhahahaha, priznajem dobra Stvar je u tome da Mamići koriste svoj novac za nešto drugo, daleko sam od simpatija prema braći Ž. ali postoji milijun razlika između njih i Mamića |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 07/09/2012 : 16:45:45
|
pročitaj cijeli članak imaš objašnjenje
Sutra će izać članak sa Pamićevin objašnjenjen koje će bit suprotno ovome. Kome virovat?
Pazi, on se prije utakmice nije tija rukovat jer je čuo da će ga tuć???? Ko ti garantira da bi ga tukli da se nije ponija ka pi... i da in se ljudski javija.
Nemoj me krivo shvatit, meni je ovo čista kokoš-jaje špreha. Pamić je sirovina, al da ću branit Bellea ne pada mi napamet.
Gle ako im je već u tunelu Pamić govorio kako da se odnose prema "crnoj svinji" onda vjerujem da se nije htio rukovat, ne mislim da je napravio dobru stvar ali sam u potpunosti na njegovoj strani |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 17:42:55
|
Stvar je u tome da Mamići koriste svoj novac za nešto drugo, daleko sam od simpatija prema braći Ž. ali postoji milijun razlika između njih i Mamića
Ma naravno da postoji milijun razlika. Nije mi ih ni namjera uspoređivat, samo san tija reć da to šta daje plaću ne znači da je čist. Pazi, dosada tamo priča o kvaliteti HNL-a, a mi smo došli dotle da je plaćanje igrača nekakva konkurentska prednost .
Šta se Bellea tiče, nervira me. Možda i je u pravu u ovome slučaju, ali ja san tek kad je on počea konstantno potencirat rasizam primjetija taj problem. Pa nije on prvi crnac koji igra kod nas. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 12/09/2012 : 19:45:48
|
Stvar je u tome da Mamići koriste svoj novac za nešto drugo, daleko sam od simpatija prema braći Ž. ali postoji milijun razlika između njih i Mamića
Ma naravno da postoji milijun razlika. Nije mi ih ni namjera uspoređivat, samo san tija reć da to šta daje plaću ne znači da je čist. Pazi, dosada tamo priča o kvaliteti HNL-a, a mi smo došli dotle da je plaćanje igrača nekakva konkurentska prednost .
Šta se Bellea tiče, nervira me. Možda i je u pravu u ovome slučaju, ali ja san tek kad je on počea konstantno potencirat rasizam primjetija taj problem. Pa nije on prvi crnac koji igra kod nas.
Nije li to bio Tonka? |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/09/2012 : 20:20:22
|
Šta se Bellea tiče, nervira me. Možda i je u pravu u ovome slučaju, ali ja san tek kad je on počea konstantno potencirat rasizam primjetija taj problem. Pa nije on prvi crnac koji igra kod nas.
Nije li to bio Tonka?
Nije. dosada misli da je HNL dobar jer nan klubovi imaju odlične rezultate u evropi. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 13/09/2012 : 20:30:08
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI dosada misli da je HNL dobar jer nan klubovi imaju odlične rezultate u evropi.
pogrešno, krivi zaključak si izvukel iz moje rečenice. Rekel sam nekaj slicno ali značenjem ipak drugačije. I to u kontekstu nepotrebne regionalne lige, jer nisam za to da imamo sam dva/tri dobra kluba. A liga nam je svake godine sve kvalitetnija i izjednačenija. Ove godine se za prvaka bi borilo nekoliko ekipa, da Dinamo nema protekciju sudaca i dvije ekipe u ligi! U svakom slučaju imamo daleko najjaču ligu na ovim prostorima i nema potrebe da ju sjebemo nekvim isfoprsanim i nostalgičarskim ljigama... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 13/09/2012 20:32:28 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/09/2012 : 11:34:36
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by NESVRSTANI dosada misli da je HNL dobar jer nan klubovi imaju odlične rezultate u evropi.
pogrešno, krivi zaključak si izvukel iz moje rečenice. Rekel sam nekaj slicno ali značenjem ipak drugačije. I to u kontekstu nepotrebne regionalne lige, jer nisam za to da imamo sam dva/tri dobra kluba. A liga nam je svake godine sve kvalitetnija i izjednačenija. Ove godine se za prvaka bi borilo nekoliko ekipa, da Dinamo nema protekciju sudaca i dvije ekipe u ligi! U svakom slučaju imamo daleko najjaču ligu na ovim prostorima i nema potrebe da ju sjebemo nekvim isfoprsanim i nostalgičarskim ljigama...
Evo tinton, o ovome san pisa. Njemu je liga sve kvalitetnija, a kako san već napisa, igrači ne biraju klub po nekakvin sportskin motivima, ili boljim financijskim uvjetima nego je dovoljan kriterij šta neko uopće daje plaću Jesan li ja, ili nisan za regionalnu ligu nema veze niti san se o tome izjasnija. Činjenica je da nan je liga za penis, i da je svaka opcija bolja(čak i amaterizacija) od ovoga šta trenutno imamo. |
Edited by - NESVRSTANI on 14/09/2012 11:45:43 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 14/09/2012 : 12:26:50
|
ti kao da se ne sjecas kakva je bila situacija oprije 10 godina!? Samo tek sad izlazi na vidjelo on kaj se i znalo...a odnosi po tom pitanju se konačno stavljaju pod točke zakona. E i to je razlog zakaj je liga sve bolje u odnosu na ranije godine. Ujedno se i konkurencija pojačava!
i kaj ti je to penis? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 14/09/2012 12:32:26 |
 |
|
Topic  |
|