Author |
Topic |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 18:46:38
|
Odavno imam na umu,a nikad da uhvatim vremena da ovo odradim.Radi se o sljedecem: Pretrazivajuci po stripovi.com naletim na "clanovi"stripovi.com. Ima nekih 5,6,ili 7 hiljada clanova.Stvarno lijepa cifra,za pohvalu je da nas toliko ima.Cak je neki moderator i jubileje pravio i otvarao topic o nekom 5 ili 6 hiljaditom clanu. Ono sto mene zanima,koliko je stvarno aktivnih clanova na stripovi.com.? U mojim pretragama sam naisao na neke zanimljive ljude,pa sam ih pokusao kontaktirati itd..,pa sam dosao do zakljucka da tih clanova nema,mozda ne zive,mozda se preselili,mozda su lazni itd,pa se nikad ne logaju itd... Moj bi prijedlog bio da se napravi neka vrsta pretresa i da se svi clanovi koji se ne ulogaju bar u godini dana jednom,brisu sa stripova.com. Nekom vrstom meila nas sviju upozoriti,na nacin da se obnovi acount,unese neki kod ili slicno,i tako da dobijemo stvarni broj clanova na stripovi.com. Zanimljivo bi bilo rezultat vidjeti LP
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29455 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 31/07/2012 : 18:53:54
|
A možda ti se ne žele javiti?:) Odeš na stranicu members, sortiraš ih prema vremenu zadnje poruke i vidjet ćeš koliko ih je bilo aktivno u nekom razdoblju (trenutno stanje - oko 1000). Uglavnom, nikakvog brisanja neće biti.
|
Trouble will find me |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 31/07/2012 : 19:03:07
|
Ma da,ti uvijek nadjes neki brzopleti odgovor"mozda ti se nece javiti"???? Ako ti zivis u Zagreb centru,a onaj koga kontaktirs zivi takodje u Zagreb centru,i ti znas ko je on i gdje mu je ulaz a nece da ti se javi,pa se ti zapitas jeli ziv,i na kraju otkrijes da uopste i ne zivi tu,sta bi mislio??? Takodje"mozda nece da mi se javi"???Sumnjam! Ali ne bitno,ti si svoje rekao"nece biti brisanja". Ali ipak, mislim da bi to ciscenje doprinjelo ovom sajtu,da se pocisti ono sto ne doprinosi nicemu! |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1306 Posts
Member since 06/10/2002 |
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/07/2012 : 19:43:58
|
quote: Originally posted by Argus
Mozda ideja nije losa samo bez brisanja,recimo kao aktivni clan i pasivni clan(npr kao u gay zajednici)
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 31/07/2012 19:44:13 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 01/08/2012 : 18:15:43
|
Dupli nickova bi se nakupilo ,sam Bog zna koliko,bilo bi to ciscenje desetljeca,ali sta ces,kad sef nece, neka i nece:-) Na Yahoo je tako da ako se ne ulogas(cini mi se 90 dana),nik ti se zamrzava do onog dana kad se odlucis ulogati ponovo sa svojim imenom,ako to ne uradis,izbrisan si kao da nisi nikad ni postojao,i to mi se svidja. Markos ovdje objasnjava"odes tamo i ovamo i provjeris ko je kad poruku napisao i koliko nas je aktivni.A gdje su ljudi koji ne pisu nikad na ovom forumu?? Kako vidjeti kad su oni logovani zadnji put bili?? Ako ih vec nece pobrisati,bilo bi u najmanju ruku dobro vidjeti kad je bio logovan neki clan zadnji put,kao na nekim drugim sajtovima,gdje pored nick imenma stoji i datum zadnjeg logovanja. Ali nece on imati volje ni vremena za ovo |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9455 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Posted - 01/08/2012 : 18:47:33
|
ili recenzente? ili ljude koji djeluju na radu site-a a forum ih ne zanima? cemu uopce brisanje ljudi. pa to je povijest site-a. zasto brisat stare clanove. |
Mrzim mrznju! |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 01/08/2012 : 19:36:02
|
Niste me razumjeli. Ja bas sam htio takodje kazati da forum nije mjerilo aktivnosti sajta. Markos je rekao"odes na members,sortiras...itd."i vidis koliko je aktivnih. A gdje su svi drugi koji na forum ne zavire nikad?? Gdje su svi oni koji imaju po nekoliko nickova?? Radi toga bi bilo dobro znati ko i kad je bio ulogovan,bio na forumu,aukcijama ili sta ja znam gdje. Tad bi znali stvarni broj aktivnih clanova sajta. Tu opciju nema ovaj sajt(mislim),ako ima tad bih volio znati kako se to radi. Poenta svega ovoga je da bi se smece püocistilo iz kuce Ali,ne bitno,neka zavrsi na ovom,na kraju krajeva,nije moj problem. LP |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29455 Posts
Posted - 01/08/2012 : 19:58:53
|
quote: Originally posted by bihac-una
Dupli nickova bi se nakupilo ,sam Bog zna koliko,bilo bi to ciscenje desetljeca,ali sta ces,kad sef nece, neka i nece:-) Na Yahoo je tako da ako se ne ulogas(cini mi se 90 dana),nik ti se zamrzava do onog dana kad se odlucis ulogati ponovo sa svojim imenom,ako to ne uradis,izbrisan si kao da nisi nikad ni postojao,i to mi se svidja. Markos ovdje objasnjava"odes tamo i ovamo i provjeris ko je kad poruku napisao i koliko nas je aktivni.A gdje su ljudi koji ne pisu nikad na ovom forumu?? Kako vidjeti kad su oni logovani zadnji put bili?? Ako ih vec nece pobrisati,bilo bi u najmanju ruku dobro vidjeti kad je bio logovan neki clan zadnji put,kao na nekim drugim sajtovima,gdje pored nick imenma stoji i datum zadnjeg logovanja. Ali nece on imati volje ni vremena za ovo
Koji iritantan lik.
"Last visit": http://forum.stripovi.com/members.asp
Što se tiče "smeća", kako ti znaš da ga ja svakodnevno ne čistim? Što, trebam tebi polagati račune koga sam ovaj tjedan zaključao? |
Trouble will find me |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 01/08/2012 : 20:30:56
|
Zanimljivo, clanova ima za 315 stranica, a oni koji su ostavili barem jedan post su na prvih 132 stranica (stranica ima 25 clanova znaci... ufff, mnogo ovih sa 0 postova, ili dobrih 3000 sa barem jednim postom).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 01/08/2012 : 20:53:37
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by bihac-una
Dupli nickova bi se nakupilo ,sam Bog zna koliko,bilo bi to ciscenje desetljeca,ali sta ces,kad sef nece, neka i nece:-) Na Yahoo je tako da ako se ne ulogas(cini mi se 90 dana),nik ti se zamrzava do onog dana kad se odlucis ulogati ponovo sa svojim imenom,ako to ne uradis,izbrisan si kao da nisi nikad ni postojao,i to mi se svidja. Markos ovdje objasnjava"odes tamo i ovamo i provjeris ko je kad poruku napisao i koliko nas je aktivni.A gdje su ljudi koji ne pisu nikad na ovom forumu?? Kako vidjeti kad su oni logovani zadnji put bili?? Ako ih vec nece pobrisati,bilo bi u najmanju ruku dobro vidjeti kad je bio logovan neki clan zadnji put,kao na nekim drugim sajtovima,gdje pored nick imenma stoji i datum zadnjeg logovanja. Ali nece on imati volje ni vremena za ovo
Koji iritantan lik.
"Last visit": http://forum.stripovi.com/members.asp
Što se tiče "smeća", kako ti znaš da ga ja svakodnevno ne čistim? Što, trebam tebi polagati račune koga sam ovaj tjedan zaključao?
Smiri se covjece,zasto se srdis odmah?? Stani na loptu,opusti se i uzivaj. Pa napisao sam da nije moj problem i da je sve ok,da me ne zanima na kraju krajeva. Cemu pitanja"trebam li ja tebi ovo ili ono...?" Za mene ne moras nista osim mene ne nazivati iritantnim ili slicno. Ja sam ti iritantan,ja koji pisem u godini jednom,koji te ne vrijedja,koji ti ne duguje itd.,ja sam iritantan,a drugi koji ti trpaju stokakve gluposti,napadaju,vrijedjaju,nazivaju lopovom,prevarantom,koji ti ne placaju racune itd.su cool likovi. Ma molim te, imas mjerilo ocjenjivanja "likova",svaka cast,zavidim ti na tome! Ali ipak,ako sam te iritirao,izvinjavam se javno. Nadam se da si zadovoljan,da ti je dusa mirnija,i da ces lakse zaspati. Ako se nerviras radi ovakvih sitnica,vjerovatno imas problem,pozabavi se time i pokusaj to rijesiti |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29455 Posts
Posted - 01/08/2012 : 23:06:39
|
Tražiš od mene stvari koje već na sajtu postoje i usput posprdno dobacuješ "Ali nece on imati volje ni vremena za ovo". Ne, uopće nije iritantno.
Koliko stvarno članova ima nitko ne može točno znati. Ono što točno znam je analiza svih posjeta - i članovi i gosti - google analytics kaže da stripovi.com ima dnevno cca 4300 jedinstvenih posjeta. A od ukupno registriranih članova puno ih nije aktivno, ali isto tako svako malo neki od starih članova se javlja da je zabpravio password, a mail s kojim se registrirao mu više ne radi i ne može promijeniti password, pa im to moram ja ručno napraviti. I čemu onda brisati stare članove? |
Trouble will find me |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
|
Topic |
|