Author |
Topic  |
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 12/12/2016 : 20:04:41
|
quote: Originally posted by tinton
Sad sam trol, a zapravo sam se dobrim djelom vodio stvarima koje si ti napisao.
Valjda o utakmici mogu pričati samo s nekim tko je utakmicu i pogledao... Brate mili,pogledaj utakmicu pa onda piši o nekakvom cirkusu... Možemo na pivu,nedavno sam sreo i Vedrana pa bi mogli svi zajedno na pivu da ko pravi i ozbiljni ljudi razmjenjujemo sličice :) |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/12/2016 : 20:16:47
|
Tko priča o utakmici? Ja pričam o tvojim presumpcijama da će Rijeku namjerno oštetiti. Jel' mi možeš, kao netko tko je utakmicu gledao nekome tko utakmicu nije gledao, reći jel' se to dogodilo?
I jel' sudac pokonio penal Rijeci? Ne znam, ne tvrdim, ti mi reci. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 12/12/2016 : 20:47:15
|
Tko priča o utakmici? Ja pričam o tvojim presumpcijama da će Rijeku namjerno oštetiti. Jel' mi možeš, kao netko tko je utakmicu gledao nekome tko utakmicu nije gledao, reći jel' se to dogodilo?
I jel' sudac pokonio penal Rijeci? Ne znam, ne tvrdim, ti mi reci.
Tko priča o utakmici ???? A o čemu pričamo ? Crvenim kartonima na placi ? Nisi uopće gledao utakmicu,ali komentiraš da je bio cirkus od suđenja,ali na štetu Splita, tj suprotno od cirkusa kojeg sam ja očekivao. Kao netko tko je gledao utakmicu mogu onom koji utakmicu nije gledao samo reći da ne komentira ono što nije gledao. Oba crvena kartona su bila opravdana. Penal je vjerovatno bio koji centimetar izvan 16,ali nisam siguran. Maleš nije zaslužio drugi žuti karton i opravdano ga nije ni dobio. Handžić je neopravdano dobio žuti karton. Ostalo su sitnice. Rijeka ovu utakmicu nije pokradena jer je Split toliko očajna ekipa da mu niti jedan sudac nije jučer mogao pomoći. Što uopće ne demantira da se Rijeku masakrira od kada je pobjegla Dinamu na 6 bodova |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/12/2016 : 21:50:19
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Tko priča o utakmici ???? A o čemu pričamo ? Crvenim kartonima na placi ? Nisi uopće gledao utakmicu,ali komentiraš da je bio cirkus od suđenja,ali na štetu Splita, tj suprotno od cirkusa kojeg sam ja očekivao. Kao netko tko je gledao utakmicu mogu onom koji utakmicu nije gledao samo reći da ne komentira ono što nije gledao.
Ok, komentar o cirkusu koji si predvidio sam napisao nakon što sam vidio komentare, među ostalima i mamlazov kojeg sam nekako uzeo za objektivni, da je Split oštećen za penal. Što definitivno je u suprotnosti s tvojim predviđanjima.
Oba crvena kartona su bila opravdana.
O njima nisam ni pričao.
Penal je vjerovatno bio koji centimetar izvan 16,ali nisam siguran.
Vjerujem tvojem "vjerovatno" i sigurnosti ostalih koji su gledali.
Maleš nije zaslužio drugi žuti karton i opravdano ga nije ni dobio. Handžić je neopravdano dobio žuti karton.
O tome također nisam pričao.
Rijeka ovu utakmicu nije pokradena jer je Split toliko očajna ekipa da mu niti jedan sudac nije jučer mogao pomoći.
Da je sudac htio probati, makar remi izvući, mogao je zažmiriti na dva crvena i ne dosuditi Rijeci penal. S naglaskom na da je htio.
Što uopće ne demantira da se Rijeku masakrira od kada je pobjegla Dinamu na 6 bodova
Što uopće ne demantira da je Rijeka dio HNS-ovog sustava, te da je Mišković od nje napravio klub poslušnik. Ako vas masakriraju možda Tata ne misli da ste još zaslužili ligu, no ne brini, možda dobijete kup na dar.
|
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/12/2016 : 22:06:04
|
Sad sam trol, a zapravo sam se dobrim djelom vodio stvarima koje si ti napisao.
Valjda o utakmici mogu pričati samo s nekim tko je utakmicu i pogledao... Brate mili,pogledaj utakmicu pa onda piši o nekakvom cirkusu... Možemo na pivu,nedavno sam sreo i Vedrana pa bi mogli svi zajedno na pivu da ko pravi i ozbiljni ljudi razmjenjujemo sličice :)
Imam duple slicice :) dogovorit cu se sa westaksom pa ti javim vrijeme cuganja :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 12/12/2016 : 23:49:23
|
Tko priča o utakmici ???? A o čemu pričamo ? Crvenim kartonima na placi ? Nisi uopće gledao utakmicu,ali komentiraš da je bio cirkus od suđenja,ali na štetu Splita, tj suprotno od cirkusa kojeg sam ja očekivao. Kao netko tko je gledao utakmicu mogu onom koji utakmicu nije gledao samo reći da ne komentira ono što nije gledao.
Ok, komentar o cirkusu koji si predvidio sam napisao nakon što sam vidio komentare, među ostalima i mamlazov kojeg sam nekako uzeo za objektivni, da je Split oštećen za penal. Što definitivno je u suprotnosti s tvojim predviđanjima.
Oba crvena kartona su bila opravdana.
O njima nisam ni pričao.
Penal je vjerovatno bio koji centimetar izvan 16,ali nisam siguran.
Vjerujem tvojem "vjerovatno" i sigurnosti ostalih koji su gledali.
Maleš nije zaslužio drugi žuti karton i opravdano ga nije ni dobio. Handžić je neopravdano dobio žuti karton.
O tome također nisam pričao.
Rijeka ovu utakmicu nije pokradena jer je Split toliko očajna ekipa da mu niti jedan sudac nije jučer mogao pomoći.
Da je sudac htio probati, makar remi izvući, mogao je zažmiriti na dva crvena i ne dosuditi Rijeci penal. S naglaskom na da je htio.
Što uopće ne demantira da se Rijeku masakrira od kada je pobjegla Dinamu na 6 bodova
Što uopće ne demantira da je Rijeka dio HNS-ovog sustava, te da je Mišković od nje napravio klub poslušnik. Ako vas masakriraju možda Tata ne misli da ste još zaslužili ligu, no ne brini, možda dobijete kup na dar.
I stvarno bješe cirkus. Ali malo drugačiji od onog što si očekivao. Iz ovog tvojeg posta se naravno da zaključiti da govoriš isključivo o penalu,a nikako o ostalim dvojbenim situacijama. Isto tako,utakmica koju uopće nisi niti gledao je bila cirkus isključivo zbog jedne procjene. Bez obzira što je u ovoj utakmici bilo minimalno pet dvojbenih situacija. Mislim da je bio penal,ali sam upotrijebio riječ vjerovatno iz razloga što se ne vidi dobro,a riječ je o nekoliko centimetara. Naša liga se za razliku od Liga petice snima sa svega nekoliko kamera i ne vidi se svaki detalj,a ovdje je riječ o prekršaju koji se dogodio nekoliko cm od linije kaznenog. Svi ostali što kažu da je penal sigurno bio izvan 16 jednostavno lupetaju. Beusan i ekipa osim kamera s utakmice imaju i kamere od saveza koje su postavljene u visini kaznenog prostora pa mogu točnije ustvrditi jel prekršaj bio unutra ili vani. Naravno da je sudac mogao zažmiriti na oba crvena kartona. Naravno da i ti očito nemaš apsolutno nikakvog pojma o nogometu jer nakon takvih previda taj sudac ne bi tako skoro više sudio. A Bruno Marić će im itekako trebati u nastavku prvenstva kada se bude igralo protiv ipak ravnopravnijih protivnika. I za jednog trola si loš,a za komentiranje namjestanja utakmica si ocajan.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/12/2016 : 07:27:22
|
Aha, jer smo super uređena liga, pa ni nakon gorih sudjenja nije bilo takvih radikalnih reakcija. A pogotovo ih ne bi bilo za naseg "najboljeg" sudca.
U svakom slucaju, briga me za utakmicu, briga me za penal, samo me nervira sto od Rijeke pokusavas napraviti nekakvu zrtvu HNSa. Selektivno odgovaras i cijelo vrijeme izbjegavas ono kljucno, ali nema veze, uzivaj u lijepoj rijeckoj nogometnoj prici. Ako stvarno vjerujes u nju. |
|
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 13/12/2016 : 10:00:58
|
Aha, jer smo super uređena liga, pa ni nakon gorih sudjenja nije bilo takvih radikalnih reakcija. A pogotovo ih ne bi bilo za naseg "najboljeg" sudca.
U svakom slucaju, briga me za utakmicu, briga me za penal, samo me nervira sto od Rijeke pokusavas napraviti nekakvu zrtvu HNSa. Selektivno odgovaras i cijelo vrijeme izbjegavas ono kljucno, ali nema veze, uzivaj u lijepoj rijeckoj nogometnoj prici. Ako stvarno vjerujes u nju.
Ja bih drage volje s tobom razgovarao o utakmici,ali ti utakmicu nisi gledao pa je to nemoguće. Iz tvojeg pisanja vidi se da se u nogomet uopće ne razumiješ nego lupetaš gluposti. Ja odgovaram selektivno ? Odgovorio sam ti na svaki detalj utakmice koju nisi niti gledao. Ako ti ne vidiš da se odnos prema Rijeci drastično promjenio od kada je ponjegla Dinamu na 6 bodova i postala prijetnja za osvajanje naslova onda ne znam di gledaš. Da se imalo razumiješ u nogomet onda bi znao da se utakmicu ne mora namještati suđenjem penala nego da ima puno sofisticiranijih načina. Da,Rijeku trenutno kradu... Rijeka protiv Slaven Belupa ima veći posjed lopte,ali je omjer prekršaja 30 naprema 4 ( od toga 2 na vrataru ) na štetu Rijeke. Prvi prekršaj za Slaven koji se tu utakmicu brani se dogodio u 60-oj minuti ???? Rijeka je dok nije pobjegla Dinamu bila ekipa s najmanje prekršaja i najmanje kartona. U zadnjim utakmicama Rijeka dobija po desetak kartona i svira joj se preko 30 prekršaja. Igrači dobijaju kartone jer kažu " It 's a joke " ???? ili ih se kažnjava s 3 utakmice( taman da ne igraju protiv Dinama ) zbog "Smrade" nakon utakmice. Prije utakmice Dinama i Rijeke se igra kup utakmica u kojoj nekoliko dana ranije trener Intera otvoreno izjavi da ga kup ne zanima i da će igrati s rezervnom ekipom tako da i Dinamo nastupa s kompletnim rezervnim sastavom i odmara svih 11 igrača za derbi dok se Rijeci protiv Lokomotive ozljeđuju neki važni igrači. Ja znam da ti nisi gledao,ali svi koji jesu su mogli vidjeti kakvo je suđenje bilo na toj utakmici. Pogotovo nakon što je Rijeka povela. I zato je trenutno Rijeka žrtva HNS-a i bit će tako sve dok bude Dinamu ugrožavala naslov prvaka. A to što ti ne gledaš utakmice Rijeke nego se informiraš preko SN u kojima novinar Davorin Olivari piše otvoreno za Dinamo ili čitaš Index gdje su otvoreno naklonjeni Hajduku pa ne vidiš što se trenutno radi Rijeci ... jbg. Pogledaj nekoliko utakmica Rijeke, nemoj samo na Indexu pročitat o nekom penalu pa će ti možda biti jasnije. Možda bi onda i shvatio što znači cirkus od suđenja pa ne bi pisao gluposti da je na utakmici Splita i Rijeke bio cirkus od suđenja,ali na štetu Splita jer nije bio. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/12/2016 : 10:23:05
|
U svakom slucaju, briga me za utakmicu, briga me za penal, samo me nervira sto od Rijeke pokusavas napraviti nekakvu zrtvu HNSa. Selektivno odgovaras i cijelo vrijeme izbjegavas ono kljucno, ali nema veze, uzivaj u lijepoj rijeckoj nogometnoj prici. Ako stvarno vjerujes u nju.
Ja bih drage volje s tobom razgovarao o utakmici,ali ti utakmicu nisi gledao pa je to nemoguće. Iz tvojeg pisanja vidi se da se u nogomet uopće ne razumiješ nego lupetaš gluposti. Ja odgovaram selektivno ? Odgovorio sam ti na svaki detalj utakmice koju nisi niti gledao. Ako ti ne vidiš da se odnos prema Rijeci drastično promjenio od kada je ponjegla Dinamu na 6 bodova i postala prijetnja za osvajanje naslova onda ne znam di gledaš. Da se imalo razumiješ u nogomet onda bi znao da se utakmicu ne mora namještati suđenjem penala nego da ima puno sofisticiranijih načina. Da,Rijeku trenutno kradu... Rijeka protiv Slaven Belupa ima veći posjed lopte,ali je omjer prekršaja 30 naprema 4 ( od toga 2 na vrataru ) na štetu Rijeke. Prvi prekršaj za Slaven koji se tu utakmicu brani se dogodio u 60-oj minuti ???? Rijeka je dok nije pobjegla Dinamu bila ekipa s najmanje prekršaja i najmanje kartona. U zadnjim utakmicama Rijeka dobija po desetak kartona i svira joj se preko 30 prekršaja. Igrači dobijaju kartone jer kažu " It 's a joke " ???? ili ih se kažnjava s 3 utakmice( taman da ne igraju protiv Dinama ) zbog "Smrade" nakon utakmice. Prije utakmice Dinama i Rijeke se igra kup utakmica u kojoj nekoliko dana ranije trener Intera otvoreno izjavi da ga kup ne zanima i da će igrati s rezervnom ekipom tako da i Dinamo nastupa s kompletnim rezervnim sastavom i odmara svih 11 igrača za derbi dok se Rijeci protiv Lokomotive ozljeđuju neki važni igrači. Ja znam da ti nisi gledao,ali svi koji jesu su mogli vidjeti kakvo je suđenje bilo na toj utakmici. Pogotovo nakon što je Rijeka povela. I zato je trenutno Rijeka žrtva HNS-a i bit će tako sve dok bude Dinamu ugrožavala naslov prvaka. A to što ti ne gledaš utakmice Rijeke nego se informiraš preko SN u kojima novinar Davorin Olivari piše otvoreno za Dinamo ili čitaš Index gdje su otvoreno naklonjeni Hajduku pa ne vidiš što se trenutno radi Rijeci ... jbg. Pogledaj nekoliko utakmica Rijeke, nemoj samo na Indexu pročitat o nekom penalu pa će ti možda biti jasnije. Možda bi onda i shvatio što znači cirkus od suđenja pa ne bi pisao gluposti da je na utakmici Splita i Rijeke bio cirkus od suđenja,ali na štetu Splita jer nije bio.
Čitan zadnjih par strana i stvarno ne mogu doć sebi. Sve šta pišeš stoji, i u pravu si. Masakrira se svakoga ko predstavlja i potencijalnu prijetnju, a Rijeku koja nije potencijalna nego živuća i aktualna prijetnja će se masakrirat vjerovatno još i više. Samo, meni nije jasno čemu se ti čudiš??? HNL je isti već 10 godina, ovo šta se dešava vama je potpuno normalno, a istovremeno ste s đavlon tikve sadili i sad se čudite? Dok ste usmjeravali mržnju prema jugu ovi sa sjevera vas jebu bez vazelina, a Miško se naguzija i onda još primija plaću u obliku 8 igrača ko prava kurva. Zašto vas je u Rijeci bolija kurac šta je liga lakrdija dok i sami niste počeli to osjećat? Zašto ste poljubili prsten velikog gazde? Zašto ste primili velikodušne poklone od velikog gazde? Jeste li stvarno mislili da je veliki gazda novi drug Tito, pa će bit ona fora "Jest krao, ali je i nama dao"?
Bez patroniziranja, doživljavan te ka normalnog čovika, pa me tim više čudi da ti nije jasno da samo žanjete ono šta ste posijali.
Tinton ka navijač RNK-a je zadnji koji bi triba nekome solit pamet. Za razliku od Rijeke koja živi od privatnoga kapitala, njegov RNK živi od love ukradene od hrvatskih poreznih obveznika. Odnosno životari, jer je lijepa priča iz parka mledeži gotova. Inače, Rijeka najbolji nogomet u HNL-u igra već par godina, ali kao da to ima ikakve veze. Gazda će odlučit ko je najbolji.
Smiješni ste mi i ti i tinton i bilo ko drugi ko raspravlja o jednom penalu ili crvenon kartonu dok nan ligu igra Lokomotiva.
E da, i ne čudin se da je tebi faul na 16,5 metara penal, kad se kod vas u Rijeci penal sudi već na 18 . |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 13/12/2016 10:27:00 |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 13/12/2016 : 11:21:19
|
Sve stoji što si rekao osim dijela da se tek sad čudimo,kad nas kradu. Čudimo se mi i bunimo odavno jer Rijeka je u odnosu na Hajduk i Dinamo uvijek bila mali klub pa su je uvijek i krali :) |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/12/2016 : 15:00:43
|
Tinton ka navijač RNK-a je zadnji koji bi triba nekome solit pamet. Za razliku od Rijeke koja živi od privatnoga kapitala, njegov RNK živi od love ukradene od hrvatskih poreznih obveznika. Odnosno životari, jer je lijepa priča iz parka mledeži gotova.
Ne kužim, kome ja solim pamet?
Meni je nevjerojatno da se navijač Rijeke žali da ga kradu protiv Dinama kad je jasno da su Mišković i Mamić dio istog brloga. Nije Žužul ništa pošteniji tu, ali ipak nije dio istoga brloga, pa nije imao povlastice koje idu uz to.
U svakom slučaju, lijepa priča iz Parka mladeži o kojoj pričaš je jedina crna točka u povijesti RNK, s čime se ni tvoj klub ne može pohvaliti. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/12/2016 : 15:04:16
|
Onako nevezano za cirkus suđenje.... jel igra tko od vas kviz Nogometnih ikona ?
Jedan moj prijatelj, zašto? |
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 13/12/2016 : 15:13:00
|
Onako nevezano za cirkus suđenje.... jel igra tko od vas kviz Nogometnih ikona ?
Jedan moj prijatelj, zašto?
Kako zasto ???????? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 13/12/2016 : 19:16:39
|
Onako,bez veze. To je sad dosta aktualno pa pitam. Ja igram |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/12/2016 : 19:23:37
|
Onako,bez veze. To je sad dosta aktualno pa pitam. Ja igram
Svakako je zanimljiv format kviza, s ovim parovima i ligaškim formatom. Ali ja sam više za ove općekulturne pub-kvizove. |
|
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/12/2016 : 19:41:01
|
quote: Originally posted by mamlaz
Igram ja i te općekulturne
Prestani se ulizivatu tintonu :)

|
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 17/12/2016 : 22:40:10
|
Soudani nakon današnje utakmice izjavio kako je 99% siguran da će Dinamo biti prvak, pa gdje je nestao onaj 1%. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/01/2017 : 23:52:44
|
Nekadašnji nogometni klub Varteks neće dobiti tri milijuna kuna naknade za razvoj za Marka Roga koji je prije pola godine preselio iz Dinama u Napoli za 16 milijuna eura, donosi 7 Plus Regionalni Tjednik. - Iz Napolija su nam odgovorili da su primili odgovor FIFA-e. U njemu stoji da prema dodatku pravilnika FIFA-e klub koji je u stečaju, nije član saveza i ne natječe se, nema pravo na naknadu za razvoj igrača – rekao je Želimir Uršulin, stečajni upravitelj Varaždinskog športskog nogometnog kluba, odnosno pravnog slijednika bivšeg NK Varteksa. Marko Rog je produkt Varteksove škole nogometa, a kasnije je karijeru gradio u RNK Split, a u Dinamo je preselio za pet milijuna eura. Klub vjerovnicima duguje oko 17 milijuna kuna, a Uršulin je vjerovao kako će se tri milijuna kuna od priželjkivane naknade raspodijeliti vjerovnicima. - Žao mi je jer smo iz tih novaca samo mislili namiriti vjerovnike, no izgleda da se približavamo kraju stečajnog postupka – najavio je Uršulin tako zatvaranje stečaja i likvidaciju kluba. U Varaždinu danas djeluju dva nogometna kluba kao svojevrsni sljednici nekadašnjeg stabilnog prvoligaša, a to su član 3. HNL NK Varaždin i Varteks kojeg su osnovali navijači i koji se natječe u četvrtom razredu hrvatskog nogometa.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Topic  |
|