Dovoljno moćnih likova (En Sabah Nur, Profesor X, Magneto, Jean Grey) da bi samo mogli nositi radnju ali su se redom izgubili u gomili. Što je šteta. Mislim da su nakon dva filma mogli Magneto i Xavierovi ljudi nastupiti ujedinjeni, ako ništa drugo prijetnja bi djelovala opasnijom.
I meni nije jasno zašto je X3 toliko omražen... meni bio zabavan, sa par moćnih momenata. Jedini film iz franšize što je omašio (i to je preblaga riječ) je ono govno Wolverine: Origins.
hehe meni je bio odličan, sto puta bolji od drugog dijela.
I meni nije jasno zašto je X3 toliko omražen... meni bio zabavan, sa par moćnih momenata. Jedini film iz franšize što je omašio (i to je preblaga riječ) je ono govno Wolverine: Origins.
hehe meni je bio odličan, sto puta bolji od drugog dijela.
Odličan nije, ali je puno bolji od drugog.
Originally posted by supermark
U svoju obranu mogu reći da su Trooperi puno bolji od bilo kojeg Wolverina
X-Men: Apocalypse nije savršen film. Ima rupa, mnogi su likovi traljavo obrađeni, priča je u prvih 45 minuta vrlo nagomilana. Ali reći da se radi o najgorem X-Men filmu ikad pored goleme hrpe govana zvane X-Men Origins: Wolverine i malo manje hrpe, ali još uvijek smrdljive zvane X-Men: The Last Stand je poprilično netočno.
Ranking X-Men filmova bi za mene išao ovako... Brojim sve što s njima ima veze, naravno.
1. Deadpool, 2. Days of Future Past, 3. First Class, 4. Apocalypse, 5. X2, 6. The Wolverine, 7. X-Men, 8. The Last Stand, 9. X-Men Origins
Sada valja strpljivo čekati New Mutantse, Deadpoola 2, Gambita, Wolverinea 3 i X-Force, ako ga bude. Idući film iz glavnog serijala smješten u devedesete će isto biti zanimljivo vidjeti, a sviđa mi se i negativac.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
X-Men: Apocalypse nije savršen film. Ima rupa, mnogi su likovi traljavo obrađeni, priča je u prvih 45 minuta vrlo nagomilana. Ali reći da se radi o najgorem X-Men filmu ikad pored goleme hrpe govana zvane X-Men Origins: Wolverine i malo manje hrpe, ali još uvijek smrdljive zvane X-Men: The Last Stand je poprilično netočno.
Ranking X-Men filmova bi za mene išao ovako... Brojim sve što s njima ima veze, naravno.
1. Deadpool, 2. Days of Future Past, 3. First Class, 4. Apocalypse, 5. X2, 6. The Wolverine, 7. X-Men, 8. The Last Stand, 9. X-Men Origins
Sada valja strpljivo čekati New Mutantse, Deadpoola 2, Gambita, Wolverinea 3 i X-Force, ako ga bude. Idući film iz glavnog serijala smješten u devedesete će isto biti zanimljivo vidjeti, a sviđa mi se i negativac.
nisam ni mislio na solo Wolverine, samo na filmove gdje su u grupi
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Nisam ja na tebe ni ciljao murdoče, nego općenito na ekipu koja pljuje po filmu, a posebno na kritičare koji ga nazivaju "franchise killing disaster". :)
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Nisam ja na tebe ni ciljao murdoče, nego općenito na ekipu koja pljuje po filmu, a posebno na kritičare koji ga nazivaju "franchise killing disaster". :)
nije frka
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Trebao bih učiti za Maturu, ali radije ću pasti sve predmete koje polažem () pa sam malo analizirao što to čeka X-Mene u budućnosti... Jedan dio je posvećen post-credits sceni u Apocalypseu, dva budućnosti glavnog serijala kao takvog i još je priložen uvid u sve projekte koji imaju veze s mutantima, a koje Fox planira ostvariti u skoroj budućnosti.
Evo pogledo i ja... Možda je zaista lošije od ostalih x-mena, ali je recimo u usporedbi s pretencioznim i patetičnim Batman vs Superman ili nemaštovitim i stupidnim Civil Warom pravo remek djelo.
Tri puta sam zaspao na civil waru... predvidljivo, isprazno, razvučeno i dosadno. Filmove o superjunacima želim gledati zabavne i dinamične, a prvi iron man je jedini iron man kakvog želim gledati... ovaj mi je išao na jetra cijeli jebeni film.
Hugh je bio dobar Wolvie, pogotovo u prvoj trilogiji. Super je bio i njegov kratki nastup u baru u prvom dijelu novih X-Mena, ali u medjuvremenu je kao Wolverine dojadio vise i Bogu i narodu.
Nisam mislio da će me ovaj trailer tako pogoditi. Bolje bi im bilo da ne zajebu film sada.
Mene nije impresionirao uopšte. Stavili genijalnu Kešovu obradu, pa se raja naložila. Meni ovo liči na neki mutantski Children of men. Nadam se da će me film opovrgnuti...