Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/06/2014 : 23:28:23
|
Sta dalje, tko je treba sa kraja filma i u kojim tocno stripovima se pojavljuje i utjecaj na marvel univerzum.... Pogledat cu na comicvine, pa da raspravimo oko buducih filmova...weapon X,Stryker itd |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 26/06/2014 : 04:05:41
|
quote: Originally posted by emirem
Sta dalje, tko je treba sa kraja filma i u kojim tocno stripovima se pojavljuje i utjecaj na marvel univerzum.... Pogledat cu na comicvine, pa da raspravimo oko buducih filmova...weapon X,Stryker itd
To je muško. Mogao si čuti kako okupljena svjetina ritualno ponavlja njegovo ime - En Sabah Nur. On je prvi mutant, poznatiji je po nazivu Apocalypse, a gospoda na konjima su njegova Četiri jahača.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 07/09/2014 : 17:01:04
|
Evo pogledao ovaj film danas,kao i sve ostale x-men filmove. Zapravo x-meni su mi jedini superjunaci uz Mračnog viteza koji su mi naš dragi.
Ali nakon pogledanog filma u teškom sam kupusu, sva radnja mi se pomišala i neznam gdje i kako spojiti prethodne nastavke sa ovim kronološki.
Ako mi može neko ponoći pa kronološki poredati sve xmen i wulverine filmove.
Btw.na kraju filma,u koju se godinu vrati Logan 1975. ili 2025? I jel on promini samo prošlost vezanu za onaj rat, ili i svoju? Metalne kandže,Jean.... Btw.zašto mu Xavier na kraju filma kaže dobrodošao nazad?
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 07/09/2014 : 17:53:38
|
quote: Originally posted by dicmanjac
Evo pogledao ovaj film danas,kao i sve ostale x-men filmove. Zapravo x-meni su mi jedini superjunaci uz Mračnog viteza koji su mi naš dragi.
Ali nakon pogledanog filma u teškom sam kupusu, sva radnja mi se pomišala i neznam gdje i kako spojiti prethodne nastavke sa ovim kronološki.
Ako mi može neko ponoći pa kronološki poredati sve xmen i wulverine filmove.
Btw.na kraju filma,u koju se godinu vrati Logan 1975. ili 2025? I jel on promini samo prošlost vezanu za onaj rat, ili i svoju? Metalne kandže,Jean.... Btw.zašto mu Xavier na kraju filma kaže dobrodošao nazad?
Kronološki, to bi bilo otprilike ovako:
- X-Men: First Class - X-Men: Days of Future Past (dio filma smješten u prošlost) - X-Men Origins: Wolverine - X-Men - X2: X-Men United - X-Men: The Last Stand - The Wolverine - X-Men: Days of Future Past (dio filma smješten u budućnost)
S time da X-Men: Days of Future Past poništava neke detalje vezane uz prethodne filmove.
Na kraju filma se Loganov um iz budućnosti, koji je bio u njegovom tijelu u prošlosti, vratio u svoje tijelo u izmijenjenu budućnost.
Logan je promjenio prošlost, a samim time i budućnost.
Xavier ga pozdravi jer zna što mu se dogodilo. To jest, shvaća da je riječ o trenutku kada se njegov um vrati u njegovo tijelo u novoj budućnosti, i da se ne sjeća ničega što se dogodilo do tog trenutka, jer je riječ o sasvim novoj budućnosti u odnosu na onu iz koje je poslan u prošlost. |
Edited by - Mr. Bushido on 07/09/2014 17:54:20 |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/09/2014 : 18:54:29
|
Aha,znači sad kad se vratio u izmjenjenu budućnost, sve ove scene iz ostalih filmova se nisu dogodile, smrt Jean, metalne kandže...ovo bi prema tome trebao biti film za sebe,jer radnja se ne podudara sa ostalim nastavcima. Btw.puno hvala na odgovoru |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27031 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/09/2014 : 19:08:21
|
dogodile su se.ne može nešto što se dogodi poništiti.može se samo kreirati novi paralaleni svijet. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/09/2014 : 19:52:33
|
quote: Originally posted by jaki
dogodile su se.ne može nešto što se dogodi poništiti.može se samo kreirati novi paralaleni svijet.
Ako si me htio zbunit još više uspio si, a mislio sma da sam na pragu rješenja. Najbolje da zaboravim na sve ovo. Idem pročitat jednog Texa. lol |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 07/09/2014 : 20:51:12
|
Bilo bi oskvrnuće da bilotko glumi Wolwerina osim Jackmana........lik je stvoren za tu ulogu. Nego Zagor12, tebi najbolji First Class od X-Men filmova? Meni nemože biti najbolji neki X-Men film gdje nema Patricka Stewarta, Halle Berry i Hugha Jackmana......uloge kao da su rađene specijalno za njih.
Usput, mislim da ima Wolwerine i dalje adamantium kandže, tj da se to nije promjenilo.
Usput, znam da je ovaj Quicksilver, tj Peter Maximoff isti onaj koji će se pojaviti u Avengers Age of Ultron, međutim nema smisla, on je ovdje u 1973 g klinac od 20-ak godina, dok bi po onda u Avengersima 2 trebao imati po nekoj logici preko 60 godina. Svatko tko je vidio glumca koji ga glumi vidi da taj glumac je poprilično mlad lol |
Edited by - Josip2000 on 07/09/2014 21:01:28 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27031 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 07/09/2014 : 22:02:11
|
I u Avengersima neće smjeti reći da su Quicksilver i Scarlet Witch mutanti, niti bilo što povezivo s X-Men, osim njihovih imena i moći.
|
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 08/09/2014 : 23:43:25
|
quote: Originally posted by Windwalker
I u Avengersima neće smjeti reći da su Quicksilver i Scarlet Witch mutanti, niti bilo što povezivo s X-Men, osim njihovih imena i moći.
quote: Originally posted by Felagund
Niti ce se smjeti spomenuti njihov otac
Ukoliko to budu željeli, ovo mogu vrlo lako riješiti. Recimo, imaju hrpu mogućnosti kako objasniti njihove moći, ali ako žele neki ekvivalent mutantima, uvijek mogu reći kako su pripadnici rase Inhumans. Uostalom, čak i u stripovima postoji prilično jaka veza između Pietra i Wande s Inhumanoidima.
A da ne pričamo kako se već duže vrijeme govori o tome kako će jedan od budućih filmova biti upravo onaj o Inhumanoidima, pa ovako imaju mogućnost da ih predstave ranije.
Što se tiče njihovog oca, uvijek mogu naći nekog drugog negativca (ne mora nužno biti negativac) koji bi im bio otac, umjesto Magneta. Recimo, zašto to ne bi bio Kang? Također, slutim da bi Kang mogao biti negativac u trećem filmu o Osvetnicima, a ako se odluče da on bude otac Pietra i Wande, tada to može biti dobar izvor drame, s djecom koja odbijaju slijediti mračan put svoga oca.
Ako ih povežu s Inhumanoidima, uvijek mogu reći da su im Black Bolt i Medusa otac i majka. |
Edited by - Mr. Bushido on 08/09/2014 23:46:13 |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 09/09/2014 : 15:12:01
|
Ja sam poprilicno siguran da bi se sa trecim avengersima trebala zatvoriti saga o infinity gems i Thanosu, tako da nekako sumnjam da ce ubacivati Kanga. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 09/09/2014 : 19:53:03
|
Ja sam poprilicno siguran da bi se sa trecim avengersima trebala zatvoriti saga o infinity gems i Thanosu, tako da nekako sumnjam da ce ubacivati Kanga.
Sumnjam. Prije bih rekao da ćemo konačni obračun s Thanosom vidjeti u velikom crossoveru Osvetnika i Čuvara galaksije. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 10/09/2014 : 15:42:34
|
Pa tko kaze da se Guardiansi ne mogu pojaviti u Avengersima 3. Negdje sam bio vidio vijest da se Whedon povlaci iz mcu-a nakon Avengersa 3, a buduci da je on orkestirao svime, cisto sumnja da ce ostaviti projekt bez da zaokruzi ono sto je zapoceo; uostalom, vec dugo vremena (otprilike otkad se zna da je Ultron big bad Avengersa 2) kruze glasine da je konacna bitka sa Thanosom u trojci. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 10/09/2014 : 15:59:53
|
Pa tko kaze da se Guardiansi ne mogu pojaviti u Avengersima 3. Negdje sam bio vidio vijest da se Whedon povlaci iz mcu-a nakon Avengersa 3, a buduci da je on orkestirao svime, cisto sumnja da ce ostaviti projekt bez da zaokruzi ono sto je zapoceo; uostalom, vec dugo vremena (otprilike otkad se zna da je Ultron big bad Avengersa 2) kruze glasine da je konacna bitka sa Thanosom u trojci.
Ne čini mi se vjerojatnim da bi zvijezde jednog serijala trpali u drugi gdje bi imali sporedne uloge.
Zato imam dojam da će obračun s Thanosom biti u posebnom filmu.
Uostalom, tempo kojim Thanos skuplja Kamenje nekako ne stvara dojam da bismo veliki sukob s njime mogli očekivati u trećem filmu. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/09/2014 : 21:55:31
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Uf Jae Lee..umjetnik..nadam se da ce jos dugo biti na Batman/Superman naslovu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 22:00:03
|
Nisam jos pogleda film, nadam se da je dostojan prvog dijela..prvi dio je meni stvarno odlicno ostvarenje.. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 10/09/2014 : 22:04:47
|
quote: Originally posted by brni
Nisam jos pogleda film, nadam se da je dostojan prvog dijela..prvi dio je meni stvarno odlicno ostvarenje..
Prvog filma iz 2000. godine? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 22:09:54
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by brni
Nisam jos pogleda film, nadam se da je dostojan prvog dijela..prvi dio je meni stvarno odlicno ostvarenje..
Prvog filma iz 2000. godine?
Ne mislia sam na First Class tj. prvi film ajmo reci sa ovom novom glumackom ekipom..def. mi je najbolje od svega dosad.. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/03/2015 : 12:15:02
|
dante
po mome misljenju Deadpoola bi trebala raditi ekipa iz Guardians of the Galaxy |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
|
Topic |
|