forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Breaking Bad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/09/2013 : 13:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Znaci umjesto tipicnih 43 ili 44 minute po epizodi, dobicemo zadnje dvije koje su same duge 50 minuta. Jbg, nije lose.

Evo ova predzadnja je 53 minute. Ma neka, svaka minuta se sad racuna
Inace, ova epizoda je bila ubitacna. I ubitacno dobra.
Btw, apsolutno fenomenalan izbor za vozaca, tj fixera, Robert Forster rula

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/09/2013 : 14:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Bas me interesuje sta Jesse SADA misli o Walteru, pogotovo kad je vidio kako su nemilosrdni oni nacisti. Bi li ponovo odabr'o istu opciju, tj da izda Waltera Hanku, ili bi ostavio stvari kakve su bile na pocetku ove sezone, sa $2 milliona u djepu, i putovanje prema zalasku sunca.

Da nije njegovog sranja, sve bi bilo ok, Hank ne bi im'o dokaza protiv Waltera, i sve bi se uglavnom dobro zavrsilo (ponavljam, "uglavnom"). Ovako, sad Jesse pati k'o neki pas, a meni ga uopste nije zao. Waltera, medjutim, mi jeste zao. To ti je fora "Breaking Bad" serije.

7 dana do finala, jedva cekam.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/09/2013 : 15:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bih imao ništa protiv da Walt rokne i ženu i malog. I Marie, naravno. Molba iz Dextera mi je uslišena, neka sad i ovoga.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/09/2013 : 15:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ja ne bih imao ništa protiv da Walt rokne i ženu i malog. I Marie, naravno. Molba iz Dextera mi je uslišena, neka sad i ovoga.

Bog te mazo, ova serija pretvori sve nas u neku verziju Heisenberga, svi smo odjednom nemilosrdni, i podrzavamo se filozofijom, "What would Walter do? Kill so and so? Why, yes of course!"

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/09/2013 : 17:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Odlična epizoda. Ace je sve rekao. Jesseju bi bilo bolje da je uzeo dve milje i šutio. Navijamo za Walta, iako on svoj put zavšava u sljedećoj epizodi. Rak ga je pojeo, sin odbio, i neće on dugo. Ima taman vremena za završni obračun. Oružje je već izabrano.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/09/2013 : 19:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nisam pogledao epizodu, i zahvaljujem vam se na tome što niste počeli sipati spoilere.

Ali mislim da je krilatica ove zadnje polusezone kao i ime prve epizode s početka pete sezone... Live free or die. Ili pobjegni negdje i živi slobodno, ili ostani, suoči se sa svim sranjem u koje si se uvalio i umri. Kao pobjednik ne možeš izaći, jer si u govnima ne do grla, nego do tjemena.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/09/2013 : 19:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bog te mazo, ova serija pretvori sve nas u neku verziju Heisenberga, svi smo odjednom nemilosrdni, i podrzavamo se filozofijom, "What would Walter do? Kill so and so? Why, yes of course!"

Odrekli su ga se radi čovjeka s kojim nisu ni krvno vezani. Skyler mi je ionako bila mrska, a Walt Jr. mi se zgadio kad je onako olako odbacio starog.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/09/2013 : 20:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Koja epizoda..woooow
Jedno gotovo poeticno raskrizje na kojem svaki odabrani pravac vodi kraju.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/09/2013 : 20:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
SPOILER
Walta mi je stvarno bilo zao u ovoj epizodi, posebice u dvije scene, kad ga Walt Jr odjebe preko telefona i prakticki mu kaze da crkne, i ono pred kraj u kolibi, gdje slab i bolestan nakon mjeseca samovanja ponudi Forsteru 10 tisuca ako ostane s njim jos 2 sata.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 23/09/2013 : 21:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
jebote, mi stvarno ne gledamo istu seriju

ova epizoda živa dosada (nije da i prije nisu rastezali al' je to prije imalo dramaturškog smisla, ovdje samo služi kupvanju vremena i nabrijavanju za finale) većina scena očekivana, neke nepotrebne

finale će po svemu sudeći bit još gore....

šteta, druga polovica pete sezone mi je ujebala cijelu seriju.

tješim se jedino da finale neće bit ko ono iz Losta.... ništa ne može bit tako grozno

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/09/2013 : 21:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

jebote, mi stvarno ne gledamo istu seriju

Stvarno izgleda da je tako...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/09/2013 : 22:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Da, Mali_Mate i par nebitnih likova s forum. hr jedini hejtaju ovu završnicu... Ah, ne može se svima dopasti... Iznimka potvrđuje pravilo...

Odgledao sam epizodu i ALERT: WANNABE SPOILER mogu reći da je Todd jedan od većih psihopata s televizijskih ekrana i da će se Jesse vjerojatno objesiti ili tako nešto ako preživi sve što ga čeka jer nema više apsolutno nikoga u životu, svi su ubijeni, poginuli, pobjegli, odrekli ga se, čeka ga zatvor, tj. život mu više nema ama baš nikakvog smisla. Možda bi čak bilo nerealno da nakon svega ne počini samoubojstvo.

Ali zadnja scena mi je bila genijalna. Waltu je puko fitilj do kraja... Ono, baš, "pička vam materina, sad ste gotovi"...

Ide on fino obaviti svoju misiju...

I šteta što vjerojatno nećemo saznati što je bilo sa Saulom...

END OF WANNABE SPOILER

Genijalan mi je bio neki komentar kojega sam pročitao: u zadnjoj sceni u seriji će biti Huell koji će još uvijek čekati u onoj kući i pitati se gdje su dovraga Hank i Gomie...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/09/2013 : 23:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

SPOILER
Walta mi je stvarno bilo zao u ovoj epizodi, posebice u dvije scene, kad ga Walt Jr odjebe preko telefona i prakticki mu kaze da crkne, i ono pred kraj u kolibi, gdje slab i bolestan nakon mjeseca samovanja ponudi Forsteru 10 tisuca ako ostane s njim jos 2 sata.

Slazem se

Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 23/09/2013 : 23:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

SPOILER

Ja mislim da je baš zbog tih razloga Breaking Bad tako dobra serija, da čak nakon cijelog sranja što je Walt napravio i dalje možemo razumjeti njegovu patnju.
Kraj će biti zanimljiv i vjerojatno će se svi poklati, baš kako je i Walt predvidio u jednoj od prethodnih sezona kada je gledao Scarface i rekao "I love this movie, everybody dies at the end".
Jedino mi nije bilo jasno zašto onaj Forster nije samo ubio Walta i maznuo mu lovu, ipak su sami u onoj kolibi usred ničega.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2013 : 03:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima zbog koga se je Walt upravo vratio u New Mexico... zbog nacista i onih para sto su mu ukrali? Hmm... pare ne bi trebale vise da ga interesuju, sin mu je reko da odjebe, nece oni njegove pare ... mozda zbog ono dvoje na televiziji koji su se obogatili njegovim trudom i sad su milijarderi? Je'l moguce da je onaj ricin koji je izvuko iz kuce za njih? Ili je ipak za Jacka i njegove naciste?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/09/2013 : 08:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Za Skyler i Marie, nadam se.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2013 : 08:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za Skyler i Marie, nadam se.

Ne zaboravi Flynna (tj, Walter Jr.-a), ono juce sto je rek'o svom ocu ("crkni vise!") je prevrsilo svaku mjeru.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/09/2013 : 08:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Da, u kombinaciji s onim pozivanjem policije, svakako, ali njemu bih nekako i oprostio. One dvije me nerviraju od početka svojom pojavom kao i Debra u Dexteru.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/09/2013 : 10:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ja se za ovu epizodu moram složit s Malim_Matetom, kako smo znali kako će sve to izgledat kad Walter krene u obračun cijal ta tranzicija iz dosadna i predvidljiva. Slažem se ima dobrih trenutaka s njim u kolibi ali to je to. Flynova reakcija je sasvim logična, Walter je pogubio konce, misli da radit za obitelj znači dat im novac, kao da je samo to bitno.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/09/2013 : 10:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Ja se za ovu epizodu moram složit s Malim_Matetom, kako smo znali kako će sve to izgledat kad Walter krene u obračun cijal ta tranzicija iz dosadna i predvidljiva. Slažem se ima dobrih trenutaka s njim u kolibi ali to je to. Flynova reakcija je sasvim logična, Walter je pogubio konce, misli da radit za obitelj znači dat im novac, kao da je samo to bitno.

Zna i on da nije samo to bitno, ali nisu mu dopustili da se objasni (ni Flynn ni Skyler) kako treba, vec su ga unaprijed okrivili za Hankovu smrt. Pokus'o je s njima kako treba, ali su ga oni udaljili kad je Skyler izvadila noz i kad je Flynn zvao policiju na njega. Sta jos ocekujes da covjek u njegovoj situaciji moze da uradi za njih?

Edited by - acestroke on 24/09/2013 10:21:53
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 24/09/2013 : 12:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zna i on da nije samo to bitno, ali nisu mu dopustili da se objasni (ni Flynn ni Skyler) kako treba, vec su ga unaprijed okrivili za Hankovu smrt. Pokus'o je s njima kako treba, ali su ga oni udaljili kad je Skyler izvadila noz i kad je Flynn zvao policiju na njega. Sta jos ocekujes da covjek u njegovoj situaciji moze da uradi za njih?

Nema se tu šta objašnjavati. Walt jeste kriv za Hankovu smrt, nije ga on ubio, ali kriv je. Onog trenutka kad je odlučio da se igra mačke i miša sa Hankom, to je bilo to.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/09/2013 : 12:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Neka je, svejedno su se odrekli oca i muža radi čovjeka s kojim nisu ni krvno vezani.

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 24/09/2013 : 12:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neka je, svejedno su se odrekli oca i muža radi čovjeka s kojim nisu ni krvno vezani.

Ako ćemo tako, onda ni Skyler nije krvno vezana za Walta. Zaboravljaš da je Walt i dalje nastavio lagati i skrivati stvari od Skyler, iako je obećao da neće. Mislim, kasno se sjetio da bježi, to je ta igra mačke i miša i Waltov ego nedodirljivosti.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 24/09/2013 : 12:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Pih, pa - ako je to argument - Skyler je s Waltem krvno povezana isto kolko i s Hankom

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/09/2013 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisu se odrekli oca već čovjeka koji se predstavljao kao otac a koji je tada bio veći neznanc od prvog susjeda.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000