forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Breaking Bad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 27/08/2013 : 15:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Odlična epizoda!

Walterova kontra Hanku maestralna.

Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.

Slažem se, to je izvedeno malo traljavo. Dakle, onaj debeli crnac je odličan u pick pocket? Ne kužim zašto je onda maznuo Jesseu drogu? Da ga ne uhvate na carini?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/08/2013 : 17:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Shit hit the break!

Walt je ponovno jebački matira svog rivala, ovog puta Hanka. Genijalno!

No, uvik je Jessu bilo suđeno da bude pravi Waltov downfall. Koliko god ga izmanipulira, Walt ipak u Jesseu vidi svog sina, i ta Ahilova peta će ga koštat svega.

Da..skoro pa i ja to tako koncipiram..skoro..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 27/08/2013 : 18:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična epizoda!

Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.

Istina, Jessejevo otkriće djeluje pomalo "sherlockovski", no treba imati na umu kako Jesse nikad nije zapravo presta sumnjat u Walta, pogotovo u zadnje vrime kad mu je jasno što se dogodilo s Mikeom. Walt je na njemu izveja stari trik u kojem učini sve da Jessea uvjeri kako je Walt kriv, i da upravo ta krivnja bude toliko očita, da bude isto tako i lako opovrgana. Jesse je odmah optužia Walta da je Saul nekako ukra ricin, no sad zna i točno kako, pogotovo kad je riječ o ol' switcheroou. Poveznica sa Lilly of the Valley nije toliko nužna, jer je bila potrebna smao mala kap dodatne sumnje u Walta da Jesse potpuno poludi i shvati da jei Walt preša tu granicu u kojoj mu ni djeca više nisu sveta.

Isto tako, iman osjećaj da će Jessea u paljenju kuće prekinit upravo Flynn i da ćemo tako dobit njihovu prvu zajedničku scenu.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/08/2013 : 18:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Odlična epizoda!

Nope..nista od toga.
Jesse realizira da je stvorio cudoviste, Jesse komfrontira sebe sa tom cinjenicom i odlazi u aPatiju iz koje ce se izroditi ..kraj..

Istina, Jessejevo otkriće djeluje pomalo "sherlockovski", no treba imati na umu kako Jesse nikad nije zapravo presta sumnjat u Walta, pogotovo u zadnje vrime kad mu je jasno što se dogodilo s Mikeom. Walt je na njemu izveja stari trik u kojem učini sve da Jessea uvjeri kako je Walt kriv, i da upravo ta krivnja bude toliko očita, da bude isto tako i lako opovrgana. Jesse je odmah optužia Walta da je Saul nekako ukra ricin, no sad zna i točno kako, pogotovo kad je riječ o ol' switcheroou. Poveznica sa Lilly of the Valley nije toliko nužna, jer je bila potrebna smao mala kap dodatne sumnje u Walta da Jesse potpuno poludi i shvati da jei Walt preša tu granicu u kojoj mu ni djeca više nisu sveta.

Isto tako, iman osjećaj da će Jessea u paljenju kuće prekinit upravo Flynn i da ćemo tako dobit njihovu prvu zajedničku scenu.

Nope..nista od toga.
Jesse realizira da je stvorio cudoviste, Jesse komfrontira sebe sa tom cinjenicom i odlazi u aPatiju iz koje ce se izroditi ..kraj.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 27/08/2013 18:35:54
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/08/2013 : 18:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
scena walterovog "priznanja" me je oborila s nogu. kočio sam se od smijeha dok sam je gledao, i to ne stoga što je smiješna ili blesava, nego me jednostavno, onako, zatekla, maltene šokirala... sad kad vidiš na koji je način walt počeo igrati igru.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/08/2013 : 18:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

scena walterovog "priznanja" me je oborila s nogu. kočio sam se od smijeha dok sam je gledao, i to ne stoga što je smiješna ili blesava, nego me jednostavno, onako, zatekla, maltene šokirala... sad kad vidiš na koji je način walt počeo igrati igru.

A, to je igra zvana endgame

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/08/2013 : 18:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Također.

Btw. evo promo video za iduću epizodu. Traje tridesetak sekundi, ništa se ne može, naravno, otkriti, ali neka.

Možda će Junior napokon doznati istinu. Ja isto mislim da će možda doći do susreta između Flynna i Jessea (baš se pitam, kome to Jesse govori "Mr. White... He's the devil"?).

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/08/2013 : 20:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Uopće ne gledam te promote. Jedan tjedan se valda mogu strpit.
Također, i kod filmova, koji me zanimaju... pogledam par puta trailer i onda ništa više do gledanja. Iznimka je bio Terminator Salvation. One trailere smo brat i ja pogledali milijun puta... uff... kako nas je taj film razočarao. Još uvijek mi ide na plač.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/08/2013 : 21:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Btw. Aaron Paul danas slavi rođendan! Happy birthday bitch!

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 27/08/2013 : 23:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Bezveze sve skupa

Jessejevo 'otkrivenje' još jedno u nizu 'izvuci me iz guzice' rješenja kojih je serija puna

a Waltova 'prijetnja' je tek glupost najveća, al ajde - sad i Hank i Marie znaju s kim imaju posla, do sad su tek mogli sumnjati.

Kako sezona ide dalje Skylar postaje sve gluplji i nedefiniraniji lik da je to strašno za gledat. Nakon one scene s bazenom sve je palo u vodu (pun intended).

No, gleda se dalje. Živo me zanima kraj svega.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/08/2013 : 14:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 28/08/2013 : 15:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
ili ovaj

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/08/2013 : 15:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Baš me podsjetilo na...

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/08/2013 : 08:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Samo da ne bude kraj kao sto je prosla sezona bila kraj.
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 29/08/2013 : 11:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bezveze sve skupa

Jessejevo 'otkrivenje' još jedno u nizu 'izvuci me iz guzice' rješenja kojih je serija puna

a Waltova 'prijetnja' je tek glupost najveća, al ajde - sad i Hank i Marie znaju s kim imaju posla, do sad su tek mogli sumnjati.

Kako sezona ide dalje Skylar postaje sve gluplji i nedefiniraniji lik da je to strašno za gledat. Nakon one scene s bazenom sve je palo u vodu (pun intended).

Slažem se s tobom u vezi Jessievog otkrivanja, ali u svemu drugome se ne slažem.
Zašto bi Waltova prijetnja bila najveća glupost? Ja mislim da je jako dobro odigrao svoje karte. Šta biš ti napravio na Waltovom mjestu, baš me zanima?

Također ne znam zašto svi pljuju po Skylar još od prve sezone. Kako bi ste vi reagirali da otkrijete kako vam je muž/žena s kojim ste u braku 20+ godina zapravo ubojica i proizvođač droge? I ja bi se bacio obučen u bazen
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/08/2013 : 11:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hexen

quote:

Bezveze sve skupa

Slažem se s tobom u vezi Jessievog otkrivanja, ali u svemu drugome se ne slažem.
Zašto bi Waltova prijetnja bila najveća glupost? Ja mislim da je jako dobro odigrao svoje karte. Šta biš ti napravio na Waltovom mjestu, baš me zanima?

Također ne znam zašto svi pljuju po Skylar još od prve sezone. Kako bi ste vi reagirali da otkrijete kako vam je muž/žena s kojim ste u braku 20+ godina zapravo ubojica i proizvođač droge? I ja bi se bacio obučen u bazen

Ne, meni je Skylar dobro odigrana do nakon te točke s bazenom. Pazi, žena se slomi, konačno skonta ko je Walt i popizidi totalno. Nakon toga dođe joj prilika u liku Hanka da se izvuče iz cijele priče, pobjegne i oslobodi djecu, a ona je odjebe na račun toga što joj je Walt obećao da neće više -.-

Što se tiče prijetnje, zato što je budalasta. Što više mislim o tome, mislim da ta scena služi jedino tome da se Hanku pokaže s kim ima posla. Walt zna da će Hank ić na njega samo s čvrstim dokazima, a s čvrstim dokazima to što Walt malo cmolji na nekoj kamerici ne znači ništa. Jedno je pizdit u prazno i optuživat bilo koga i bilo šta, a drugo je imat dokaze. Da ta snimka dođe do neke policije, Hank bi imao problema s IA, al osim problema ne bi imao ništa više. Također, još uvijek mislim da Walt podcjenjuje Hanka pa se u tom svjetlu i ova scena može tumačit kao provokacija u nadi da će Hank napravit neku pogrešku.

Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 02/09/2013 : 16:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Relativno dosadna ova nova epizoda. Previše petljanja, muljanja i odugovlačenja. Imamo još samo 4 epizode do kraja. Stvarno ne znam kako će to sve ugurati unutra.
Jedino što je pozitivno u cijeloj priči je da me serija uvijek iznova iznenađuje. Baš kad mislim da znam šta će se dogoditi, dogodi se potpuno deseta stvar. :)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/09/2013 : 20:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
JEDAN od naših najhvaljenijih bendova, The Bambi Molesters, dobili su još jednu potvrdu na inozemnoj sceni.

Naime, njihova pjesma "Chaotica" zasvirala je u posljednjoj emitiranoj epizodi trenutno najpopularnije serije na svijetu, "Breaking Bad". Pjesma je to s njihova trećeg studijskog albuma iz 2001. godine, "Sonic Bullets: 13 from the Hip", a njezinim puštanjem u 12. epizodi pete sezone spomenute serije, nazvanoj "Rabid Dog", sisački surf rokeri priključili su se prilično slavnom društvu.

Dosad su se na soundtracku serije koju na svojim ramenima nosi glumac Bryan Cranston našli brojni poznati izvođači, uključujući Beastie Boyse, Johna Coltranea, Nata Kinga Colea, TV On the Radio i mnoge druge.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/09/2013 : 00:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
I meni neke stvari idu na zivce, kao na primjer ono kad Hankova zena ode kod psihijatra, i tu nam bezveze potrose 5 minuta epizode, kao da bas hoce da razvuku sve to nepotrebno na stvari koje nisu bas najvaznije.

A i onog Jessia mi je pun qrc vise, kao sto su neki vec ovdje spomenuli, stalno cmizdri, i pravi se da je on nekakav primjer morala, posle svege illegalnog sto je vec uradio. Kao da nije znao da ovaj poduhvat koji su oni Walter uzeli na svoje ruke nece kreairat neke negativne i nemoralne poslijedice... ono sinoc, kad je Walter posteno htjeo da prica s njim (i posle svega dobrog sto je vec uradio za njega u zadnjih 4 sezona), bez da ga povrijedi, i on ga onda onako sjeba (ne samo Waltera, nego i Hanka), to bi trebala da bude smrtna presuda. Jesse has to go.

Da ga Walter izbliza upuca pistoljem u sred cela, ne bi ja to nimalo zalio; naprotiv, mislim da bi me to usrecilo.

Walter may be the devil, but at least he's my kind of devil.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/09/2013 : 00:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
I, koje su pretpostavke za kraj?

Marie će ga otrovat. Moja oklada.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/09/2013 : 01:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Mislis Waltera?

Mmm... sumnjam da ce Marie imati bilo sta sa Walterovom smrcu (ako covjek uopste i umre)... stavise, sumnjam da ce bilo koji od njih dvojice da umre.

Hank, medjutim, je druga stvar... moguce je da on ne prezivi.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/09/2013 : 01:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Prilično san podvojena mišljenja za najnoviju epizodu. Stvari idu u dobrom smjeru, ali imam osjećaj da malo previše rastežu neke scene, s obzirom da ostaju još samo 4 epizode.

Jesse je i mene strašno razočara u ovoj sezoni i nakon Hankovog ponašanja (spreman je žrtvovat Jessejev život da uhvati Walta), još više navijan za Walta.

I nekako mi je cijela slijepa ustrajnost Hanka i Marie da "srede" Walta neprirodna - ipak je član obitelji, i ipak im nije nikad ništa nažao učinija, dapače, spasija ih je (osim one prometne, al čak ni tad nije bilo prevelike opasnosti posrijedi).

Nadan se da je to i bila sama namjera scenarista - prikazat i Hanka i Marie (pogotovo Hanka) kao ljude zaslijepljene mržnjom prema osobi koja im je zadala toliki udarac na ego (pogledajte samo izraz Hankova lica u sceni u kojoj Jesse kaže kako je Walt pametniji i od Hanka i Gomeza). Hank ne želi pravdu, već osvetu, i tim više ga boli šta ga je nadmudrija njegov šogor za kojeg je mislija da nema muda nizašto.

Jesse je pak licemjerni cinker, i nimalo ga ne podupirem. Čak i to cmizdrenje nad Brockom nema smisla jer ako očito razumije zašto i kako je Walt to učinija, i da Brock zapravo nije nikad ni bija u životnoj opasnosti, čemu ovako pretjerana reakcija? Nakon svega šta su prošli zajedno, ovo mu nije trebao biti toliki udarac u glavu. Da, razumijem zašto jest, ali svejedno, moglo je bit bolje izvedeno u scenariju.

Ne znam, ovo je samo moj dojam, ali sa sigurnošću mogu reć kako najviše iščekujem da Walt nadjebe još jednom i Jessea i Hanka. Nažalost, očito je da će stvari krenut drastično loše po Walta.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 03/09/2013 01:57:27
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/09/2013 : 03:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Windwalker

Mislis Waltera?

Mmm... sumnjam da ce Marie imati bilo sta sa Walterovom smrcu (ako covjek uopste i umre)... stavise, sumnjam da ce bilo koji od njih dvojice da umre.

Hank, medjutim, je druga stvar... moguce je da on ne prezivi.

Ma zajebavam, naravno.

Vjerojatno će fakeat smrt i otić živjet s Lois.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 03/09/2013 : 07:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
ček, ček, ne mogu vjerovat

ekipa navija za manipulatora, ubojicu i egotripera, a pizdi na izmanipuliranog, ne baš najpametnijeg kvartaša kojemu je konačno došlo iz guzice u glavu u šta se uvalija samo zato jer je cinka

(a Hank oće osvetu, to je bilo jasno otkad je saznao, upravo zato što je Walt familija, zato ni nije uključio DEA u priču do ove epizode)

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 03/09/2013 : 07:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
još jedna vrlo dobra epizoda. bez preveč akcije i šakanja, ali sa puno napetosti i nervoze u svakoj sceni.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000