Author |
Topic |
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 27/08/2013 : 15:35:51
|
quote: Originally posted by nagor
Odlična epizoda!
Walterova kontra Hanku maestralna.
Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.
Slažem se, to je izvedeno malo traljavo. Dakle, onaj debeli crnac je odličan u pick pocket? Ne kužim zašto je onda maznuo Jesseu drogu? Da ga ne uhvate na carini? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/08/2013 : 17:26:53
|
quote: Originally posted by vice
Shit hit the break!
Walt je ponovno jebački matira svog rivala, ovog puta Hanka. Genijalno!
No, uvik je Jessu bilo suđeno da bude pravi Waltov downfall. Koliko god ga izmanipulira, Walt ipak u Jesseu vidi svog sina, i ta Ahilova peta će ga koštat svega.
Da..skoro pa i ja to tako koncipiram..skoro.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 27/08/2013 : 18:00:00
|
Odlična epizoda!
Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.
Istina, Jessejevo otkriće djeluje pomalo "sherlockovski", no treba imati na umu kako Jesse nikad nije zapravo presta sumnjat u Walta, pogotovo u zadnje vrime kad mu je jasno što se dogodilo s Mikeom. Walt je na njemu izveja stari trik u kojem učini sve da Jessea uvjeri kako je Walt kriv, i da upravo ta krivnja bude toliko očita, da bude isto tako i lako opovrgana. Jesse je odmah optužia Walta da je Saul nekako ukra ricin, no sad zna i točno kako, pogotovo kad je riječ o ol' switcheroou. Poveznica sa Lilly of the Valley nije toliko nužna, jer je bila potrebna smao mala kap dodatne sumnje u Walta da Jesse potpuno poludi i shvati da jei Walt preša tu granicu u kojoj mu ni djeca više nisu sveta.
Isto tako, iman osjećaj da će Jessea u paljenju kuće prekinit upravo Flynn i da ćemo tako dobit njihovu prvu zajedničku scenu. |
And like that... he's gone. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 18:20:31
|
quote: Originally posted by vice
Odlična epizoda!
Nope..nista od toga. Jesse realizira da je stvorio cudoviste, Jesse komfrontira sebe sa tom cinjenicom i odlazi u aPatiju iz koje ce se izroditi ..kraj..
Istina, Jessejevo otkriće djeluje pomalo "sherlockovski", no treba imati na umu kako Jesse nikad nije zapravo presta sumnjat u Walta, pogotovo u zadnje vrime kad mu je jasno što se dogodilo s Mikeom. Walt je na njemu izveja stari trik u kojem učini sve da Jessea uvjeri kako je Walt kriv, i da upravo ta krivnja bude toliko očita, da bude isto tako i lako opovrgana. Jesse je odmah optužia Walta da je Saul nekako ukra ricin, no sad zna i točno kako, pogotovo kad je riječ o ol' switcheroou. Poveznica sa Lilly of the Valley nije toliko nužna, jer je bila potrebna smao mala kap dodatne sumnje u Walta da Jesse potpuno poludi i shvati da jei Walt preša tu granicu u kojoj mu ni djeca više nisu sveta.
Isto tako, iman osjećaj da će Jessea u paljenju kuće prekinit upravo Flynn i da ćemo tako dobit njihovu prvu zajedničku scenu.
Nope..nista od toga. Jesse realizira da je stvorio cudoviste, Jesse komfrontira sebe sa tom cinjenicom i odlazi u aPatiju iz koje ce se izroditi ..kraj. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 27/08/2013 18:35:54 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/08/2013 : 18:23:20
|
scena walterovog "priznanja" me je oborila s nogu. kočio sam se od smijeha dok sam je gledao, i to ne stoga što je smiješna ili blesava, nego me jednostavno, onako, zatekla, maltene šokirala... sad kad vidiš na koji je način walt počeo igrati igru. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 18:37:26
|
quote: Originally posted by kiky
scena walterovog "priznanja" me je oborila s nogu. kočio sam se od smijeha dok sam je gledao, i to ne stoga što je smiješna ili blesava, nego me jednostavno, onako, zatekla, maltene šokirala... sad kad vidiš na koji je način walt počeo igrati igru.
A, to je igra zvana endgame |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 27/08/2013 : 18:37:31
|
quote: Originally posted by kiky
scena walterovog "priznanja" me je oborila s nogu. kočio sam se od smijeha dok sam je gledao, i to ne stoga što je smiješna ili blesava, nego me jednostavno, onako, zatekla, maltene šokirala... sad kad vidiš na koji je način walt počeo igrati igru.
Također.
Btw. evo promo video za iduću epizodu. Traje tridesetak sekundi, ništa se ne može, naravno, otkriti, ali neka.
Možda će Junior napokon doznati istinu. Ja isto mislim da će možda doći do susreta između Flynna i Jessea (baš se pitam, kome to Jesse govori "Mr. White... He's the devil"?). |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 27/08/2013 : 20:04:21
|
Uopće ne gledam te promote. Jedan tjedan se valda mogu strpit. Također, i kod filmova, koji me zanimaju... pogledam par puta trailer i onda ništa više do gledanja. Iznimka je bio Terminator Salvation. One trailere smo brat i ja pogledali milijun puta... uff... kako nas je taj film razočarao. Još uvijek mi ide na plač. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 27/08/2013 : 23:17:35
|
Bezveze sve skupa
Jessejevo 'otkrivenje' još jedno u nizu 'izvuci me iz guzice' rješenja kojih je serija puna
a Waltova 'prijetnja' je tek glupost najveća, al ajde - sad i Hank i Marie znaju s kim imaju posla, do sad su tek mogli sumnjati.
Kako sezona ide dalje Skylar postaje sve gluplji i nedefiniraniji lik da je to strašno za gledat. Nakon one scene s bazenom sve je palo u vodu (pun intended).
No, gleda se dalje. Živo me zanima kraj svega. |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2129 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 29/08/2013 : 08:27:04
|
quote: Originally posted by Mali_Mate No, gleda se dalje. Živo me zanima kraj svega.
Samo da ne bude kraj kao sto je prosla sezona bila kraj. |
|
|
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Posted - 29/08/2013 : 11:29:30
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
Bezveze sve skupa
Jessejevo 'otkrivenje' još jedno u nizu 'izvuci me iz guzice' rješenja kojih je serija puna
a Waltova 'prijetnja' je tek glupost najveća, al ajde - sad i Hank i Marie znaju s kim imaju posla, do sad su tek mogli sumnjati.
Kako sezona ide dalje Skylar postaje sve gluplji i nedefiniraniji lik da je to strašno za gledat. Nakon one scene s bazenom sve je palo u vodu (pun intended).
No, gleda se dalje. Živo me zanima kraj svega.
Slažem se s tobom u vezi Jessievog otkrivanja, ali u svemu drugome se ne slažem. Zašto bi Waltova prijetnja bila najveća glupost? Ja mislim da je jako dobro odigrao svoje karte. Šta biš ti napravio na Waltovom mjestu, baš me zanima?
Također ne znam zašto svi pljuju po Skylar još od prve sezone. Kako bi ste vi reagirali da otkrijete kako vam je muž/žena s kojim ste u braku 20+ godina zapravo ubojica i proizvođač droge? I ja bi se bacio obučen u bazen |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 29/08/2013 : 11:46:09
|
quote: Originally posted by Hexen
quote: Originally posted by Mali_Mate
Bezveze sve skupa
No, gleda se dalje. Živo me zanima kraj svega.
Slažem se s tobom u vezi Jessievog otkrivanja, ali u svemu drugome se ne slažem. Zašto bi Waltova prijetnja bila najveća glupost? Ja mislim da je jako dobro odigrao svoje karte. Šta biš ti napravio na Waltovom mjestu, baš me zanima?
Također ne znam zašto svi pljuju po Skylar još od prve sezone. Kako bi ste vi reagirali da otkrijete kako vam je muž/žena s kojim ste u braku 20+ godina zapravo ubojica i proizvođač droge? I ja bi se bacio obučen u bazen
Ne, meni je Skylar dobro odigrana do nakon te točke s bazenom. Pazi, žena se slomi, konačno skonta ko je Walt i popizidi totalno. Nakon toga dođe joj prilika u liku Hanka da se izvuče iz cijele priče, pobjegne i oslobodi djecu, a ona je odjebe na račun toga što joj je Walt obećao da neće više -.-
Što se tiče prijetnje, zato što je budalasta. Što više mislim o tome, mislim da ta scena služi jedino tome da se Hanku pokaže s kim ima posla. Walt zna da će Hank ić na njega samo s čvrstim dokazima, a s čvrstim dokazima to što Walt malo cmolji na nekoj kamerici ne znači ništa. Jedno je pizdit u prazno i optuživat bilo koga i bilo šta, a drugo je imat dokaze. Da ta snimka dođe do neke policije, Hank bi imao problema s IA, al osim problema ne bi imao ništa više. Također, još uvijek mislim da Walt podcjenjuje Hanka pa se u tom svjetlu i ova scena može tumačit kao provokacija u nadi da će Hank napravit neku pogrešku. |
|
|
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Posted - 02/09/2013 : 16:39:34
|
Relativno dosadna ova nova epizoda. Previše petljanja, muljanja i odugovlačenja. Imamo još samo 4 epizode do kraja. Stvarno ne znam kako će to sve ugurati unutra. Jedino što je pozitivno u cijeloj priči je da me serija uvijek iznova iznenađuje. Baš kad mislim da znam šta će se dogoditi, dogodi se potpuno deseta stvar. :) |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/09/2013 : 20:19:17
|
quote: JEDAN od naših najhvaljenijih bendova, The Bambi Molesters, dobili su još jednu potvrdu na inozemnoj sceni.
Naime, njihova pjesma "Chaotica" zasvirala je u posljednjoj emitiranoj epizodi trenutno najpopularnije serije na svijetu, "Breaking Bad". Pjesma je to s njihova trećeg studijskog albuma iz 2001. godine, "Sonic Bullets: 13 from the Hip", a njezinim puštanjem u 12. epizodi pete sezone spomenute serije, nazvanoj "Rabid Dog", sisački surf rokeri priključili su se prilično slavnom društvu.
Dosad su se na soundtracku serije koju na svojim ramenima nosi glumac Bryan Cranston našli brojni poznati izvođači, uključujući Beastie Boyse, Johna Coltranea, Nata Kinga Colea, TV On the Radio i mnoge druge.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/09/2013 : 00:18:47
|
I meni neke stvari idu na zivce, kao na primjer ono kad Hankova zena ode kod psihijatra, i tu nam bezveze potrose 5 minuta epizode, kao da bas hoce da razvuku sve to nepotrebno na stvari koje nisu bas najvaznije.
A i onog Jessia mi je pun qrc vise, kao sto su neki vec ovdje spomenuli, stalno cmizdri, i pravi se da je on nekakav primjer morala, posle svege illegalnog sto je vec uradio. Kao da nije znao da ovaj poduhvat koji su oni Walter uzeli na svoje ruke nece kreairat neke negativne i nemoralne poslijedice... ono sinoc, kad je Walter posteno htjeo da prica s njim (i posle svega dobrog sto je vec uradio za njega u zadnjih 4 sezona), bez da ga povrijedi, i on ga onda onako sjeba (ne samo Waltera, nego i Hanka), to bi trebala da bude smrtna presuda. Jesse has to go.
Da ga Walter izbliza upuca pistoljem u sred cela, ne bi ja to nimalo zalio; naprotiv, mislim da bi me to usrecilo.
Walter may be the devil, but at least he's my kind of devil. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/09/2013 : 01:03:41
|
quote: Originally posted by Windwalker
I, koje su pretpostavke za kraj?
Marie će ga otrovat. Moja oklada.
Mislis Waltera?
Mmm... sumnjam da ce Marie imati bilo sta sa Walterovom smrcu (ako covjek uopste i umre)... stavise, sumnjam da ce bilo koji od njih dvojice da umre.
Hank, medjutim, je druga stvar... moguce je da on ne prezivi. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 03/09/2013 : 01:56:21
|
Prilično san podvojena mišljenja za najnoviju epizodu. Stvari idu u dobrom smjeru, ali imam osjećaj da malo previše rastežu neke scene, s obzirom da ostaju još samo 4 epizode.
Jesse je i mene strašno razočara u ovoj sezoni i nakon Hankovog ponašanja (spreman je žrtvovat Jessejev život da uhvati Walta), još više navijan za Walta.
I nekako mi je cijela slijepa ustrajnost Hanka i Marie da "srede" Walta neprirodna - ipak je član obitelji, i ipak im nije nikad ništa nažao učinija, dapače, spasija ih je (osim one prometne, al čak ni tad nije bilo prevelike opasnosti posrijedi).
Nadan se da je to i bila sama namjera scenarista - prikazat i Hanka i Marie (pogotovo Hanka) kao ljude zaslijepljene mržnjom prema osobi koja im je zadala toliki udarac na ego (pogledajte samo izraz Hankova lica u sceni u kojoj Jesse kaže kako je Walt pametniji i od Hanka i Gomeza). Hank ne želi pravdu, već osvetu, i tim više ga boli šta ga je nadmudrija njegov šogor za kojeg je mislija da nema muda nizašto.
Jesse je pak licemjerni cinker, i nimalo ga ne podupirem. Čak i to cmizdrenje nad Brockom nema smisla jer ako očito razumije zašto i kako je Walt to učinija, i da Brock zapravo nije nikad ni bija u životnoj opasnosti, čemu ovako pretjerana reakcija? Nakon svega šta su prošli zajedno, ovo mu nije trebao biti toliki udarac u glavu. Da, razumijem zašto jest, ali svejedno, moglo je bit bolje izvedeno u scenariju.
Ne znam, ovo je samo moj dojam, ali sa sigurnošću mogu reć kako najviše iščekujem da Walt nadjebe još jednom i Jessea i Hanka. Nažalost, očito je da će stvari krenut drastično loše po Walta. |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 03/09/2013 01:57:27 |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 03/09/2013 : 03:13:28
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Windwalker
I, koje su pretpostavke za kraj?
Marie će ga otrovat. Moja oklada.
Mislis Waltera?
Mmm... sumnjam da ce Marie imati bilo sta sa Walterovom smrcu (ako covjek uopste i umre)... stavise, sumnjam da ce bilo koji od njih dvojice da umre.
Hank, medjutim, je druga stvar... moguce je da on ne prezivi.
Ma zajebavam, naravno.
Vjerojatno će fakeat smrt i otić živjet s Lois.
|
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 03/09/2013 : 07:46:06
|
ček, ček, ne mogu vjerovat
ekipa navija za manipulatora, ubojicu i egotripera, a pizdi na izmanipuliranog, ne baš najpametnijeg kvartaša kojemu je konačno došlo iz guzice u glavu u šta se uvalija samo zato jer je cinka
(a Hank oće osvetu, to je bilo jasno otkad je saznao, upravo zato što je Walt familija, zato ni nije uključio DEA u priču do ove epizode) |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Topic |
|