Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/06/2015 : 17:47:54
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by emirem
Hvala decki za info iako sam sad neodlucan koji prvo kupiti..mislim da cu krenuti sa Hogarthovim,pa dalje sa drugim autorima...
Kad procitas hogartovog,napisi utiske,bas me zanima kako te se primio
Ok..Nadam se da ce me se ovako primiti.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 07/06/2015 : 19:34:49
|
Hvala decki za info iako sam sad neodlucan koji prvo kupiti..mislim da cu krenuti sa Hogarthovim,pa dalje sa drugim autorima...
Ok..Nadam se da ce me se ovako primiti..
ovo sam ti trenutno popalila |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 07/06/2015 : 20:54:52
|
Ok..Nadam se da ce me se ovako primiti..
Ja sam za sličan crtež samo sa Štrumpfovima popio opomenu od moderatora Mlađe. Baš da vidim važe li isti kriterijumi... |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 08/06/2015 : 18:51:40
|
Za bodhisatvu...a naravno i druge forumase... Za avanturu u gradu Pellucidaru mozes pronaci u cetvrtoj knjizi,ujedno i zadnjoj iz Manningovog opusa. Btw knjiga mi jos nije stigla.
Winner of the 2014 Eisner Award! In the series conclusion, the final nine Sunday storylines by Russ Manning, in which Tarzan returns to Opar, Pellucidar, and Castra Sanguinarius, while Korak finds himself at the Sacred Lake of Krackao and the Elephants' Graveyard. Collecting the complete strips' run from March 24, 1974 through June 24, 1979. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
Posted - 08/06/2015 : 19:20:06
|
Yep, hvala ti emireme to je ono sto me i interesiralo Ta je epizoda kako sam rekao u starim Stripotekama ispala onako nesuvisla A zapravo je i nenastavljana jer je Manning tada prestajao sa Tarzanom... steta |
Pike Bishop: Let's go! Lyle Gorch: Why not? |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 11/08/2015 : 22:39:56
|
Molio bih neki link na kojem su predstavljene naslovnice i crtezi koje su se koristili za plagiranje..akhm hommagiranje najpopularnijem strip junaku sa nase strane Jadrana.. Ovih dana mi ide Russ Manning No.2 sa shopping liste pa bih htio prije da pogledam neke ranije radove drugih crtaca. Ima i enciklopedija na 100-tu godisnjicu izlaska knjige o Tarzanu.
|
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 19/09/2015 : 03:13:21
|
Et Voilà, Ecce Homo !
Evo, rekoh, napokon nešto što mi se sviđa a da neću kupiti jer sve to već imam iz Stripoteke... a onda mi vrag nije dao mira, već sam morao iskopati što to imam... i
Ono što su objavili u Stripoteci, a što je Manning objavljivao u pasicama (kajševima), je kompletno (pasice 8857 - 10308 od 1967.- 1972. /usput, zašto li je Manning počeo od broja 8857 ?/), dok ono što je izdavao kao tjednu stranicu, u Stripoteci dosta epizoda nije objavljeno, a ono što je, bolje da i nije- koliko je iskasapljeno. Usporedivši preview tih tjednih strana s Stripotekom, zgrozio me je, to ni ne mogu nazvati prijevod, već... Više od 50% teksta jednostavno je izbačeno, a ostatak je pokušaj prijevoda nekoga tko jedva da zna koju riječ engleskog i više prevodi po slikama. Užas. Za razliku od ovoga, prijevod pasica mi djeluke OK.
Izgleda da ću ipak u kupovinu. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 19/09/2015 : 12:26:09
|
Napisao bih ti vise,ali ni ova dva primjerka ne stignem procitati.Citam neke zaostatke "Conan Chronicles" i nesto Bonelli. Ovih dana cu naruciti i trecu knjigu. Pozuri sa jedinicom moglo bi biti gusto... |
|
|
Topic |
|