MOMENT ... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Rasprodaja VČ DD u SNK-u za svega 1o,oo kn
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jedino mi je malo čudan crtež. Vidi se da je Roi ali mi je nekako drugačiji, nije toliko mračan što mi je kod njega baš super. Npr. Roi iz najnovijeg Giganta mi je puno bolji, mračniji, morbidniji i više "arty" nacrtan od ovog u Kugi.
Zna netko u čem je fora? Što je, isprobavao malo drugačiji pristup crtežu ili...?
Predobra priča. Započinje pomalo ludo i nekako "blesavo", a to ludilo se samo povećava u jednu golemu masu mračne ludosti sa jednim stvarno neočekivanim obratom. Barbatica opet razvalila.
Prica je u rangu "Magle"... sto znaci odron totalni... ni "nezainteresovani" Roi nije mogao ovo da iscupa (ne krivim ga, kakve je sve gluposti u ovoj epizodi morao da crta)... a Barbatova pokusava na silu biti luda, po uzoru na mentora...