Nikad nisam bio pobornik ovakve glazbe, no ovaj album smatram natprirodno dobrim..i pulsom svoga vremena.. Nema lose stvari..sve je iskreni propetski kic..i pogada ..
Us
You know your culture from your trash You know your plastic from your cash When I lose sight of the track You know the way back But I know you
You know your stripper from your paint You know your sinner from your saint Whenever heaven's doors are shut You kick them open but I know you You know your green from your red You know the quick from the dead So much better than the rest You think you've been blessed But I know you
You know your ladder from your snake You know the throttle from the brake You know your straight line from a curve You've got a lot of nerve But I know you
ili razarajuce..i zivljenja vrijedno..kao i smrti. Na ovo nije sramota suzu pustiti.
Fali jos samo krv raja..pa evo je ..ugodnu vam i emotivnu vecer zelim..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Nije baš bend koji bih mogao slušati svaki dan ali definitivno zaslužuju biti premium. Kad ih upalim, ponese me. Čista perfekcija, u bilo kojem segmentu. Svakako poslušajte bar ove dvije stvari
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Za neupucene sa moje parabolicne dualne tipkovnice.. Uz ovu stvar mogu umrijet, a da mi zao ne bude..niti stotinke vaseg laznog racunaja vremena. Kazu da vise nisam onaj koji jesam...volio bi da su u pravu..istinski.
2 stvari..ona koja odabere moju..ima me, ..no to definitivno nije sestica na lotu vec izbor onih koje imaju perfidnost ..ili namaju predrasuda..
Dakle
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Osjecaj generacije tesko oscilira i lako posteljinu mijenja. Svi mi ..ma koliko nam vremena ostalo..budimo makar satro iskreni....ako ne..ja po vas dolazim.
A za dusu i kod moj..
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Bila je godina 2010.- mislim da je bila- prve sekunde mog rođendana. Nikada uz ovo necu zaboraviti .. umjesto da sam uljudno rekla "hvala", ja sam iz straha odabrala ispasti budala. Doista nikada nisam shvatila svu dubinu svemira. Zar ne..mia.
Odgadah ovo kao sto mi muskarci orgazam odgadamo..sa vise ili manje uspjeha Za vecinu vas ce ovo zvucati nebitno i komplicirano. Za mene je ovo pocetak jednog predivnog putovanja..i naravno pocetak kraja. Ali, tko se boji u to zakoraciti..nije svrsishodan..nije i nikada nece biti..svijetlo tame. Dame i gospodo..
Pink Floyd - Ummagumma - 1969
Ovaj album vas jednom scepa i nikad vise ne pusti..po prvi put osjetite da marioneta nije zla stvar, i da konci koje ce vam ovaj album provlaciti , konci su slobode i oslobadanja ...
King Crimson - Red
Remek djelo i glazba za trenutke kada ste sami, a znate da niste.
I krug se zatvara ..Bowie kao alfa i omega..kao bog..
Zato jer je imao muda i bio ispred vremena i referenduma koji se nama nazalost ne dogadaju ..pickice osusene zatvorene u konzervama ..slusajte ovdje ..slusajte ovo ..
Ovu poklanjam..onoj koja ce me cuvati.
Čovek zvani užitak. Mink = you radiant cajun latino machor.
Lijepa verzija:
Mink forever.
JUST TO WALK THAT LITTLE GIRL HOME
It's closing time in this nowhere café There's no way in the world I'm gonna let that girl Let her slip away No I can't explain just what's happening to me I can tell that guy who's sticking close by her side Knows her more than just casually
But there's nothing that I wouldn't do No there's nothing that I wouldn't do No there's nothing that I wouldn't do Just to walk that little girl home Just to walk that ... mmmmm Just to walk that little girl home
Her flashing smile, her searching eyes Oh a promise it seems of having all of my dreams Finally realized But I can't ignore hey that guy by her side Now I know he can't see just what's happening to me There's a look on his face he can't hide
But I'm telling you there's nothing that I wouldn't do No .....
Moj danasnji premijum vjerovatno prezentira paletu, mirisa, okusa i dodira koji su me obiljezili. Moj danasnji premium..posjeduje sve izreceno…placem ko pickica..no kada ustanem..nema toga oponenta koji ce zoru dozivjeti..yeeeah.
i naravno..naravno.. Moje tockice su genijalne vise od vasih rijeci, vasih slova umjesto snova..vasih mastturbacihskih kompleka..i vase sigurne igre, Ali ako nosis tu haljinu u purpuru..to je smti vrijedno..odmah i sad.. Premium..za one koji mi vrijede.
Ako smijem, i usudejem se,,zivot za kralja i kraljicu.
Kralj..
i naravno jer te previse volim babe…
udri..
# Sada bi tako lako sa mosta skociti bilo..no ja ne volim lako..
Kraljica..
Zasto Jenis za kraljicu..?
Ona je kao kad kuhas ili vodis ljubav..ono cemu se nadas i cime iznenaden budes i jeftina rijec kao wooooow postaje tako orginalna i skupa. Oduvijek sam zene smatrao boljom specijom.. Odtajem pri tome..
Znam da ovdje ne postoji nitko tko mi parirati moze. To je ok..