Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/08/2012 : 15:16:23
|
Kao što rekoh već - ispod nivoa mi je komentirati Paru, Dosadu i slične. samo mi je smiješan Kruger koji svako malo uleti i pokušava dizati tenzije
Dečki, samo se zabavljajte, živili |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 28/08/2012 : 15:20:01
|
quote: Originally posted by mladjo Kao što rekoh već - ispod nivoa mi je komentirati Paru, Dosadu i slične. samo mi je smiješan Kruger koji svako malo uleti i pokušava dizati tenzije
malo me pozivaš na druženje, a malo ti je ispod razine komentirati moje upise...vrlo zanimljivo, vrlo zanimljivo
a mozda si se samo krivo izrazil, s obzirom na ono kaj si mi napisal u privatnoj poruci, i htel reci da ti je iznad razine komentirati moje upise! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 28/08/2012 15:22:36 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 28/08/2012 : 15:25:03
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by mladjo Kao što rekoh već - ispod nivoa mi je komentirati Paru, Dosadu i slične. samo mi je smiješan Kruger koji svako malo uleti i pokušava dizati tenzije
malo me pozivaš na druženje, a malo ti je ispod razine komentirati moje upise...vrlo zanimljivo, vrlo zanimljivo
Pa da, da upoznam toga introvertnog čovjeka koji je samo vjerojatno jak na tastaturi gdje može izbaciti neke svoje, ha frustracije, što već. Uglavnom, kao što rekoh, svakako si intelektualac ali si i potpuno nebitan sa svojim pokušajima da iživciraš sve kako bi se valjda oslobodio preko foruma negativne energije koja te tišti u stvarnom životu.
U svakom slučaju, potpuno nebitan
Ali i bolje za sve nas
Uff, malo sam vesel, kum sam u subotu, a momačka traje od prošle subote
|
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 28/08/2012 : 15:32:50
|
quote: Originally posted by paro
NESVRSTANI nemoj se nervirat, na kraju krajeva, ovdje je riječ o nas 5-6 galamdžija koje treba banirat i mir u kući
Kao što rekoh već nekima, moje je vrijeme predragocijeno da bih ga gubio na ljude poput tebe
Uživaj |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10289 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/08/2012 : 15:40:38
|
NESVRSTANI nemoj se nervirat, na kraju krajeva, ovdje je riječ o nas 5-6 galamdžija koje treba banirat i mir u kući
Ma kakva nervoza? Markos bi se triba nervirat, ne ja. Par puta san se usitno kačija sa moderatorima, ali o nikome od njih(osin mladje)neman loše mišljenje. Nije nikakva floskula kad kažen da su i oni ljudi, i da mogu falit, bit taj dan nadrkani, neopravdano nekoga izbacit, itd..., ali mladjo je totalna katastrofa. Najsmišnije od svega je šta misli da budući je pristojan može kenjat šta oće, odnosnono servirat ti govno umotano u celofan i čudit ti se šta ti se govno ne sviđa a tako je lipo upakirano. Bili tebi paro bilo sve isto da te otvoreno pošaljen u tri pičke materine ako mi je tako došlo, ili da te najsrdačnije zamolim uz korišćenje prikladnih prijateljskih smajlića laganim korakom prošetaš do 3 vagine vlastite majke? Meni osobno draža opcija sa 3pm. Volin otvorene ljude, i iako nisan veliki štovatelj narodnih poslovica u onu "slatka usta šporko srce" i te kako virujen. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 28/08/2012 : 17:35:09
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ma kakva nervoza? Markos bi se triba nervirat, ne ja. Par puta san se usitno kačija sa moderatorima, ali o nikome od njih(osin mladje)neman loše mišljenje. Nije nikakva floskula kad kažen da su i oni ljudi, i da mogu falit, bit taj dan nadrkani, neopravdano nekoga izbacit, itd..., ali mladjo je totalna katastrofa. Najsmišnije od svega je šta misli da budući je pristojan može kenjat šta oće, odnosnono servirat ti govno umotano u celofan i čudit ti se šta ti se govno ne sviđa a tako je lipo upakirano. Bili tebi paro bilo sve isto da te otvoreno pošaljen u tri pičke materine ako mi je tako došlo, ili da te najsrdačnije zamolim uz korišćenje prikladnih prijateljskih smajlića laganim korakom prošetaš do 3 vagine vlastite majke? Meni osobno draža opcija sa 3pm. Volin otvorene ljude, i iako nisan veliki štovatelj narodnih poslovica u onu "slatka usta šporko srce" i te kako virujen.
potpis! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/08/2012 : 17:42:27
|
quote: Originally posted by mladjo
Kao što rekoh već nekima, moje je vrijeme predragocijeno da bih ga gubio na ljude poput tebe
Uživaj
Pa vidim da ipak nije tolko dragocijeno...slavi, slavi, ipak si kum, samo se nadamo da nećeš opet dolazit na forum pijan prijetit i zveckat ključevima.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/08/2012 : 17:55:47
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Bili tebi paro bilo sve isto da te otvoreno pošaljen u tri pičke materine ako mi je tako došlo, ili da te najsrdačnije zamolim uz korišćenje prikladnih prijateljskih smajlića laganim korakom prošetaš do 3 vagine vlastite majke?
Ako već šalješ, onda šalji ko čovjek |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/08/2012 : 20:16:23
|
A baš vam je dosadno, zar ne? Mislim da je Markos rekao svoje, svi izbačeni su vraćeni, pa ne znam čemu sad sve ovo? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/08/2012 : 20:27:28
|
Koliko ja znam ta tema je zakljucena..mladjo i Iwood su zakopali ratnu sjekiru..Kruger baci kost i odma se par ljudi baci na nju..a Paro ceka iza kantuna ko ce mu naletit na volej..
e jeste naivni.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/08/2012 : 20:29:05
|
@manhunter
mozes slobodno zakljucat ovi topic..ne sluzi vise nicemu osim ociglednom dizanju tenzija.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Topic |
|