Author |
Topic  |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 22/08/2012 : 23:04:02
|
Skoro sam kupio LCD Sony Bravia 32BX320 720p. Ima dva HDMI priključka i USB port. E sad, zanima me u kom formatu mogu da gledam filmove sa USB. Znam da ne može da prikaže blu ray 1080p, ali ja sam skinuo sa neta filmove u 720p (u dva navrata) i pokušao da ih gledam preko USB i nije mi ih prepoznavao. Kad uključim običan DVDrip, čita sve, i subove. Takođe me zanima koje uređaje za reprodukciju filmova mogu da priključim na njega, jel' samo klasične DVD čitače ili mogu i ove blu ray čitače? Malo lutam oko ovoga, a ni na netu ne mogu da nađem previše pomoći, pa eto, ako se neko razumije...
|
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 22/08/2012 : 23:34:40
|
quote: Originally posted by swamp thing
Skoro sam kupio LCD Sony Bravia 32BX320 720p. Ima dva HDMI priključka i USB port. E sad, zanima me u kom formatu mogu da gledam filmove sa USB. Znam da ne može da prikaže blu ray 1080p, ali ja sam skinuo sa neta filmove u 720p (u dva navrata) i pokušao da ih gledam preko USB i nije mi ih prepoznavao. Kad uključim običan DVDrip, čita sve, i subove. Takođe me zanima koje uređaje za reprodukciju filmova mogu da priključim na njega, jel' samo klasične DVD čitače ili mogu i ove blu ray čitače? Malo lutam oko ovoga, a ni na netu ne mogu da nađem previše pomoći, pa eto, ako se neko razumije...
naravno da može, ali vjerojatno ne sa sticka jer ti ne očitava .mkv format (pravi bdripovi su u tom formatu tj. kodirani su tim kontenijerom jer .mkv sam po sebi nije format)....razlika između 720p i 1080p je samo u brojku pixela, odnosno prikazu detalja. S obzirom na veličinu monitora tebi je ovdje razlika između 720p i 1080p neprimjetna, 32 inča je premalo da bi se to primjetilo. Tebi izgleda USB prepoznaje samo .avi (divx/xvid i sl. starije formate videa i razne formate za slike (.jpg i sl.)) tak da bez problema gledaš dvdripove koji su najcesce u tom format!
Imaš HDMI onda možeš priključitri sve. Od običnog DVD uređaja do PS3 i svih drugih uređaja koji također imaju HDMI izlaz. Naravno, scartom i ostalim A/V možeš priključiti i one starije uređaje (VHS) koji nemaju HDMI izlaze... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 22/08/2012 23:36:44 |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
|