Author |
Topic |
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/08/2012 : 09:20:31
|
Stvarno nejasnih ljudi ima na forumu. Odoh na temu o Boneli sajdkikovima napisati da su mi svi bezveze.
On topic: Hulk. Gotivan mi je taj odnos Hulka i Benera, oko toga je odrađeno baš moćnih priča... |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4374 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/08/2012 : 12:43:07
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Pa si se došao busati u prsa sa ikonom Zagora.
Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.
Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 30/08/2012 : 13:27:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.
Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.
King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?
Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 30/08/2012 : 14:24:04
|
Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.
King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?
Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to?
jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 30/08/2012 : 14:33:49
|
Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor. Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac. Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac. Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno. Tutta, ispravi me ako grijesim. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 30/08/2012 : 14:46:59
|
Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor. Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac. Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac. Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno. Tutta, ispravi me ako grijesim.
tocno. meni uglavnom odgovara strip-scena: italija,francuska,belgija. americka mi je previse americka. al ja nijednu nepodcjenivam.svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 30/08/2012 : 14:48:49
|
quote: Originally posted by Tutta
jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.
Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 30/08/2012 : 14:54:34
|
svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com.
Ok, sad mi je sve jasno. Ti si tu da nam to nabijaš na nos. Iako mnogi od nas podjednako vole pročitati epizode Kapetana Amerike, Zagora i Astro Boya.
Na kriva si vrata pokucao. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 30/08/2012 : 15:00:41
|
jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.
Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj.
izvini!!! stvarno kazem. ja obozavam stripove,lijepo je sto ima razlicitih,svako ima drugaciji ukus.ja ni najmanje zlo ne mislim o bilo kojemu strip liku. lp |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
sasaradisic
Starting Member
Serbia