forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Osvetnici (Avengers)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 30/08/2012 : 09:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Stvarno nejasnih ljudi ima na forumu. Odoh na temu o Boneli sajdkikovima napisati da su mi svi bezveze.

On topic: Hulk. Gotivan mi je taj odnos Hulka i Benera, oko toga je odrađeno baš moćnih priča...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4374 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 30/08/2012 : 10:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
U filmu Iron Man.
U stripu Golijat i Osa

Bok, kako si.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22327 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2012 : 12:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Pa si se došao busati u prsa sa ikonom Zagora.

Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.

Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12931 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 13:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Opet, čemu? Ako si imao potrebu istaknuti da je Zagor najjači od svih, za to nisi trebao dolaziti ovdje. Za to ima dovoljno tema u pripadajućem podforumu.

Samo opusteno. Da se zagorovci nerviraju svaki put kada im neko uleti u topike i podje da provocira, svaki dan bi dobijali nervne slomove.

King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?

Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22327 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2012 : 13:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kontam.
Sve ok.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 14:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

King, nije tu stvar oko toga "mi ili oni", da je netko to napravio na temi o Zagoru bilo bi isto sranje, i isto tako neprimjereno. Ne shvaćam te padobrance koji dođu u temu koja ih ne zanima, o stripu koji ih ne zanima, samo kako bi se podičili kako ih to ne zanima i kako o tome nemaju pojma. U čemu je fora dičiti se svojim neznanjem?

Baš neki dan čitam komentare na recenzije, i dođem do Mausa, i tamo naletim na nekoliko bisera. Međutim, najgori među njima bio je tellerov komentar. Točno se vidi da ga nije ni čitao, niti ga ta tematika zanima, ali on je baš morao doći, podijeliti najgore ocjene i ostaviti najbesmisleniji komentar, koji je i prilično bezobrazan kada se uzme u obzir tematika stripa. Čemu to?

jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22327 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2012 : 14:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor.
Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac.
Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac.
Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno.
Tutta, ispravi me ako grijesim.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 14:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvinjavam se sto opet prekidam vas razgovor.
Bushido, upitno je koliko je Tutta uopste Zagorovac.
Koliko znam on je u prvoj liniji Texovac.
Sjecam se nekih komentara kao "Tex je bog" i slicno.
Tutta, ispravi me ako grijesim.

tocno. meni uglavnom odgovara strip-scena: italija,francuska,belgija. americka mi je previse americka. al ja nijednu nepodcjenivam.svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12931 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 14:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

jel ti hoces ovdje neko zabrane da djelis? ko smije komentar ostaviti a ko ne. ja nikog nisam uvrjedio,osmi tebe izgleda sto sam samo rekao da mi se od tih nesvidja nitko. ja sam samo bio napisao-nitko.jel to uvreda? postoje pravila na st.com,i ja sa mojim "nitko", ni jedno pravilo nisam prekrsio.hvala na strpljenju.

Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12931 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 14:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

svatko zna da americki idoli imaju vise obozavitelja.(na svijetu) ne na st.com.

Ok, sad mi je sve jasno. Ti si tu da nam to nabijaš na nos. Iako mnogi od nas podjednako vole pročitati epizode Kapetana Amerike, Zagora i Astro Boya.

Na kriva si vrata pokucao.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 15:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ništa ti ja ne zabranjujem, samo ističem da bi bilo pristojno da barem malo poznaješ tematiku o kojoj se raspravlja. Inače ne vidim razlog zašto bi došao u temu koja te ne zanima, u kojoj se raspravlja o stvarima koje te ne zanimaju. Kao da ja sad krenem komentirati nuklearnu fiziku iako nemam pojma o istoj.

izvini!!! stvarno kazem. ja obozavam stripove,lijepo je sto ima razlicitih,svako ima drugaciji ukus.ja ni najmanje zlo ne mislim o bilo kojemu strip liku. lp

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22327 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2012 : 15:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ovu sliku je postavio Vin Diesel prije nekoliko minuta na fejsu:

Go to Top of Page

sasaradisic
Starting Member

Serbia
15 Posts

Member since 29/04/2012

Posted - 30/08/2012 : 20:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sasaradisic a Private Message  Reply with Quote

Edited by - sasaradisic on 30/08/2012 20:47:50
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000