Jako dobra glazba, Charlita. Uljepšala si mi danas godišnji
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
寝間 pろbぇま ... ne, zapravo sam htio reći う れづ ジェ ... ma ne ni to nego sゔぇ おK AArgh, taj Google prevoditelj
''Ravi tipla sjedala'' - jedan od prijevoda jedne naše četverosložne riječi ... Pretpostavljam da ti učiš japanski, a ne koristiš GTranslate
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
quote:Originally posted by melkajk 寝 间 p ろ b ぇま ... hakuna, kwa kweli nilitaka kusema うれづ ジェ ... huna hata kufanya hivyo kuliko ゔぇお K Aargh, translator Google
'' Ravi kiti cha nanga'' - tafsiri ya moja ya četverosložne maneno yetu ... mimi nadhani wewe kujifunza Japan, na si kutumia GTranslate
Sound is a wave, like a wave on the ocean The moon plays the ocean like a violin Pushing and pulling from shore to shore Biggest melody you never heard before ..