Moj stari ima kolekciju od 10 tisuća CD-ova i ima ih dosta baš iz ovog glazbenog pravca. Od ovih što ste tu stavljali znam da sluša Wilcoa, Calexico, Ryana Adamsa i Norah Jones. Za ove druge ne znam, trebao bih zaviriti malo među te CD-ove. Sve je složeno po abecedi pa ne bi trebalo biti teško.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Kad sam ovu verziju prvi put čuo nisam mogao zaustaviti suzu u oku... S koliko duše i boli je ovo otpjevano, mila majko. Naravno nije mi više palo na pamet slušati Animalse...
Kad sam ovu verziju prvi put čuo nisam mogao zaustaviti suzu u oku... S koliko duše i boli je ovo otpjevano, mila majko. Naravno nije mi više palo na pamet slušati Animalse...
A Dylan je odlučio da se elektrificira baš kad je čuo verziju "House of the rising sun" od "Animalsa"...Posle toga su ga folk čistunci žestoko napali. Ko će svima ugoditi...
Marta 1984.godine slušao sam Erica Burdona kako na koncertu peva ovu pesmu i "Tobacco road"...Nezaboravan doživljaj! Eric je jedan od najboljih vokala rocka.
Ah, to ti je ona vječita rasprava jel bolji akustičan ili električan koja meni osobno ide na živce. Guštam jednako i u jednoj i u drugoj fazi. Vjerovatno,da je ostao vječno akustičan, počeo bi se ponavljati i kvaliteta bi pala pa mi je na kraju drago što se elektrizirao. Dylana koliko god volio i ne razumijem baš, on je isto tako popljucao svoj "Live at Budokan", a meni koncert genijalan.