evo vidim da se na susjednom sajtu po tematiki pojavila najava sa strane Agarthi Comicsa o novim izdanjima... Uz več najavljenog Kit Tellera(2u1)kreću skoro i sa Marku i Bleku sličnim serijalom FALCO BIANKO (Bijeli Sokol)..koji koliko mi jeoznato nije bio izdavan na podrućju ex Yuge...(ili možda je u Dnevniku ZS)??? meni osvježenje i sa radošču ču uzimat oba serijala.... Tellera več po naviki jer ga volim jako(i uz Van Gogh)izdanja, a Bijelog Sokola jer mi je zanimljiva tematika rata protiv Crvenih Mundira...izdanja su licenčna onima iz.... www.ifedizioni.it/if/
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hvala, ali bez mene. Ne leze mi ove naslovnice (0% nostalgije), a i ne dupla mi se sve ovo. Ko nema Van Gogha, sigurno odlicna prilika za start (i mnogo jeftinije), ali eto, meni se neda vise.
1Euro...ko i sve ostalo...MR kod Bucha kao i Falco Bianco... ZoranC...razumem te što se Kit Tellera tiče ali Falco Bianco je za nas Mark/Blek fanove OBAVEZAN!!!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
1Euro...ko i sve ostalo...MR kod Bucha kao i Falco Bianco... ZoranC...razumem te što se Kit Tellera tiče ali Falco Bianco je za nas Mark/Blek fanove OBAVEZAN!!!
ok hvala! Kakšna je pa kaj cena pri Buchu? Kakšen je ritem izlaženja?
ok hvala! Kakšna je pa kaj cena pri Buchu? Kakšen je ritem izlaženja?
nemam pojma, znam da Buch ima Agrthi Comics izdanja...a ta dva junaka su još u najavi, nezna se ritam ni cijena još.... Kit Teller če oko 4 evra sigurna(dva stripa u jednom)a Falco Bianco približno isto....
-jeremija- pa izdat če ga Agarthi Comics.. prvi BIH izdavać, prekrasna izdanja i velike ambicije...nadam se da se ostvare.... navodno su imali probleme sa tiskarom.. pa neku priredbu u Sarajevu juće, pa sad u pon.izlaze Zagor 2 i 3 i Marti valjda dva broja.... ako AC opstane to če bit za strip događaj 2012-te, bar što se mene tiće...
valjda nije u pitanju neki predugačak serijal,mislim na bijelog sokola...vidim da je u if edizioni izdanju dosad izašlo 7 brojeva..koliko ga još ima,ne znam...
Možda uzmem isključivo prvi broj, tek da vidim o čemu se radi. Ali to će biti sve, jer ovdje nema nikakve nostalgije ni bilo čega što bi me privlačilo, a bojim se da je o kvaliteti samog stripa bolje i ne govoriti.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
ko vas je...be, Mali rendžer i Bijeli Soko će bit ionako hit Agarthi Comics kuće....i bez vas... pa vas možda nateraju da pregriznete pre(dugi)jezik...moraju i oni imati junake da pokrijeju slabu prodaju Magičnog,Dixa ili Skrivenog Lica... Isto se govorilo za Marka, Bleka i Mikija kad ga uvodio Ludens....puno mozganja mudraca a pokazalo se da su ti junaci noseći stubovi Ludensa... Soko nema nostalgije ali zanimljivu tematiku....rat za nezavisnost, a to uvijek pali...bar do sada je.... zašto bi sada bilo drugaćije?...
ko vas je...be, Mali rendžer i Bijeli Soko će bit ionako hit Agarthi Comics kuće....i bez vas... pa vas možda nateraju da pregriznete pre(dugi)jezik...moraju i oni imati junake da pokrijeju slabu prodaju Magičnog,Dixa ili Skrivenog Lica... Isto se govorilo za Marka, Bleka i Mikija kad ga uvodio Ludens....puno mozganja mudraca a pokazalo se da su ti junaci noseći stubovi Ludensa... Soko nema nostalgije ali zanimljivu tematiku....rat za nezavisnost, a to uvijek pali...bar do sada je.... zašto bi sada bilo drugaćije?...
Soko nema nostalgije ali zanimljivu tematiku....rat za nezavisnost, a to uvijek pali...zašto bi sada bilo drugaćije?...
Bas jeste drugacije zao sto nije rat za nezavisnost jer je godina 1753...a to je doba sukoba Engleza i Francuza u Kanadi i "okolici" i odgovara vise vremenu "Posljednjeg Mohikanca"....(“1753. Inizia la lotta per la supremazia coloniale del Canada. Le forze inglesi, superiori per numero e armamento, attaccano le forze francesi.)
Samo nisam te skuzio kako mislis 2u1 strip ,Teller i Sokol u jednom stripu a nema Sokolove naslovnice? ili bi jednom izasao kao MM pa Dzil(Gil) pa Dzil i MM???
Koji je tocno Agarthijev link nema ga na googleovom trazenju....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kakav si ti kreten!
znam, ali mi je lakše jer poznam nekog saviča... a da tvoj rad(ako išta radiš)neko nazove govnom?... Soko je stip rađen na način Marka i Bleka,.,,ako ti se ne sviđa-kaži ne sviđa mi se....a o govnu obično pričaju govnari...kulturni ljudi ne...pozdrav druže saviču,.