Jedino mi smeta ono NEEEEEEEEEEEEEEEEEE. To je preizraubani klišej, kao i prometna nesreća. Ne bi li bilo ljepše da su samo prhnule ptice, a da mi zamislimo zašto.
A ja se baš ponadao da će Zagora razderat pobješnjeli medvjed...ili da će završit u nekoj tvornici šerafa na minimalcu Zajebavam se
Odlično Torghale
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Preeeeeeeeeevise patetike za samo sedam tabli. Na svakoj stranici po jedan emotivni vrhunac. Mozda bi bolje bilo da je ispricana kratka prica, a onda samo na zadnjoj tabli jedan udaran i emotivan trenutak. Moje misljenje.
lijepo. s dušom. samo malo me kopka deda indijanac koji svojim unucima prepričava nešto što se kao davno dogodilo, a vidimo da je zagor već deda i industriju kako cvate. možda malo anakronizma, ali nema veze.
lijepo. s dušom. samo malo me kopka deda indijanac koji svojim unucima prepričava nešto što se kao davno dogodilo, a vidimo da je zagor već deda i industriju kako cvate. možda malo anakronizma, ali nema veze.
Palo je to i meni na pamet dok sam crta ali moze se reci da su djed i djeca u rezervatu,to sve objasnjava.