Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21250 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/04/2022 : 18:24:09
|
bravo za DW nego,jel se zna ko i kad izdaje Sweet tooth? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/04/2022 : 17:04:02
|
quote: Originally posted by anto
bravo za DW nego,jel se zna ko i kad izdaje Sweet tooth?
+1! Vrhunski i za Berserk! |
Edited by - going going on 04/04/2022 17:14:05 |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2005 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 07/04/2022 : 14:15:05
|
Pre pola sata sam bio u DW-u da preuzmem neke stripove za verenicu koje je ostavio Vlada (Cuk) i da kupim neke novitete za sebe ali zbog sledece situacije sam odustao od kupovine. Izvesni gospodin sa dzogerom (Vladimir Mijatovic, dessa me je ispravio, hvala!) me je verbalno napao zato sto sam pisao frustracije pre ne-znam-koliko o izdavastvu Darkwood-a (prekinuti serijali, nekomunikacija sa kupcima...). Pre nepunih mesec dana sam takodje bio na istoj adresi da kupim stripove i tu je bio Misha koji me je lepo i kulturno pitao o svemu i ja sam se ljubazno izvinio uz objasnjenje zasto sam bio kreten i pisao svasta uz obecanje da cu sopstvena neslaganja sa DW politikom sacuvati za sebe. Otisao sam uz obostrani pozdrav i sve je bilo ok. Sad jos malo o danasnjoj situaciji. Pomenuti decko koji je cistio pod je ocigledno nevaspitan i ne znam sta radi u DW-u pa ne ume kulturno da komunicira. Nije prvi put da me bas on odvrati od kupovine svojim ponasanjem. Niti sam prvi ni poslednji kojem je pristupio na krajnje bezobrazan i nekulturan nacin a nebrojeno puta sam poljubio vrata u 10h jer je doticni kasnio. Nije mi jasno kako Sloba tolerise takvo ponasanje. Miša i Deša su bili prisutni (jako uljudni i fini kao i uvek!) i pokusali su da zaustave pomenutog da prekine verbalni napan ali nije vredelo. Molim Vladimira Mijatovica da sledeci put ako ima problema sa nervozom ili drugih problema (sa dzogerom) da potrazi profesionalnu pomoc a ne da se istresa na musterijama koje podrzavaju DW od vremena kada i pomenuti nije ni krocio u Lominu. Posto ovo citas (a cutao si kad smo svi imali pitanja o buducnosti DW-a i ostalom), za sve dalje probleme sa mnom, mozes da me kontaktiras na fb ili ovde na pm pa cemo sve raspraviti, i uzivo ako treba.
Jos jednom, izvinjavam se zbog negativnih reci upucenih Darkwood-u i nece se vise ponoviti. Ne zelim da stetim Slobi niti bilo kome ko stoji iza DW izdavastva. Velika podrska Darkwood-u i ekipi ("cast" izuzetku). Nisam prestao da kupujem DW izdanja i ne planiram uprkos ponasanju. Stvarno nisam navikao da me napadaju tamo gde ostavljam novac i podrzavam kupovinom. Sledeci put cu dobro da razmislim da li cu kupiti DW izdanja bas u Lominoj... Clanovima foruma se izvinjavam na drami ali sam obecao da cu napisati. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
Edited by - AleksandarN on 07/04/2022 15:52:35 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 07/04/2022 : 14:26:20
|
Koji kurac... Ja više nikad u životu ne bih nogom stupio na to mjesto da mi se dogodi tako nešto. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 07/04/2022 : 14:40:43
|
quote: Originally posted by AleksandarN
pa cemo sve raspraviti, i uzivo ako treba.
Ale, pa što nisi odmah raspravio, kad ste se već videli uživo, nego mu sad šalješ poruke preko foruma? |
Mek Koj nema alternativu |
|
|
Lex
New Member
Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
Posted - 07/04/2022 : 14:41:43
|
Ja sam mislio da odložim kupovinu za vikend, ali sad sam toliko zaintrigiran da idem danas.
Nema boljeg marketinga od skandala. |
Kick You Down Like Gravity! |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10410 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 07/04/2022 : 14:47:35
|
Baš zanimljivo.
Odeš u striparnicu i ako su dobre volje prođeš sa samo par šamara, ako naravno ne pitaš zašto i ako im se odmah ispričaš zbog smetnje.
A ako ti je sretan dan prodaju ti to što tražiš, jasno po povišenim cijenama i svi sretni.
Do sljedećeg puta.
Oh, happy day ... |
|
|
KuntaKinte
Senior Member
Serbia
1701 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 07/04/2022 : 15:38:09
|
Ja samo ne znam kakve više veza Sloba ima sa Darkwoodom. Mislim stvarno. Ako neko zna, nek napiše. |
Dosta je bilo praštanja! |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2005 Posts
Posted - 07/04/2022 : 15:41:24
|
@supermark naravno da ima! Mozda sam i ja preterao ali sve se moze resiti kulturnom konverzacijom.
@Paka01 u pravu si skroz ali nije ostatak super ekipe kriv sto ima jednog takvog u timu.
@Jozzinelli mislis da nisam pokusao? Ne vredi, decko tera svoje i ne slusa sta drugi prica(ju). Trebao sam u startu da se okrenem i odem cim je poceo da urla. Ne vredi objasnjavati takvima. Sa Mishom sam lepo porazgovarao prosli put i sve ok. Pisem ovde zato sto je doticni to zeleo. Hteo je javno izvinjenje DW-u i napisao sam. Rekao sam mu da cu sve napisati i on je rekao da napisem. Reseno.
@Lex nadam se da ces izbeci gospodina sa dzogerom. Ako ga vec vidis... Srecno!
@Peyo ma ostatak ekipe je bas super. Zao mi jer je jedan takav bacio senku na jedno tako legendarno mesto. Ne znam cemu to o cenama ali ok.
@KuntaKinte koliko ja znam, on je i dalje vlasnik DW-a. Ostalo rade urednici. Neka me neko ispravi ako gresim. |
Edited by - AleksandarN on 07/04/2022 15:55:34 |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 07/04/2022 : 15:47:28
|
Pre pola sata sam bio u DW-u da preuzmem neke stripove za verenicu koje je ostavio Vlada (Cuk) i da kupim neke novitete za sebe ali zbog sledece situacije sam odustao od kupovine. Izvesni gospodin sa dzogerom (Marjan ako sam dobro upamtio) me je verbalno napao zato sto sam pisao frustracije pre ne-znam-koliko o izdavastvu Darkwood-a (prekinuti serijali, nekomunikacija sa kupcima...). Pre nepunih mesec dana sam takodje bio na istoj adresi da kupim stripove i tu je bio Misha koji me je lepo i kulturno pitao o svemu i ja sam se ljubazno izvinio uz objasnjenje zasto sam bio kreten i pisao svasta uz obecanje da cu sopstvena neslaganja sa DW politikom sacuvati za sebe. Otisao sam uz obostrani pozdrav i sve je bilo ok. Sad jos malo o danasnjoj situaciji. Pomenuti decko koji je cistio pod je ocigledno nevaspitan i ne znam sta radi u DW-u pa ne ume kulturno da komunicira. Nije prvi put da me bas on odvrati od kupovine svojim ponasanjem. Niti sam prvi ni poslednji kojem je pristupio na krajnje bezobrazan i nekulturan nacin a nebrojeno puta sam poljubio vrata u 10h jer je doticni kasnio. Nije mi jasno kako Sloba tolerise takvo ponasanje. Miša i Deša su bili prisutni (jako uljudni i fini kao i uvek!) i pokusali su da zaustave pomenutog da prekine verbalni napan ali nije vredelo. Molim Marjana da sledeci put ako ima problema sa nervozom ili drugih problema (sa dzogerom) da potrazi profesionalnu pomoc a ne da se istresa na musterijama koje podrzavaju DW od vremena kada i pomenuti nije ni krocio u Lominu. Posto ovo citas (a cutao si kad smo svi imali pitanja o buducnosti DW-a i ostalom), za sve dalje probleme sa mnom, mozes da me kontaktiras na fb ili ovde na pm pa cemo sve raspraviti, i uzivo ako treba.
Jos jednom, izvinjavam se zbog negativnih reci upucenih Darkwood-u i nece se vise ponoviti. Ne zelim da stetim Slobi niti bilo kome ko stoji iza DW izdavastva. Velika podrska Darkwood-u i ekipi ("cast" izuzetku). Nisam prestao da kupujem DW izdanja i ne planiram uprkos ponasanju. Stvarno nisam navikao da me napadaju tamo gde ostavljam novac i podrzavam kupovinom. Sledeci put cu dobro da razmislim da li cu kupiti DW izdanja bas u Lominoj... Clanovima foruma se izvinjavam na drami ali sam obecao da cu napisati.
"Marjan" je Vlada Mijatović. DW je prošao (a i dalje prolazi) kroz jako težak period. Svi koji trenutno radimo ovde trudimo se što više možemo da DW potpuno podignemo na noge i verujem da ćemo uspeti u tome. Međutim, neke stvari ne zavise od naše volje i truda koji ulažemo. Ovo se odnosi na neke prekinute serijale, koje, u ovom trenutku, ne možemo da nastavimo iako smo mi prvi koji to želimo. Otud i danas Vladina reakcija, na svo pljuvanje po internetu upućeno DWu na račun prekinutih serijala (ne samo sa tvoje strane). Još se ovih dana, kao što si i video, desila havarija sa cevima i ceo Darkwood pliva u vodi (problem čije rešavanje zahteva astronomsku cifru), pa smo svi malo naelektrisani.
|
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2005 Posts
Posted - 07/04/2022 : 15:50:51
|
quote: Originally posted by dessa
Pre pola sata sam bio u DW-u da preuzmem neke stripove za verenicu koje je ostavio Vlada (Cuk) i da kupim neke novitete za sebe ali zbog sledece situacije sam odustao od kupovine. Izvesni gospodin sa dzogerom (Marjan ako sam dobro upamtio) me je verbalno napao zato sto sam pisao frustracije pre ne-znam-koliko o izdavastvu Darkwood-a (prekinuti serijali, nekomunikacija sa kupcima...). Pre nepunih mesec dana sam takodje bio na istoj adresi da kupim stripove i tu je bio Misha koji me je lepo i kulturno pitao o svemu i ja sam se ljubazno izvinio uz objasnjenje zasto sam bio kreten i pisao svasta uz obecanje da cu sopstvena neslaganja sa DW politikom sacuvati za sebe. Otisao sam uz obostrani pozdrav i sve je bilo ok. Sad jos malo o danasnjoj situaciji. Pomenuti decko koji je cistio pod je ocigledno nevaspitan i ne znam sta radi u DW-u pa ne ume kulturno da komunicira. Nije prvi put da me bas on odvrati od kupovine svojim ponasanjem. Niti sam prvi ni poslednji kojem je pristupio na krajnje bezobrazan i nekulturan nacin a nebrojeno puta sam poljubio vrata u 10h jer je doticni kasnio. Nije mi jasno kako Sloba tolerise takvo ponasanje. Miša i Deša su bili prisutni (jako uljudni i fini kao i uvek!) i pokusali su da zaustave pomenutog da prekine verbalni napan ali nije vredelo. Molim Marjana da sledeci put ako ima problema sa nervozom ili drugih problema (sa dzogerom) da potrazi profesionalnu pomoc a ne da se istresa na musterijama koje podrzavaju DW od vremena kada i pomenuti nije ni krocio u Lominu. Posto ovo citas (a cutao si kad smo svi imali pitanja o buducnosti DW-a i ostalom), za sve dalje probleme sa mnom, mozes da me kontaktiras na fb ili ovde na pm pa cemo sve raspraviti, i uzivo ako treba.
Jos jednom, izvinjavam se zbog negativnih reci upucenih Darkwood-u i nece se vise ponoviti. Ne zelim da stetim Slobi niti bilo kome ko stoji iza DW izdavastva. Velika podrska Darkwood-u i ekipi ("cast" izuzetku). Nisam prestao da kupujem DW izdanja i ne planiram uprkos ponasanju. Stvarno nisam navikao da me napadaju tamo gde ostavljam novac i podrzavam kupovinom. Sledeci put cu dobro da razmislim da li cu kupiti DW izdanja bas u Lominoj... Clanovima foruma se izvinjavam na drami ali sam obecao da cu napisati.
"Marjan" je Vlada Mijatović. DW je prošao (a i dalje prolazi) kroz jako težak period. Svi koji trenutno radimo ovde trudimo se što više možemo da DW potpuno podignemo na noge i verujem da ćemo uspeti u tome. Međutim, neke stvari ne zavise od naše volje i truda koji ulažemo. Ovo se odnosi na neke prekinute serijale, koje, u ovom trenutku, ne možemo da nastavimo iako smo mi prvi koji to želimo. Otud i danas Vladina reakcija, na svo pljuvanje po internetu upućeno DWu na račun prekinutih serijala (ne samo sa tvoje strane). Još se ovih dana, kao što si i video, desila havarija sa cevima i ceo Darkwood pliva u vodi (problem čije rešavanje zahteva astronomsku cifru), pa smo svi malo naelektrisani.
Pogresno sam razumeo ime, hvala. Nisam primetio da su ostali naelektrisani. Svi ste bili skroz fini osim tog Vladimira. Video sam da je poplava i odmah sam pitao sta se desava kako bih pomogao (imam majstore u firmi koji bi mozda to mogli da rese) a znas kako sam prosao. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 07/04/2022 : 16:02:01
|
quote: Originally posted by Lex
Ja sam mislio da odložim kupovinu za vikend, ali sad sam toliko zaintrigiran da idem danas.
Nema boljeg marketinga od skandala.
Ponesi kofu i rukavice. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10410 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 07/04/2022 : 16:20:17
|
quote: Originally posted by AleksandarN @Peyo ma ostatak ekipe je bas super. Zao mi jer je jedan takav bacio senku na jedno tako legendarno mesto. Ne znam cemu to o cenama ali ok.
Crni humor. Kad te već maltretiraju još i da naplate. Nemam pojma o njihovim cijenama.
Žao mi je što si imao problema. Ako imaš izbora izbjegavaj ih ili bar kada dotični radi. |
|
|
Lex
New Member
Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
Posted - 07/04/2022 : 17:17:18
|
@Lex nadam se da ces izbeci gospodina sa dzogerom. Ako ga vec vidis... Srecno!
Svi su se smenjivali na džogeru, ali su i bili fini, čak i Marjan. |
Kick You Down Like Gravity! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21250 Posts
Posted - 07/04/2022 : 17:35:24
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by anto
bravo za DW nego,jel se zna ko i kad izdaje Sweet tooth?
+1! Vrhunski i za Berserk!
ček bre,zar to nije bila prvoaprilska šala? |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21250 Posts
Posted - 07/04/2022 : 17:43:28
|
quote: Originally posted by dessa
DW je prošao (a i dalje prolazi) kroz jako težak period. Svi koji trenutno radimo ovde trudimo se što više možemo da DW potpuno podignemo na noge i verujem da ćemo uspeti u tome.
|
|
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 07/04/2022 : 23:41:18
|
quote: Originally posted by dessa Međutim, neke stvari ne zavise od naše volje i truda koji ulažemo. Ovo se odnosi na neke prekinute serijale, koje, u ovom trenutku, ne možemo da nastavimo iako smo mi prvi koji to želimo.
Ja i dalje čekam Kena, nadam se da ćemo videti nastavak u nekoj skorijoj budućnosti kad stanete ponovo na (obe) noge. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 07/04/2022 : 23:45:01
|
Nema prijatnije ekipe od Darkvudovaca i ovo govorim najozbiljnije. Ja ih znam preko deceniju, dolazim od kad sam bio klinac redovno i stvarno nikad nista ni priblizno neprijatnosti nisam doziveo niti prisustvovao da se desila nekome drugome, bas naprotiv uvek je prijateljska i domacinska atmosfera i uvek izlaze u susret kupcima pa mi je zadovoljstvo da odem kod njih da kupim nesto ili samo da popricam s njima.
Mene interesuje Aco je l si zamenio onog Kalvina i Hobsa starog sa reprintom?
|
Edited by - going going on 07/04/2022 23:45:36 |
|
|
panda
New Member
Serbia
264 Posts
Member since 30/10/2011 |
Posted - 09/04/2022 : 18:52:10
|
quote: Originally posted by AleksandarN Izvesni gospodin sa dzogerom...
Ne znam sta si pisao pre o Darkwoodu, ali iz ovog "oprosti Slobo, kumim te... bez obzira na ruzne komentare - nisam nikad prestao da te kupujem!" rekao bih da je gospodin vest sa dzogerom
Salu na stranu, u Darkwoodu je dosta ljudi radilo tokom godina, pa je normalno da su iskustva i ovakva i onakva, ali taj Vlada je meni bas ostao u secanju kao najveci car - mislim da bi mogao i u Alan Fordu da radi opusteno :) |
|
|
Hajo
Senior Member
1877 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 09/04/2022 : 23:22:07
|
Vidim na sajtu da su Konan Hronike 6 već rasprodane. Je li otišao čitavi tiraž ili se možda ponovio slučaj sa Duhom u Oklopu? |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2741 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19006 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 10/04/2022 : 08:37:37
|
Mozda ozive i Stripoteku,.. sad kad su i oni zivnuli.. Držim palceve za Darkvud i kupujem ako objave nesto po mom ukusu.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
Topic |
|