Pravi fan! To treba poštovati...U tom slučaju sigurno u kolekciji imaš i Bluberija. On mi je jedan od omiljenih serijala!
imam borovnicu svu a velika mi je želja od bd produkcije još MAC COY,. nadam se da i to neko nekad.... onda što se westerna tiče mogu i umrijet....šalim se...ni u snu... bar dok izlazi Zagor...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovaj Jezovnik opako dobro izgleda,šteta za nemogućnost pretplate(za mene) ali i bez nje uzeće se. Pretpostavljam da će izdanja biti na sajmu u oktobru?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Brate mili, Tarzan u boji. Ovo moran kupit i amen! Kad bi to tribalo izać?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.