forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 182

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/03/2014 : 09:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa vec je "najavljen" Konan mac 7, a isto i Julije i JDJP idu dalje

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 19/03/2014 : 13:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Svarog

Ovi iz DW su potpuno izgubili kompas, samo najavljuju nešto novo i započinju projekte koje ne mogu da ostvare.
Šta je sa Konanom, Julija, JDJP, njih su zaboravili, izgleda da jure profit, izbace novo dok se kupuje i posle na ler.

Zar je lose da neko juri profit? Valjda je DW dokazao da je izdavac u kojeg se moze slobodno pouzdati i da stripove koje zapocnu iste i zavrsavaju. Valjda je dobro da jure profit pa samim tim opstaju i zaradjuju, a isto tako tim profitom guraju i neke druge serijale koje ne donose profit. Ako neki serijali pomalo kasne ( citaj slabije se prodaju, mala grupa radi prijevod, pripreme itd., ili neki drugi razlog ) boze moj- bitno je da nisu odustali od tih serijala. Ima masa dobrih drugih izdanja/stripova od njih, a isto tako i od ostalih izdavaca ako nekoga zulja novcanik.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5573 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/03/2014 : 23:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovi iz DW su potpuno izgubili kompas, samo najavljuju nešto novo i započinju projekte koje ne mogu da ostvare.
Šta je sa Konanom, Julija, JDJP, njih su zaboravili, izgleda da jure profit, izbace novo dok se kupuje i posle na ler.

Ne lupetaj bre
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19471 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/03/2014 : 06:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Da,bas je vrijeme bunit se na tempo izdavaca....
Nikad manje novca i nikad vise izdanja...kud pogledas novi stripovi..
Dobro da bookglobe i strip agent ne luduju...fibra,libellus,ludens,makondo,darkvud/marketprint...ma da se mene pita nek i uspore da bi ljudi uzeli zraka..
Bar onaj kojeg zanimaju sve skole,...ozbiljno je u problemima...
Ne da stripovi padaju danonocno,jos se i dupliraju...pa racunaj koje je bolje,jeftinije,pouzdanije...
Da se mene pita...to je zlatno doba stripa....usprkos krizi malo toga se ugasilo ili napravilo veci zastoj...
Daekvudovci su odlicni..jos cekam mac coya od njih i mogu umrje....pardon...mirno zivjet dalje zadovoljan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 24/03/2014 06:12:03
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/03/2014 : 12:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ja samo kada se sjetim koliko imam zaostataka i što sve 'trebam' nabaviti dođe mi da dignem ruke od svega i odustanem iako ima dosta toga što uopće ne pratim.
S druge strane znam da ako sada odustanem povratka više nema jer ovo je moj 3. pokušaj sa stripovima a godine lete i nema više vremena za prazne hodove.
I ja ponekad poželim da izdavači malo uspore iako bi se tada neki vrlo dugi serijali razvukli do 'kraja života'
Unatoč svemu jedva čekam slijedećeg Konana a možda bude još ponešto.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 24/03/2014 : 12:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
Kad ne izlazi, ne valja. Kad izlazi, opet ne valja - stvarno se nije rodio ko je narodu ugodio.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/03/2014 : 12:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ja samo kada se sjetim koliko imam zaostataka i što sve 'trebam' nabaviti dođe mi da dignem ruke od svega i odustanem iako ima dosta toga što uopće ne pratim.
S druge strane znam da ako sada odustanem povratka više nema jer ovo je moj 3. pokušaj sa stripovima a godine lete i nema više vremena za prazne hodove.
I ja ponekad poželim da izdavači malo uspore iako bi se tada neki vrlo dugi serijali razvukli do 'kraja života'

sve ili ništa--nikad mi nije bio jasan taj način kolekcionarstva. za mene je to više bolest nego hobi i uživancija
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/03/2014 : 13:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:

sve ili ništa--nikad mi nije bio jasan taj način kolekcionarstva. za mene je to više bolest nego hobi i uživancija

Slažen se.
Pogotovo ako se neko tri puta "vraća" stripu???
Šta se ima vraćat stripu?
Ili voliš ili nevoliš.
A ovaj moment ako ne mogu sve onda ništa, mi je blesav.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/03/2014 : 14:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by jang

quote:

Slažen se.
Pogotovo ako se neko tri puta "vraća" stripu???
Šta se ima vraćat stripu?
Ili voliš ili nevoliš.
A ovaj moment ako ne mogu sve onda ništa, mi je blesav.

A nije baš tako kako se čini na prvi pogled... prva 2 pokušaja nisu bila ozbiljna jer kotiraju iz davnih vremena osnovne škole. U to vrijeme je bilo nemoguće izdvajati od ionako slabog džeparca za stripove osim ako imaš bogate roditelje što ja nisam imao. A kada se tome pridodaju školske obaveze toj priči brzo dođe kraj.
Moj sistem uopće nije 'sve ili ništa' jer sam već napomenuo da puno stvari ni ne pratim jer me ne zanimaju. Od onoga što me zanima imam nekih zaostataka (većinom HC izdanja) ali sam se pomirio s time da ih ne mogu nabaviti jer su rasprodana.
Ovo o odustajanju je više bio žaljenje za tim izdanjima nego što bih to stvarno napravio (jedino u slučaju gubitka posla) jer sada sam otišao daleko i nema govora o povlačenju.
Opustite se momci, nemojte odmah skakati na svake budalaštine koje pročitate.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/03/2014 : 14:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mac

Kad ne izlazi, ne valja. Kad izlazi, opet ne valja - stvarno se nije rodio ko je narodu ugodio.

Upravo tako... tko je nama kriv što se zapalimo za nešto rasprodano pa onda kukamo kada to ne možemo nabaviti ... ili 'kvragu, zašto to nije tiskano u 100 000 komada da mogu nabaviti kad mi pukne kurac'

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 26/03/2014 : 20:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Zoro, lovac na pirate, i Lufi optimistično plove u potrazi za članovima posade. Njih dvojica se kreću ka opasnoj zoni, ali na tom putu zapadaju u nevolje i bore se protiv Bagija i njegovih gusara. Klovn Bagi sa sobom nosi mapu do opasne zone. Susreću se s pljačkašicom pirata po imenu Nami, koja ima odlične navigacione sposobnosti. Tada Lufi, znajući za sposobnosti koje Nami poseduje, odlučuje da napadne kapetana Bagija. Zajedno sa Zoroom, Lufi uspeva da porazi Bagijeve narednike i dolazi u sukob s kapetanom lično! Bagi takođe ima supermoći đavoljeg voća, a Lufi saznaje i da je kapetan bio u kontaktu sa Šenksom...
...šta je dalje bilo, otkrijte u OP3!

One Piece 3 - Stvari o kojima se ne laže

Br. strana: 200
Boja: Crno-belo
Uvez: Meki
Format: 130x190

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 26/03/2014 : 21:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Jooooj omiljena manga! Jedva čekam da se dočepam trojke!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 27/03/2014 : 14:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Ne lupetaj bre

Prijatelju, ti bi mogao malo da oladiš, idi i umij se pa se vrati
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 29/03/2014 : 23:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nažalost i meni se tako čini.
Svašta se započelo, a ništa završilo.
Konana nema duže od godinu dana, Julija na kapaljku, JDJP ni traga ni glasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/03/2014 : 23:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Konan je u štampi.

A ove reči koje pišite su u stvari prestroge, ne?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 29/03/2014 : 23:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Šta je JDJP?

Edited by - alexts on 29/03/2014 23:37:25
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 29/03/2014 : 23:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Konan je u štampi.

A ove reči koje pišite su u stvari prestroge, ne?

Zašto bi bile prestroge?
To je istina.
Mnogi serijali koji su započeti su usporeni na račun nekih novih.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 29/03/2014 : 23:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Šta je JDJP?

Jedno doba, jedna priča.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/03/2014 : 23:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax
Zašto bi bile prestroge?
To je istina.

Šta je trebalo da se završi što je započeto?

Da, ali svakog meseca nečeg novog ima. Onome koji kupuje ova tri stripa možda to smeta, ali onome ko ne kupuje nijedan od ta tri, ne smeta.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 29/03/2014 : 23:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dr. Westax
Zašto bi bile prestroge?
To je istina.

Šta je trebalo da se završi što je započeto?

Da, ali svakog meseca nečeg novog ima. Onome koji kupuje ova tri stripa možda to smeta, ali onome ko ne kupuje nijedan od ta tri, ne smeta.

Trebalo je da se drži obecani tempo.
Ove godine će usporiti Perle i Karusel, a tjerat će mange.
Iduće godine će usporiti mange, a tjerat će npr. amere.
Konan #10 će izaći 2023. god.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 30/03/2014 : 00:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A dobro, zato je i poželjno da postoji konkurencija :)

Edited by - Jasko on 30/03/2014 00:00:45
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 30/03/2014 : 00:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

A dobro, zato je i poželjno da postoji konkurencija :)

Ovo mi se više čini kao blokiranje konkurencije, ali baš me briga za izdavačku politiku. Nije moj interes.

Ne moraš ti mojoj ženi objašnjavati zašto nisu izašle nove Julije, a njoj se baš to čita
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/03/2014 : 00:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni se najlogičnijim čini to da se u najvećem dijelu ravnaju prema prodaji pojedinih edicija.
Julija se slabo prodaje pa je prorijeđena, Jedno doba... vjerojatno isto, lako moguće i Perle i Karusel (unatoč vrlo povoljnim cijenama), i svi pomalo usporavaju.
Isdodobno se u traženju onoga što bi išlo pokušavaju testirati mange, pa ako ni one ne budu išle dobro - usporit će se.
No Conan mi se ne uklapa u ovo, jer se prodaje odlično a svejedno ga nema čitavu godinu, što je nelogično.
Opet, možda sam "promašio ceo fudbal", tko zna?

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 30/03/2014 : 00:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
37. je izašao u januaru :)
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 30/03/2014 : 00:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

37. je izašao u januaru :)

38. veljača?
39. ožujak?

0 bodova.
Go to Top of Page
Page: of 182 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: