Tonto bas mi je pasalo.. inace, bas volim Siverta i ova mi je pjesma posebno draga i uvijek je slusam jaako glasno..da sam mrtva ona bi mi rekla dizi se!
Hugh Laurie Sings the Blues - The whale has swallowed me
upute meni samoj -slusati sad, slusati opet..ponovo ..sutra uz kavu za buđenje, kad te netko raspizdi, kad te noga boli, kad zavijas ko macka jer ti se tako hoce, kad citas novine da podneses naslove, kad gledas tv da podneses budale .. kad se cesljas u ogledalu, pa sretnes sebe.. kad se ispruzis ovako ko sad i za sve ti se.. heh..
Kazui da je jedna odredena kolicina samodestrukcije fatalna ..o kojoj kolicini jebote pricaju.. Dizem se opet i ponovo kao Phoenix iz pepela..dokle vise i koliko ...
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Ono..kad ti Amyne pjesme trenutno djeluju veselo i prepune su zivota pa te podizu..penicilin na rani, respirator umirucem, voda zedjajucem, grana utapajucem.. pa preslaguju i slazu molekule i atome da iznova podignu i ozive bice, jer samo trenutno to ne moze.. Ali bas mi pase i volim Amy veceras, i vise nista od toga.
Mislim da je ovaj album imao premijeru kada sam bio u LV ..a par dana poslje toga na Cipru..vruce je bilo na obje lokacije, ali razlicito vruce.
Cijenim ovu stvar , jer vidjeh, dozivjeh i osjetih..postoji milion vrsta kruha sa 7 kora..ovo je jedan od njih..postujte i ne budite licemjerne pickice ..ne budite robovi vjere i institucija..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde