http://www.tv.com/news/dead-pool-2012-which-new-fall-shows-will-get-canceled-first-29504/ skrolajte dolje na linkove tv kuća sa njihovim serijama za ovu jesen. Linkovi ne rade.Copy/paste na you tube. Dat ću šansu ovim NOVIM serijama(to znači da ću pogledat dvi-do tri epizodepa onda odlučit za dalje): Last Resort-zanimljivo ako ne skrene u patriotizam t5j.ispadne da US nisu za ništa krive.(vrlo vjerovatno). Zero Hour-meni draga tema ali mi glumci nisu dragi a izgleda loša produkcija? Vegas-Vjerovatno serija koja će mi se najviše svidjeti od ovih. Elementary-Kako je rekao autor-serija koja bi mi se svidila ali je Sherlock podiga stepenicu na vrh.Probat ću pa vidit? The Carrie Diaries-priznajem,volio sam Sex and the City pa ću dati šansu i prikvelu. Cult-Liči mi zbrkano ali izdržat ću dvi tri epizode. The Following-Serijski ubojica-može biti dobro a i obrnuto. The Mindy Project-sviđa mi se glumica i općenito ton u traileru. Revolution-Vjerovatno će biti sranje kao i ostale slične serije koje su puno obećavale prije nego li su se počele prikazivat. Chicago Fire-Vatrogasci!