Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kasper
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Posted - 14/01/2013 : 19:01:42
|
quote: Originally posted by Poli
Ili samo na kratko MST. :D
Svoj zenit u Boneliju ostvario je na Texu . U MV bih mu izdvojio samo epizodu 25. |
Edited by - kasper on 14/01/2013 19:06:38 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Posted - 14/01/2013 : 20:28:22
|
quote: Originally posted by D.J. Da MST bas i nije nesto u samom MV stripu, ali na naslovnicama je odlican, iako su mi nase gore listovi bolji i Parlov i Perovic![](icon_smile_approve.gif) Ja ne komentiram kraj serijala jer jos citam srednje epizode koje sam preskocio. Polako se gusta, nema zurbe.![](icon_smile_wink.gif)
Voleo bih ponovo da imam onaj jebeno dobri osecaj dok sam citao 102-106. |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5346 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 31/10/2016 : 12:17:29
|
pročitah cijeli komplet Magičnog pa da napišem svoje dojmove o samom izdanju:
plus: -sve naslovnice (čitao sam da je jedna od opcija bilo izbacivanja naslovnica u boji, kako bi strip bio jeftiniji - užas) -originalni predgovori autora su u knjigama -tamni dizajn -intervjui na kraju zadnje knjige minus: -definitivno najveći minus su naslovnice (izuzev par naslovnica, Libellusove naslovnice su jako loše, eto ova izgleda kao da je nacrtana za 15 minuta: http://libellus.hr/i/zmijin-sin--windigo--kameno-lice/64/0/-2, puno bolje rješenje bi bile originalne naslovnice) -na par mjesta je prijevod napravljen "preko one stvari", horor Krug je preveden kao Prsten i sl. -par knjiga koje sam izvadio iz celofana su imale slijepljene stranice pri vrhu i dnu, valjda stroj nije dobro odrezao, a to znači da ako se te stranice ne mogu čitati ili se moraju "uradi sam" odrezati |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|