forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Riblja Čorba - Uzbuna
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 08/12/2012 : 17:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote

Što se mene tiče, ova je jedina slušljiva, s tim što su strofe blago idiotski pisane, gde krivica ipak ide na dužinu stiha a ne na samog pesnika koji se kako tako izborio sa prostošću koja se jedina može javiti u takvom stihu.

Dok je refren apsolutno brutalan.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/12/2012 : 11:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nakon tjedan dana intenzivnog slušanja, stvarno sam uvjeren da ili vi imate previsoke kriterije ili ja imam baš preniske.

"Užasno mi nedostaje", "Malograđanska", "Kad neko ljubav urekne", "Biće bolje kad prenoći" i "Sam sam pao, sam se i ubio" su fenomenalne, ostale su prosjek osim one "Od čega ću bre da umrem", ona je totalno debilna.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
351 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 31/12/2012 : 09:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Nakon tjedan dana intenzivnog slušanja, stvarno sam uvjeren da ili vi imate previsoke kriterije ili ja imam baš preniske.

"Užasno mi nedostaje", "Malograđanska", "Kad neko ljubav urekne", "Biće bolje kad prenoći" i "Sam sam pao, sam se i ubio" su fenomenalne, ostale su prosjek osim one "Od čega ću bre da umrem", ona je totalno debilna.

Potpisujem, s tim sto je meni "Od cega cu bre da umrem" bas dobra zezalica. Najslabiji momenti albuma su, po meni, "Lelek Serba" (apsolutno nepotrebna obrada Kondorovog leta) i "Serse la fam" (tekst kako-tako, ali muzika je bas bezveze)
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 31/12/2012 : 09:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Jbg, biće da su naši kriterijumi previsoki, jer, kad su najavili MekKoja, ja sam očekivao razvaljotke poput "Volim, volim, volim, volim žene", "Na zapadu ništa novo", "Pekar, lekar, apotekar", "Prevara", "Odlazak u grad"...

A onda dobiješ gomilu krševa koja nije ni za qrac, a kamoli za usporediti sa starom Čorbom.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
351 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 31/12/2012 : 09:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
E, druze, to je bilo prije 30 i kusur godina, a ni sama postava nije tako cvrsta kao prije (umjesto 2 gitare, gitara i klavijature). No, bez obzira na sve, meni se svidja, ali naravno sve je stvar ukusa. Uglavnom, u odnosu na npr. "Pisanje uz vetar" i slicne uratke u prosle 2 decenije, ovo je remek-djelo
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000