forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Ime filma - nepoznato...? F1...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 17/09/2012 : 16:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Dakle gospodo, potrebna mi je vaša pomoć pri identifikaciji filma koji sam često gledao na TV-u kao klinac, a nikad nisam saznao kako se zove...

Naime, radnja je manje-više ovakva:

Neku lepoticu/princezu je u srednjem veku ili kom već zli čarobnjak pretvorio u drvenu lutku. U devedesetim (ili osamdesetim), neki lik (sa kovrdžavom kosom) je poljubi, misleći "Eh da si prava", i tada ona dolazi u život.

Sećam se zatim jedne scene gde je on vozi na motoru, ona jede hamburger ali pojede i papir...

A završava se tako što zli čarobnjak koji je takođe nekako oživeo pada iz balona na zemlju i razbija se u komade...

Biću vam zahvalan do neba

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 17/09/2012 : 16:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Imaš već topik za ovakva pitanja

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41767&whichpage=3

a film koji tražiš je, čini mi se, Mannequin.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 17/09/2012 : 16:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Izvinjavam se, mislio sam da je to tema koju je pokrenuo jedan član... Nisam obraćao pažnju...

Ali nije u pitanju Mannequin.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000