Author |
Topic |
master yoda
Starting Member
Serbia
12 Posts
Member since 20/11/2009 |
Posted - 09/10/2012 : 11:36:54
|
quote: Originally posted by master yoda
quote: Originally posted by Krscho
Kolekcija lijepo izgledavši, sliku bolju uslikati moraš, yoda welcome..... :D
Tnx Krscho! Slikam cim pristignu stripovi
Kada vidim onaj INFINITE CRISIS OMNIBUS zabalavim |
nema potpisa |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 09/10/2012 : 11:42:11
|
Kada vidim onaj INFINITE CRISIS OMNIBUS zabalavim
tak i ja kad vidim ostale kolekcije od drugih ljudova. Sram me vlastite odma... ako išta utjeha mi je da sam počeo skupljat ove godine tek a vidim neki 10+ godina skupljaju pa mi je lakše odma jer si zamisljam kako ce tek izgledat kolekcija moja za 10 godina :D |
|
|
master yoda
Starting Member
Serbia
12 Posts
Posted - 09/10/2012 : 11:47:02
|
Kada vidim onaj INFINITE CRISIS OMNIBUS zabalavim
tak i ja kad vidim ostale kolekcije od drugih ljudova. Sram me vlastite odma... ako išta utjeha mi je da sam počeo skupljat ove godine tek a vidim neki 10+ godina skupljaju pa mi je lakše odma jer si zamisljam kako ce tek izgledat kolekcija moja za 10 godina :D
Veruj mi,ja sam krenuo takodje ove godine sa skupljanjem. Standardna prica,rasprodao celu kolekciju Bonelija i krenuo sa narucivanjem Amera.Imas odlicnu osnovu samo strpljivo |
nema potpisa |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 09/10/2012 : 14:37:41
|
brni, svaka čast na trudu! Složio si jedan od najurednijih i najpreglednijih topica na forumu.
Nisam samo skužio ovu priču s updejtanjem. dakle, kada nabavim par stripova i hoću pokazati kako se kolekcija proširila, onda napišem na zadnjoj stranici post da sam nabavio nove stvari, kopiram svoj url s prve strane u taj post i što onda? Di da stavim sliku novih stvari? Da zamijenim one fotografije što sam već stavio u raniji post kada sam prvi puta pokazao kolekciju? |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/10/2012 : 15:02:24
|
quote: Originally posted by Amos
1. brni, svaka čast na trudu! Složio si jedan od najurednijih i najpreglednijih topica na forumu.
2. Nisam samo skužio ovu priču s updejtanjem. dakle, kada nabavim par stripova i hoću pokazati kako se kolekcija proširila, onda napišem na zadnjoj stranici post da sam nabavio nove stvari, kopiram svoj url s prve strane u taj post i što onda? Di da stavim sliku novih stvari? Da zamijenim one fotografije što sam već stavio u raniji post kada sam prvi puta pokazao kolekciju?
1. Hvala na pohvalama. 2. Evo ovako..kada ti dodu novi stripovi radis updejt i stavljas novu sliku tamo di je stara bila..to je tvoj post koji uredujes..
stavis znaci ovako: updejta sam svoju kolekciju; i kopiras url i stavis to u post na zadnjoj strani..taj url ce nas odvesti na mjesto tog tvog posta..mozes ti stavit samo da si updejta..lako je otic na prvi stranu i tamo brzo pronac tvoj post..
@Amos |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 09/10/2012 15:33:43 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/10/2012 : 15:21:01
|
evo stavia sam u uvodni post detaljno objasnjenje i ovog dijela..nalazi se na kraju posta.. |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/10/2012 : 15:41:18
|
quote: Originally posted by Andrej
Brnija za moderatora
di ces mene na toj funkciji..ovako sitnicav i lud ko zna sta bi napravia od ovog foruma..to bi bija pravi cirkus.. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 09/10/2012 : 15:55:48
|
quote: Originally posted by brni
2. Evo ovako..kada ti dodu novi stripovi radis updejt i stavljas novu sliku tamo di je stara bila..to je tvoj post koji uredujes..
stavis znaci ovako: updejta sam svoju kolekciju; i kopiras url i stavis to u post na zadnjoj strani..taj url ce nas odvesti na mjesto tog tvog posta..mozes ti stavit samo da si updejta..lako je otic na prvi stranu i tamo brzo pronac tvoj post..
@Amos
Sve sam razumio! Hvala ti puno. Imrahile, i tebi također. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 09/10/2012 : 15:58:57
|
quote: Originally posted by Andrej
Brnija za moderatora
Pa koliko se čovik trudi... I ono oko stavljanja slika, pa updejtanje, quotanje... I odlična atmosfera na topicu..
Ako ovako nastavi, brni je zaslužio da postane u najmanju ruku stripovi.com suradnik. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/10/2012 : 16:14:58
|
quote: Originally posted by Amos
I odlična atmosfera na topicu..
ovo mi je definitivno najbitnije na ovom topicu..i mislim da je ovaj topic napravio svojevrsnu homogenizaciju svih clanova koji su fanovi americkog stripa..nadam se da ce nam se jos ljudi pridruziti..
i pregleda sam cili topic..mozda je desetak postova offtopic iako su i oni u okviru americkog stripa..nema svadanja, provociranja, stvarno vlada jedna pozitivna energija ode..ma milina.. |
Edited by - brni on 09/10/2012 16:15:36 |
|
|
SonicHR
New Member
Croatia
110 Posts
Member since 19/09/2012 |
Posted - 10/10/2012 : 10:45:50
|
Prije sam pratio malo forum dok nisam imo account,ali sad mi se čini puno življi forum nego prije, barem ovaj američki dio |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 10/10/2012 : 10:52:18
|
U mračno doba foruma bila su možda tri fana američkog stripa. :) |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 10/10/2012 : 11:08:31
|
Amere sam počeo čitati prije nekih 8-9 godina, ali tada je bio problem oko nabavke stripova. Stranice sa kojih sada naručujem stripove nisu podržavale dostavu u BiH, a i samo plačanje je bilo problem također, tako da sam tada kupovao šta god mi je došlo pod ruku. Sad je situacija drugačija, dosta toga sam i rasprodao tokom ovih godina, a odlučio se kompletirati određene serijale, pa nakon toga idem dalje. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 11/10/2012 : 12:44:18
|
Kveščn za kolekcionare. Inače uskoro očekujte updejt moje kolekcije, došlo par novih stavri i još ih čekam pa d abezveze svako malo ne updejtam ću sve u jedan veliku updejt.
Ko sto mozete vidjeti u mojoj kolokciji imam The Ultimates 1,2 TP, sada dobio i The Ultimates 3: Who killed the scarlet witch? time si upotpunivsi tu kolekciju. Koliko ja znam iz ovoga se ide direktno na ULTIMATUM i nakon toga je počela Ultimate Comics serija.
Nakon ultimatuma s čime dlaje da popunjavam ( kronološki) svoj ultimates serijal me zanima jer sam se malo pogubio. Znači kako idu TB/HCeri nakon ultimatuma a vezano uz ultimates team. |
|
|
master yoda
Starting Member
Serbia
12 Posts
Posted - 11/10/2012 : 13:04:09
|
Kveščn za kolekcionare. Inače uskoro očekujte updejt moje kolekcije, došlo par novih stavri i još ih čekam pa d abezveze svako malo ne updejtam ću sve u jedan veliku updejt.
Ko sto mozete vidjeti u mojoj kolokciji imam The Ultimates 1,2 TP, sada dobio i The Ultimates 3: Who killed the scarlet witch? time si upotpunivsi tu kolekciju. Koliko ja znam iz ovoga se ide direktno na ULTIMATUM i nakon toga je počela Ultimate Comics serija.
Nakon ultimatuma s čime dlaje da popunjavam ( kronološki) svoj ultimates serijal me zanima jer sam se malo pogubio. Znači kako idu TB/HCeri nakon ultimatuma a vezano uz ultimates team.
Koliko ja znam posle Ultimatum-a idu Ultimate Comics Avengers 1.2 I 3 svaka serija sa po 6 stripova onda Ultimate Comics New Ultimates 5 brojeva zatim Ultimate Comics Avengers VS New Ultimates i onda prelazis na tekuce Ultimate Comics Ultimates koji su negde na broju 18 cini mi se! Imas Ultimate Comics Avengers Omnibus koji cine UCA 1.2 I 3 i UCA VS NU !KOsta na Amazonu 40-45 $
|
nema potpisa |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 11/10/2012 : 13:32:25
|
Ultimatesi su tribali stat nakon dvice, pošto je trica totalno kriminalna i loša po meni. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 11/10/2012 : 13:40:53
|
quote: Originally posted by Paka01
Ultimatesi su tribali stat nakon dvice, pošto je trica totalno kriminalna i loša po meni.
Krimanalno je blaga riječ. Realno krivac je nitko drugi nego Loeb koji ih je preuzeo, Millar je napravio odličan posao s ultimates 1 i 2
Kad smo kod toga kakvi su dlaje ultimate comicsi: ultimates/avenegrs sta vec jesu nakon ultimatuma, kriminalno loši ili se mogu mjeriti s millarovim runom |
Edited by - Krscho on 11/10/2012 13:41:13 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 11/10/2012 : 21:55:18
|
Ultimates 3 su pisani nakon što mu je maloljetni sin umro, što ga je - sasvim razumljivo - rasturilo. Kako sam shvatio planirao se tada privremeno povući ali ga je Joe Quesada nagovorio da nastaviti pisati za Marvel...valjda je računao da će mu dobro doći ako se ima čime zaokupiti. Nažalost, ispala je to medvjeđa usluga svima. |
|
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Posted - 13/10/2012 : 15:50:51
|
Evo konacno i moje kolekcije. Na fotkama se ne vide svescice koje imam, medu njima su i cijeli Solo, Nextwave, Powers od v2 nadalje, razni batman adventures, batman and robin adventures, neki commisioner gordon mini serijali i G.CP.D., stray bullets, sandman mystery theatre jer su prestali s tradeovima, marvels, cijeli milliganov human target, stripove o Marthi Washington, skoro sve osim par sveski, takoder imam systemove hellboy sveske i albume, i cijeli BPRD u tradeovima, sve do novog serijala hell on earth.
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
|
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Posted - 13/10/2012 : 16:07:07
|
Kupio sa ga rabljenog s amazona, bio je puno jeftiniji, pisalo je da je u good stanju ali ne predetaljno sto je s njim. Malo sam bio tuzan, razmisljao sam da ga prodam, ali procijenio sam da se ne isplati. trade je u vrlo dobrom stanju. |
|
|
Topic |
|