Vidiš ove ikonice gore pri kvotanju? E, ova predzadnja na kojoj piše insert quote, možeš recimo mišem ˝zaplavit tekst˝ (lijeva tipka miša preko teksta) i zatim stisneš taj insert quote i na početku i kraju označenog teksta se pojavi oznaka da ti je tekst označen kvotanjem i zatim možeš postat.
Evo recimo sad ću ja napisat nekoliko rečenica i odmah kvotat samog sebe.
Tonka jesi bio na tekmi?
Jesam, nažalost
Kak je bilo?
Užas živi, onaj Dinamo opet popušio, a i kiša padala cijelo vrijeme.
Nisi se valjda opet potuko s nekim?
Ma nisam, usrali se svi.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Vidiš ove ikonice gore pri kvotanju? E, ova predzadnja na kojoj piše insert quote, možeš recimo mišem ˝zaplavit tekst˝ (lijeva tipka miša preko teksta) i zatim stisneš taj insert quote i na početku i kraju označenog teksta se pojavi oznaka da ti je tekst označen kvotanjem i zatim možeš postat.
Evo recimo sad ću ja napisat nekoliko rečenica i odmah kvotat samog sebe.
Tonka jesi bio na tekmi?
Jesam, nažalost
Kak je bilo?
Užas živi, onaj Dinamo opet popušio, a i kiša padala cijelo vrijeme.
zato sta ostavljas quote nakon ovog br..kuzis..znaci ide ovako:
A nerviram zato što moran pola toga brisati
evo gledaj..bitno ti je ovo..dakle ako zelis komentirat samo na Tonku nakon br ide tonkin komentar i nakon toga tvoj quote (crvena olovka)..qoute od brnija obrises znaci brises ovo sta sam oznacia sa plavim..dakle oastavljas post od Tonke a brises od brnija..zamisli samo da je i tvoj post crvenom bojom oznacen..
Ne treba te to nervirat, ovako ćeš moć odjednom odgovorit na više postova i uštedjet puno vremena..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
[quote]qurac katastrofa stvarno sam tutlek i gotovo
Ma jesam uspio treba mi neki malo duzi tekst da komentiram jednu recenicu u vecem tekstu
e recimo ovo..tebi su dvi crte jer su ti ostala dva quotea..u biti quote ti je crta..tako je zamisli..evo graficki prikaz..dvi crte - dva quotea oznacena plavom bojom..jedna crta - jedan quote oznacen crvenom..