Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/10/2012 : 20:24:11
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by teller
nabrojte mi jednog koji je iz table u tablu bolji...
Rubini, Prisco, Nuccio, Verni...Vecina ostalih drzi konstantan nivo, jedino Laurenti nazaduje.
Slažem se s ovim.
Nažalost, Ferri također pada |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 10/10/2012 : 20:26:14
|
quote: Originally posted by mpavin
Ovo što sam vidio u Pleasant Pointu ne bih nazvao Vernijevim napretkom, upravo suprotno.
Tu je i meni loš, standardno kao i do Pleasant Pointa... Ali rastura u Zagoroneu koji Ludens nikako da objavi |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/10/2012 : 22:33:11
|
nije ni dobar, vec vrlo vrlo loš. najjednostavnije, tip koji je tko zna kakvim vezama dosao u bonelli. pa se sad svojski trudi barem malo nauciti crtati jer je ocito sramota i bruka onome tko ga je doveo. no zasad mi to ne vidimo, iako table iz zagoronea obecavaju. ali nista dok ne vidimo uzivo...
ovdje je dakako ocajan. covjek stvarno mora biti zaslijepljen i ******** da mu ovaj "crtez" valja. ipak, manje je zlo od zavrsnice caponeova scenarija. majko mila sto je ovo. bonellija bi zbilja povremeno trebalo kaznjavati za sirenje agresije na pamet i kulturocid. i sve koji ovako nesto izdaju, a bome i kupuju poput mene |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/10/2012 : 09:06:02
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
@teller
jbga ne mogu se sloziti s tobom, drugar Verni je kopirant, dobar koliko god hoces, ali kopirant
ništa patak...strašno što se ne slažemo oko Vernija... pa demokracija je....meni se sviđa od prve table a kako je sve bolji nadam se da te jednom i Verni oduševi....i Curunira takođe iako imam zanj male nade....(ko)lektori i ukus?...ne ide to zajedno. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 11/10/2012 : 09:36:39
|
quote: Originally posted by Curunir ipak, manje je zlo od zavrsnice caponeova scenarija. majko mila sto je ovo.
Hm, nalazim, a i uverices se, da je podjednaka sramota i ova Vernijeva i ova Ferijeva epizoda. Ono, pitas se na kraju epizode sta ti to sve treba u zivotu i slicno.... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/10/2012 : 12:23:23
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Obozavam ovog momka, Curunira. Ko da mi misli cita...
Razmisli malo bolje prije nego sto ovako nesto kazes
Dakle, best of Curunir
quote: Originally posted by best of Curunir
- laurenti i chiarolla su jedini istinski crtaci u zagorovom staffu...
- monika je bezvezni zanatlija
- dela monikaku ne podnosim. tako sterilna crtaca nisam vidio nigdje. imam osjecaj kao da crta recepte iz apoteke!
- ali kad tamo netko pocne price i usporedi one laurentijeve brljotine na zagoru s ovim, najradije bih ga tresnuo cekicom po glavi, sa ili bez postovanja...
- laurenti mi je car, izvrstan crtez
- laurenti je najbolji, nema sumnje. covjek crta s gustom, jebala vas grba.
- donatelli najgori od svih
- kao crtaci, laurenti i kjarola su daleko ispred svih
- chiarolla majstor rembrandt
- chiarolla je da vinci
- nije loše, nije loše, vidi se da burko nije to osmislio sam... sedioli dobar
- sedioli uzas, apsolutni uzas, covjek zalutao u crtace, ili neka teska protekcija.
- meni je zagor DALEKO najdrazi bonellijev lik
- pljuvanje zagora? ne budi smijesan... ja ga citam, kako bih ga pljuvao
- dakako da ces dusebriznicki susosjecati s ovim gore kojemu nije smetalo izrugivati se forumu i kad je bio, eto, bez budala, i kad se javno rugao karakteru ljudi sto citaju zagora (i to jos uvijek cini) ili su uzeli odredjene nadimke (npr. sjecam se da se okomio na "i like girlz", posve razumljivo opet), i kad se sam zvao john drek. uistinu prikladno za odredjenu vrstu ljudi
- sve zagorove price su zaostale
- djeci koja kupe zagora treba zabraniti upis na fakultet
- usporediti zagora i MV je kao Paju Patka i Talicnog. jasno, to vrijedi za racionalne osobe
- tex je bolji od zagora
- zagorov staff olicenje je amaterizma i poluinteligentnih kreatora
- zagor je neuspjesna tarzanova kopijica
- zagor je jedan veoma, veoma los strip
- nedavno je falio glagol na hrptu jednog zagora. uzas
- ma on ne moze prihvatiti da je zagor cisti pederko
- sljedeci za gasenje: zagor pak vrlo vjerojatno prije 2015
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 11/10/2012 : 15:22:37
|
Može li mi netko iz Slovenije reći je li ovo kod vas stiglo na trafike?? Jer kod nas u BiH prošli mjesec su dva Zagora stigla (po prvi put!) sa zakašnjenjem od 15ak dana, i čini mi se da će i ovaj mjesec biti ista situacija pa me zanima ima li ih kod vas, je li općenito zastoj prema vani ili je zastoj prema nama...?! |
|
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 11/10/2012 : 18:00:41
|
quote: Originally posted by Davor2403
Može li mi netko iz Slovenije reći je li ovo kod vas stiglo na trafike?? Jer kod nas u BiH prošli mjesec su dva Zagora stigla (po prvi put!) sa zakašnjenjem od 15ak dana, i čini mi se da će i ovaj mjesec biti ista situacija pa me zanima ima li ih kod vas, je li općenito zastoj prema vani ili je zastoj prema nama...?!
I ZEX i rednovni so stigli jučer. |
"Your purpose is what you say it is, your mission is the mission you give yourself, your life will be what you created and no one will stand in judgement of it, not now not ever." N.D.Walsch |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Charlito de la Vega
Junior Member
Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 11/10/2012 : 19:40:42
|
U ovom broju se baš vidi da Ferri i Verni nemaju ništa zajedničko, a tu je Ferri i poprilično slab. Usprkos tome, postiže "pokret" u stripu; dok čitate sve vam se spoji u jednu cjelinu pa je kao i da gledam film. Verni - totalna statika; jedina "kopija Ferrija" mu je Zagor u krupnom planu, ali ako ćemo tako gledati onda je i Sedioli nasljednik Ferrija |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 11/10/2012 : 22:36:39
|
Sediolija jebu sitni kadrovi, tada radi greške u anatomskim proporcijama kao osnovnoškolac, u krupnima je, priznajem, dosta dobar, osim izvitoperenih faca... Sve u svemu, koma od crtača, ali i on pokazuje barem nekakav potencijal, iako to ne bi trebalo biti dosta za rad na Zagoru, ali eto... Skupilo se tu podosta fušeranata, a Cassarovi i Sedioli prednjače. |
|
|
Charlito de la Vega
Junior Member
Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 12/10/2012 : 00:15:40
|
A čuj...meni su svi crtači više-manje dobri. Puno mi je bitnija priča i scenarij jer upravo scenarist predlaže crtaču što da nacrta. Primjer je Segna, kojega masu forumaša ne može smisliti, a meni je jedan od najdražih. Zašto? Sigurno ne zato jer je Chicu nacrtao oči van lubanje nego zato jer su priče koje je crtao bile dobre, a također i scenarij. Zato ja stalno tupim da u Bonelliju nemaju dobro razrađene timove scenarista i crtača. Nema svatko iste sposobnosti: nekome bolje leže mračne i atmosferične priče, nekome klasični vestern, a netko ima smisla za geg (nažalost većina novijh crtača ga nema). Treba naći optimalni tim. |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 12/10/2012 : 10:36:09
|
quote: Originally posted by Charlito de la Vega
A čuj...meni su svi crtači više-manje dobri. Puno mi je bitnija priča i scenarij jer upravo scenarist predlaže crtaču što da nacrta. Primjer je Segna, kojega masu forumaša ne može smisliti, a meni je jedan od najdražih. Zašto? Sigurno ne zato jer je Chicu nacrtao oči van lubanje nego zato jer su priče koje je crtao bile dobre, a također i scenarij. Zato ja stalno tupim da u Bonelliju nemaju dobro razrađene timove scenarista i crtača. Nema svatko iste sposobnosti: nekome bolje leže mračne i atmosferične priče, nekome klasični vestern, a netko ima smisla za geg (nažalost većina novijh crtača ga nema). Treba naći optimalni tim.
100% si u pravu. Vidjeli smo primjer u novoj Gambit kako Priscu ne leži western, a radi se o jednom od najboljih Zagorovih crtača. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/10/2012 : 10:43:34
|
Mene je Verni ponovu oduševio u Plesaint Pointu i da me jeb***ete... odličan, čist crtež ko suza, Zagor je Zagor...a ne kreatura...malo još statičan ali napreduje jako... moj crtač do groba...sad ču lakše preživjeti kad Ferri ostavi kist... blago se meni, vama kojima se ne sviđa bit če malo teže...držim vam palčeve da se naviknete na njega. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 12/10/2012 : 14:50:02
|
Ma nije vazno dali je chiarolla ili Ferri, bitno da je zagor Mislim ono vazno je malo ipak kad crta Ferri, sa zadovoljstvom se čita...a kad crta chiarolla, ima malo pobune u meni kad citam Ali opet zagor je zagor |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 12/10/2012 : 23:10:50
|
quote: Originally posted by teller
Mene je Verni ponovu oduševio u Plesaint Pointu i da me jeb***ete... odličan, čist crtež ko suza, Zagor je Zagor...a ne kreatura...malo još statičan ali napreduje jako... moj crtač do groba...sad ču lakše preživjeti kad Ferri ostavi kist... blago se meni, vama kojima se ne sviđa bit če malo teže...držim vam palčeve da se naviknete na njega.
I ja nemam problema s Vernijem više, a u početku mi je bio katastrofa. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
macca1985
New Member
Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 13/11/2012 : 18:48:55
|
Na svaku Vernievu vinjetu kriknem od veselja i počnu mi teći suze, a na Chiarollinu povraćam :') Verni je kralj! Rekao sam i reći ću to ako treba i milijun puta! Uz Nuccia, Torricelia i Monicu najbolji crtač u Zagorovom staffu nakon maestra Ferria. Viva Verni! :) |
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
|
|
macca1985
New Member
Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 13/11/2012 : 18:58:34
|
quote: Originally posted by velka031
Sediolija jebu sitni kadrovi, tada radi greške u anatomskim proporcijama kao osnovnoškolac, u krupnima je, priznajem, dosta dobar, osim izvitoperenih faca... Sve u svemu, koma od crtača, ali i on pokazuje barem nekakav potencijal, iako to ne bi trebalo biti dosta za rad na Zagoru, ali eto... Skupilo se tu podosta fušeranata, a Cassarovi i Sedioli prednjače.
Sedioli mi je sasvim dobar i ne bih ga stavljao u rang s Casarrom, Mangiantiniem ili Chiarolom. Dobro je pogodio Zagorovu facu. Što se tiče proporcija, vjerujem da će s vremenom i nakupljenim iskustvom biti sve bolji i bolji. |
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/11/2012 : 20:54:24
|
Verni je meni odlican. A sto se tice Chiarolle, pa covjek se stvarno treba naviknuti prvih 3-4 minute dok cita, iza toga je prihvtljiv. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/11/2012 : 14:33:37
|
quote: Originally posted by Tonka24
Verni je meni odlican. A sto se tice Chiarolle, pa covjek se stvarno treba naviknuti prvih 3-4 minute dok cita, iza toga je prihvtljiv.
Porpuno se slazem ! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/11/2012 : 14:39:30
|
Chiarolla je umjetnik, Verni je falsifikator Strip je umjetnost, falsificiranje je zločin()
sve je rečeno |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Topic |
|