forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 BRAVO MODERATORI
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 12:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Sto puta viđeno i ništa novo.
Zašto pokušat moderirat(ali stvarno moderirat, ne za šalu), i baren pokušat vratit raspravu na zadanu temu, a ne od građanskog neposluha doć do druga Tita?
Zašto odstranit iz rasprave čovika koji usere temu kad se jednostavno može zabranit svima da pišu?

Eto, samo san vas vas tija pohvalit, pa sad slobodno izbacite mene jer bezveze čačkan.
Ako mogu birat nek me izbaci mladjo, on mi je najdraži.
I ako može, daj bar misec dana, zašto bi lwood bija bolji od mene?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kakva te muka spopala? Gde je problem?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/09/2012 : 13:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
dobro da sam stigao još napisati svoj post. malo nabrzinu načrčkan, ali kao da sam znao da svaki trenutak slijedi ključ. inače, odlična rasprava, vrlo interesantnih pogleda i stajališta, iz svakog tabora. ponosan sam na neke od vas.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ha dobro prijatelju, evo odgovora

sama tema je bila granična ali hajde, rekoh da vidimo...

dakle

1)Tema je već u jednom trenutku bila otišla u nedozvoljenu politiku i uvrede ali tada nisam zaključao topic niti udaljio ikoga nego sam opomenu da se situacija smiri i pritom sam napomenuo daako ponovno dodje do određenih sukoba da ću zaključati topic

2) nakon što je PONOVO došlo do uvreda, sukoba i nedozvoljenih rasprava, NI TADA nisam nikoga udaljio nego sam odlučio zaključati topic

zašto?

Znamo svi kako bi to završilo: da sam udaljio dvojicu-trojicu, rasprava se ne bi stišala, nastavile bi svađe, i onda bih morao udaljiti još nekolicinu i SVEJEDNO zaključati topic. Jer uvrede ne bi stale.

Stoga, između udaljavanja sa foruma i stvaranja zle krvi i zaključavanja topica odlučio sam ovo drugo, jer rađe postupim tako nego da nekoga zaključam.ali napominjem ponovo, i da je topic ostao otključan još neko vrijeme, ne bi se ništa postiglo jer bi SIGURNO se nastavile svađe i moralo bi se intervenirati, a topic bi svejedno na kraju bio zaključan.

tako da smatram da je ovo najbolje rješenje

Ti se ne slažeš i imaš pravo na to. nije problem u tebi, tvoje (i mnogih drugih) rasprave su bile i više nego korektne i zanimljive ali eto...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 13:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kakva te muka spopala? Gde je problem?

Problem je u tome šta moderator(i) nemaju hrabrosti stvarno moderirat temu, i ako triba izbacit 1,2 ili 5 ljudi koji pretjeraju(da se razumimo, i mene ako triba).
Nažalost klasika ovoga foruma. Zbog 1 ili 2 čovika koji nisu u stanju suvislo raspravraljat brani se pisanje ostaloj 10-orici koji raspravljaju suvislo.
Stinky, Kiky i Mhejl+ostalih 10-15 članova su napisali plahte i plahte na zadanu temu bez da su uvridili ikoga a onda dođe 1 provokator i sve razbuca.
Evo post-dva poviše imaš klasično mladjino nojevsko objašnjenje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/09/2012 : 13:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ha ha jere
nasanjka te dsormaz, zapalijo te ko šibicu
mada, i on se iznervira više nego mu je običaj
obično hladnokrvno iznosi svoje teze i provocira one za koje zna/misli da su ljevičari
i onda se ti ideš pravdat da si iša u crkvu u vrime mraka i blabla
ti su mu najdraži
lipo reci, jesan, komunista san i sve 5
di bi ja doša da mu iden objašnjavat svoju ministranstku karijeru i karijeru čuvara isusova groba
a vidi me sad - kukuriku su mi desničari, a kamoli ovi njegovi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
I, osim toga, analizirajmo malo postove, i to redom

Bagi:
Jeste,svaka mu čast.Valjalo je toliko šljama i kriminala držati na uzdima i po golim otocima...Njemu nije bilo lako a nama je bilo lijepo...Sad kad se šljam dočepao te sile ishod je poznat,krv do koljena...

dsormaz
Misliš, on kao najveći kriminalac i ubojica nije trpio konkurenciju?
A što se tiče krvi do koljena ta mrcina ju je prolila i preko glave.

Bagi:
Kamo sreće da je potamanio sva govna što poslije njegove smrti isplivaše na površinu balkanskog mulja...

Nesvrstani:

dsormaz je najobičniji desničarski serator koji u maniri svojih opskurnih uzora baca najjeftinije patriotsko-šovinističke floskule.
čudin se i tebi i svima ostalima koji ga uopće doživljavaju i ulaze u rasparave ovakve vrste.

Dsormaz:
Kamo sreće da je ranije otegao papke.

Ako netko sere onda si to ti i tebi slični komunistički licemjeri. Serete doslovno kroz ta vaša pogana crvena usta. Čim ih otvorite...

Nesvrstani:
komunistički licemjer ti je tetka.
za razliku od tebe i tebi sličnih koji su otkrili Isusa Krista na prijelazu iz 80-ih u 90-e, i koji su za 29. novembar vadili sve tri zastave i višali ih na terace, u mojoj familiji se slavilo sve vjerske praznike u onome šta ti zoveš "mrak". Nisan vadija zastave za državne praznike onda, ne vadin ih ni sada. Niko mi u familiji nije nikad bija u partiji, nikad nisan ni u Hrvatskoj glasa za one šta ih samo ti i tebi slični nazivaju komunistima a od komunizma nisu vidili ni k.
Vidi čuda, moji roditelji, babe, dide skoro svi su imali visoko obrazovanje i zaposlili se bez problema iako nisu imali crvene knjižice.
Zamjeraš "komunistima" zabranu korištenja mozga, a ti prvi bi u konc logore posla svih koji misle svojon glavon i za razliku od tebe ne žive od floskula.

za kraj:
Moderatori ako ga ne izbacite zbog ovih idiotluka i nastupa ste obični ženski spolni organi(ovo je mladjo za tebe, da ispadnen pristojan nisan tija napisat p...).

dakle, ti želiš da udaljim dsormaza. eto vidiš, po meni ovi prvi postovi nisu za udaljavanje. Jer vidiš, da sam postupio po tvome, javilo bi se ovdje deset ljudi (Kruger prvi) dasam ga udaljio bez razloga. I znaš što? Bili bi u pravu. stvar je u tome što kod ovog posla nikada neće biti svi zadovoljni i kada se god donese neka odluka uvijek će netko biti protiv ali to je u opisu posla... Treba jednostavno na tou velikom broju slučajeva ne obraćati pažnju.

Idemo dalje - ako bolje pogledamo postove, TI si prvi koji je rekao eksplicitnu uvredu - desničarski serator. da tebe udaljim zbog toga? Mislim da nema potrebe.

Idemo dalje, Bagi je prvi spomenuo Tita, a nakon njega ste se nadovezali ti i dsormaz, te još neki. Ako ćemo imati iste kriterijie (ovaj je spominjao politiku, ovaj isto, a ti si ga uvrijedio) onda, hajmo udaljiti svu trojicu. Jel' bi to bil ok? Ne bi, naravno.

Eto vidiš, kako sve i nije crno - bijelo

moje je mišljenje da nema potrebe da se bilo koga udalji sa foruma i da je najbolje spriječiti daljnje uvrede zaključavanjem topica.

jer, na kraju bi svejedno došlo do toga

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ha ha jere
nasanjka te dsormaz, zapalijo te ko šibicu
mada, i on se iznervira više nego mu je običaj
obično hladnokrvno iznosi svoje teze i provocira one za koje zna/misli da su ljevičari
ti su mu najdraži
lipo reci, jesan, komunista san i sve 5
di bi ja doša da mu iden objašnjavat svoju ministranstku karijeru i karijeru čuvara isusova groba
a vidi me sad - kukuriku su mi desničari, a kamoli ovi njegovi

xexexe, di si kolega ljevičaru, nikako da se nađemo

P.S. ako nekog zanima - i ja sam ljevičar

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 26/09/2012 13:40:37
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/09/2012 : 13:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
ima vas puno ljevaka tu onda

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 26/09/2012 13:46:32
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 13:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Idemo dalje - ako bolje pogledamo postove, TI si prvi koji je rekao eksplicitnu uvredu - desničarski serator. da tebe udaljim zbog toga? Mislim da nema potrebe.

da ne ponavljan citirat ću sam sebe:
"2.Za razliku od mene koji iz onoga šta od tebe čitan iman itekako dobar razlog da te nazovem desničarskim seratorom ti radiš:
3. Mene bez ikakvog osnova nazivaš komunističkim licemjerom i namećeš mi šumsko božanstvo"

Ti ne vidiš razliku?
ja nigdi ne veličan komunizam niti štujem ikakva a kamoli šumska božanstva, ali to njemu ne smeta da piše pizdarije.
ja san se uvatija napisanoga, on stvara slike u vlastitoj glavi.
Ja raspravljam(možda i vrijeđam) , on trolla. Ako ne vidiš razliku, nisi za moderatora.

I još nešto. Ne mislin da triba izbacit isključivo dsormaza. Zato san i napisa da ako triba izbaciš i mene, al dozvoli ljudima koji pričaju sivislo, da nastave pričat. Ovako stvarate sjevernu koreju od foruma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/09/2012 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:

a šta sam ja? imam i lijevu i desnu ruku?

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/09/2012 : 13:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Bagi:
Jeste,svaka mu čast.Valjalo je toliko šljama i kriminala držati na uzdima i po golim otocima...Njemu nije bilo lako a nama je bilo lijepo...Sad kad se šljam dočepao te sile ishod je poznat,krv do koljena...

quote:

Kamo sreće da je potamanio sva govna što poslije njegove smrti isplivaše na površinu balkanskog mulja...

Bingo Mladjo.
Sto ste se zalijepili za dsormaza pored ovog ljepotana.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 13:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ti su mu najdraži

Moran samo na ovo reagirat.
Ateista san, ali moji nisu bili ateisti.
I za razliku od raznoraznih seratora znan da se nisu morali sakrivat nego su bez ikakvih problema nediljon išli na misu. Za ne falit, dida je bija direktor jedne tadašnje velike firme, otvoreni vjernik, bez crvene knjižice i nije ga dira niko. Biće da je bija sposoban i vridan

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ha dobro, moje je mišljenje da nisam trebao nikoga udaljiti, a tvoje je suprotno
Kao što rekoh, uvijek će biti suprotnih mišljenja i stavova ali to je normalno. Gledaj ja se prvi ne slažem sa njegovim stavovima ali jednostavno treba biti neutralan u ovome poslu.

A to je najbitnije

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/09/2012 : 13:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

a šta sam ja? imam i lijevu i desnu ruku?

Ti si centar

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 14:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ha dobro, moje je mišljenje da nisam trebao nikoga udaljiti, a tvoje je suprotno
Kao što rekoh, uvijek će biti suprotnih mišljenja i stavova ali to je normalno. Gledaj ja se prvi ne slažem sa njegovim stavovima ali jednostavno treba biti neutralan u ovome poslu.

A to je najbitnije

Je, najbitnije je da budeš neutralan.
Ali tu neutralnost možeš pokazat tako da odstraniš likove koji pretjeraju, redon, po zaslugama, bez obzira na stav koji drže u raspravi. bagija, dsormaza, pa mene. Ne tribaš puknit misec dana, možeš i 1-2 dana da se oladimo.
Ja samo oću reć da je najgluplje zaključat topic i jednostavno drugima koji imaju reć nešto pametno na taj način začepit usta.
Meni je to Sjeverna Koreja i amen.

Ne mislin dizat nikakvu revoluciju, niti mislin da će se išta prominit na forumu. Samo san vas tija "pohvalit" i to je to.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27035 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/09/2012 : 14:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Kako sam ja falija taj topic?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 26/09/2012 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Kako sam ja falija taj topic?

kad si tamo se uvatija zg.klasika.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/09/2012 : 15:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
NE ULAZEĆI U ODLUKE OSTALIH MODERATORA(svatko prema vlastitom nahođenju)ja ono ne bih ključao,kao što nikad i nisam a bez da lete dvojica ili trojica...zna se moje pravilo:pusti da se pokolju,e onda ulet...šteta šta nisam obraća pažnju na ovaj topic,mislio sam da kiky opet nešto stenje i zapomaže
jere,ti si triba prvi bit izbačen,reka si dsormazu da je serator,a nisi s njim dobar da mu to možeš reć ka šta ja tebi npr. mogu reć napuši se kurca ili jakiju,columbu i ostalima...serator je benigna rič,ali jebi ga,kako za koga...to šta on tupi jedno te isto,njegov problem,a ti si se uvatija na baketinu ne ka tić,nego ka glamac

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/09/2012 : 16:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
10. Zabranjeno je otvaranje već zaključane teme, makar i zbog toga da pitate zbog čega je ista zatvorena. Ukoliko imate primedbe ili pitanja, možete se obratiti nekome od moderatora na email ili private messages.

a di si sad pizdunu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/09/2012 : 16:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
rasprava nije gotova, ni blizu. ljudi su se tamo kao nešto opredijelili lijevo, hrpa njih. ali sve je to jedna zbrka i većina malo toga jasno razumije, od mamlaza pa do, evo vidim da se tu čak mlađo zove ljevičarom.
mhejl, mlađo, kiky - to su razlilite vrste "ljevičara", s tim da mlađo to može biti samo u nekakvom širokom smislu, tako širokom da su onda svi ljevičari (pa i ja) - pobogu, mlađo je fibraš. mhejl je klasični ljevičar koji nipošto ne može priznati mlađu i kikyja na istoj strani, jer a) mlađo je tipični "buržuj", a b) kiky je umjereno krilo (ne razmišlja o fizičkoj sili)

stoga, lijevi forumski tabore, porazmislite o sljedećem: jeste li vi za promjenu društvenog uređenja (upravo ovog kojega živite u ovom trenutku u lijepoj našoj hrvatskoj, a i šire) ili ste samo za neke manje zahvate, reformu ili uopće tu ne bi ništa bitno dirali?

jedini mhejl piše u tom smislu, pod utjecajem druga lenjina i rusa, makar je upitno je li i on za totalno rastvaranje čitavog sustava, onako pravo, zbiljski.
samo on je "komunist" u preciznom smislu tog pojma (barem ovako forumaški). stripofil to nije, kiky to nije iako nešto priča o komunizmu.

s druge strane, dsormaz je dosljedni desničar i on nije kontradiktoran.

moj slučaj je težak i prelazi mogućnosti shvaćanja 99% živućih ljudi na planetu, a kamoli da bi me se shvatilo na scomu.

druga stvar koju diskutanti uopće ne shvaćaju je da su sve one zemlje koje smo zvali istočni blok bile komunističke zemlje. uz kinu i još par slučajeva, to su jedini zbiljski slučajevi "komunističke prakse", "primijenjenog marksizma" ili kako već hoćete zvati. one su se srušile ko od papira, jedna za drugom, i to je fakt. one su jedino iskustvo koje imamo o komunizmu na razini države. s tim se "forumaški ljevičari" ovih i onih fela i varijacija - moraju nositi.

inače, na mikrorazini, komunizam predstavljaju poneke religijske sekte ili samostani ili gdje kakva komuna. to nisu relevantni slučajevi za tako dinamične i složene organizme kao što je to društvo koje se organiziralo u državu. osim toga, veliki zagovaratelj komunizma, kropotkin, priznaje da se sve te komune raspadaju, kako on misli, baš zbog svoje malenosti, zatvorenosti, jer tu do izražaja dolazi ljudski faktor. haha, on tvrdi da ako je veće da bolje funkcionira. vidi djelo Anarhija. kropotkin nije doživio slom komunizma, a ni permanentnu potrebu partijske diktature, jer bi vjerujem korigirao svoja stajališta.

no, uglavnom, situacija zahtijeva novu temu u svaštari gdje će vrli umovi raspraviti društvenu problematiku. ako mlađo ili globinjo ne otvore vrlu temu dok sam reko keks, onda ću je otvoriti sam po vlastitom nahođenju, prema mojim pravilima i pod mojim uvjetima.

nema potrebe da se moji mudri savjeti podvrgnu sumnji, preispitivanju i slično, jer prema dijalektici, ja stojim na kraju, posljednji sam avatar svjetskog duha i kroz mene objektivno progovara on - svjetski duh. sagledavam sva prošla stanja i utjelovljenja svijesti i svaki ama baš svaki pojedini forumaš mi je poznat u cijelosti. to drugim riječima znači da ne može doći do nekog boljeg prijedloga; svaki prigovor je niži stupanj, a ovo je odgojna diktatura, filozofsko jakobinstvo (a i povezano je sa marksizmom, prosvjetiteljstvom, racionalizmom i svim krasnim stvarima koje tako štujete).

što se tiče rasprave, dobro ju je voditi argumentima (ovdje smatram i ad hominem sjajnim oružjem), a ako bude nekih svađa - nemojte si otrgnuti glavu zbog toga. nismo cica-mace. samo u slučaju da netko zapadne u idiotizam i tupljenje, njega se eliminira i to je to. (ako ne možete prepoznati što je idiotizam i tupljenje, presudit ću ja.)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/09/2012 : 17:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

šta on tupi jedno te isto,njegov problem

E vidiš, nije istina.
Upravo ovo je problem, jer tupljenje jednog te istog bez uvođenja ikakvih argumenata guši raspravu, i to bi ti i ostali moderatori tribali pripoznat i sankcionirat.
Kad bi te koji tupe makli ili baren upozorili moglo bi se raspravraljat o čemu oćeš.

Šta se tiče onog tvog drugog posta o otvaranju zatvorene teme opet ću citirat sam sebe
"
Eto, samo san vas vas tija pohvalit, pa sad slobodno izbacite mene jer bezveze čačkan."

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/09/2012 : 17:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Bagi:

quote:

Bingo Mladjo.
Sto ste se zalijepili za dsormaza pored ovog ljepotana.

Oh,weliya,junačino,šta te muči? Da se slučajno nisi gdje prepoznao u mojim gore navedenim postovima?

Wtf?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/09/2012 : 17:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
istina, kad bu se više pocelo s izbacivanjem onih clanovca koji nisu u stanju raspravljati umjesto zakljucavanja tema?
zar se stvarno s godinama moderiranja nije u stanju navciti neke stvari!? Na ovaj nacin gubi se volja za raspravama, a ako ne nema rasprave forum gubi clanove...zar je to pojedincima koji imaju moc moderiranja toliko tesko shvatljivo ili im je i cilj da ima sto manje "posla" (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/09/2012 : 17:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nek je i ovaj nesto pametno rekao..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/09/2012 : 17:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
ovo gore kaj sam napisal sam napisal vec nekoliko put na ovom forumu!

jel vidis kak ipak shvacas napisane kad se otarasis predrasuda prema autoru napisanog...ja, ak sam ikaj u zivotu, sam navek dosljedan u stavovima i razmišljanju. Vec više od 20 godina!

p.s. zate mi stalno i priogovaraju da nikak da odrastem....

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 26/09/2012 17:44:16
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000